Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatirlamam mi kuzum seni hatirliyrm dun gibi..cinsiyetiniz bile belli olms bak saglikla al kucagina insallahh.bekliyrz gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsn insallah.umit hep var Rabbimden umit kesmek ne demek ne haddimize..sadece dr.dan ciktm maddi acidan zorlayacak ilaclar vermis ona cnm skildi sadece biraz daha zorlamadan gelse insallah diyrm ne bileyim karisigim kuzum Rabbim buyuk ve sabredenlerle

16. haftada canım kontrolüm. 12. haftada biri erkeğe benziyor dedi ama ortada birşey yok nasip bakalım gönlümden geçen kız ama olmazsada yapacak birşey yok

1 kız 1 erkek geliyor galiba :)))
Öyle tabii sağlıklı olsunlar,sende güzelce atlatta inşallah❤

Sürekli yemekten ziyade ne yediğin önemli gülüm.. sağlıklı, besin değeri yüksek gıda almaya bak. Makarna, pirinç, beyaz ekmek yeme. Çavdar ekmeği ye onun yerine. Tatlı canın çekiyorsa evde yapmaya çalış, satın alma paketli gıdalar bebeğe faydasız, anca kilo almaya yarıyor. Süt, yoğurt, peynir, kefir tüket.. Son olarak her gün elma ye, mevsim sebze meyveleri de tüket.. inşallah fazla kilo almadan tamamlarsın süreci.. imkan buldukça da yürüyüş yap, kasların güçlensin

Kıyamam,Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Hakkınızda hayırlısını versin

Ben şimdiden öyleyim surekli yeme hali ... bu arada keseyi ne zaman gordun doktor 7 de gelin diyor surekli

Ben şimdiden öyleyim surekli yeme hali ... bu arada keseyi ne zaman gordun doktor 7 de gelin diyor surekli

Canım ben dış gebelik gecirdiğim icin erken gittim keseyi dogru yerde gormemiz onemliydi.4+5te gormustum.
Sonra tahliller icin gittigimde daha da buyumustu.
Ama kalp atisi icin daha gitmedim, 2 hafta sonra demisti Pazartesi kontrolümüz.
Görürüz duyarız inşallah❤
Beklemen daha iyi evet

N nalyecetemtahin Canım ne oldu? Yorumunu gördüm şimdi detayları bilmiyorum? İyi misiniz?
Canım benim ne iyi oldumu biliyorum nede kötü oldumu inan bana karışık. Değerlerim iyi doktor kese kasıkta dedi.bu kese geriye çekilmez dedi.yani başta keseyi bile göremedi kanamayla gitmis dedi sonra değerler iyi deyince alttan baktı 7.8 mm kese büyümüş dedi.kanama için iğne ve ilaç verdi onları kullanıyorum.bu kanamayla çocuk durmaz dursa da kalbi atmayabilir sorunlu olabilir dedi.yani anlayacağın Allarımın takdirine kaldık.yatiyorum kalkmıyorum iğneli vurguluyorum.ama kanamam biraz azaldı ama yine de çok.bakalim hayırlısı be kuzum.hep ayet-el kürsüyü okuyorum elimden geldiğince.tek yapcam şey beklemek.

Çok sağol canım.ins

Oyy❤Sağlıkla sıkı sıkı tutunuyordur inşallah canım..Hiç belli olmazz..
Baska doktorlada gorustun mu hic?

merhaba kızlar bu topikte benden haber bekleyenler vardı .ekte testim pozitif görünse bile silik bir çizgim var insaAllah hamileyimdir kızlar.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .

Bir miniş daha geliyoorr ❤ :)))
Gozunaydiinnn!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…