Hatirlamam mi kuzum seni hatirliyrm dun gibi..cinsiyetiniz bile belli olms bak saglikla al kucagina insallahh.bekliyrz gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsn insallah.umit hep var Rabbimden umit kesmek ne demek ne haddimize..sadece dr.dan ciktm maddi acidan zorlayacak ilaclar vermis ona cnm skildi sadece biraz daha zorlamadan gelse insallah diyrm ne bileyim karisigim kuzum Rabbim buyuk ve sabredenlerleUmutsuz olma sakın
O kadın doğum kapılarından hep içime taş oturmuş gibi çıkardım en son yine öyle çıktığımda mucizem benimleymiş meğer biliyorsun.Hep söylüyorum ki sakın ümitsizliğe kapılmayın dua etmekten umut ile beklemekten bir an olsun vazgeçmeyin.
Bakk sıra sıra ile geliyor güzel haberler seninde var bir vaktin pes etme
16. haftada canım kontrolüm. 12. haftada biri erkeğe benziyor dedi ama ortada birşey yok nasip bakalım gönlümden geçen kız ama olmazsada yapacak birşey yok
Sürekli yemekten ziyade ne yediğin önemli gülüm.. sağlıklı, besin değeri yüksek gıda almaya bak. Makarna, pirinç, beyaz ekmek yeme. Çavdar ekmeği ye onun yerine. Tatlı canın çekiyorsa evde yapmaya çalış, satın alma paketli gıdalar bebeğe faydasız, anca kilo almaya yarıyor. Süt, yoğurt, peynir, kefir tüket.. Son olarak her gün elma ye, mevsim sebze meyveleri de tüket.. inşallah fazla kilo almadan tamamlarsın süreci.. imkan buldukça da yürüyüş yap, kasların güçlensinHayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ^^ Bizde iyiyiz çelışıyoruz sürünüyoruz ya nolsun sağlıkları yerinde 2li tarama testini geçtik 2 kilo almışım şimdiden azmı çokmu bilemedim dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç durmadan yiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sürekli açız
Kıyamam,Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Hakkınızda hayırlısını versinHatirlamam mi kuzum seni hatirliyrm dun gibi..cinsiyetiniz bile belli olms bak saglikla al kucagina insallahh.bekliyrz gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsn insallah.umit hep var Rabbimden umit kesmek ne demek ne haddimize..sadece dr.dan ciktm maddi acidan zorlayacak ilaclar vermis ona cnm skildi sadece biraz daha zorlamadan gelse insallah diyrm ne bileyim karisigim kuzum Rabbim buyuk ve sabredenlerle
Kısmet bakalım. Ay sonu yapim diyorum ama bilemedim :) merak ediyorum ama umut yokHic belli olmaz beya
Hayirlisi canim yaKısmet bakalım. Ay sonu yapim diyorum ama bilemedim :) merak ediyorum ama umut yok
Aynen :) inşallah sürpriz olur. Sen daha adet olmadın değil miHayirlisi canim ya
Hayir guzelim olmadim vallaAynen :) inşallah sürpriz olur. Sen daha adet olmadın değil mi
Inşallah yükselir değerin :)Hayir guzelim olmadim valla
Ben şimdiden öyleyim surekli yeme hali ... bu arada keseyi ne zaman gordun doktor 7 de gelin diyor surekliSevindimm iyi oldugunaa❤
Geç döllenme canim benim 7 bitiyor :)
Bulantim vardi 3-4 gundur iyiyim biraz.Agzimin tadi yok hic sadece yemek yedikten 5 dk sonra hicbisy yememis gb oluyorum :)))
Kizlar son adet tarihinize 7 gun ekleyip 3 ay geri gidin en standart hesaplamadir :)
Ama gec dollenme varsa 1 hafta ileri hesaplaniyor sat.
Bide bu belirleyici ama asıl ultrason ölcümleri netlestirir gelisimiyle
Ben şimdiden öyleyim surekli yeme hali ... bu arada keseyi ne zaman gordun doktor 7 de gelin diyor surekli
Canım benim ne iyi oldumu biliyorum nede kötü oldumu inan bana karışık. Değerlerim iyi doktor kese kasıkta dedi.bu kese geriye çekilmez dedi.yani başta keseyi bile göremedi kanamayla gitmis dedi sonra değerler iyi deyince alttan baktı 7.8 mm kese büyümüş dedi.kanama için iğne ve ilaç verdi onları kullanıyorum.bu kanamayla çocuk durmaz dursa da kalbi atmayabilir sorunlu olabilir dedi.yani anlayacağın Allarımın takdirine kaldık.yatiyorum kalkmıyorum iğneli vurguluyorum.ama kanamam biraz azaldı ama yine de çok.bakalim hayırlısı be kuzum.hep ayet-el kürsüyü okuyorum elimden geldiğince.tek yapcam şey beklemek.N nalyecetemtahin Canım ne oldu? Yorumunu gördüm şimdi detayları bilmiyorum? İyi misiniz?
Inş canım inş valla bende aynı düşünüyorumCnm icim yandi okurken yaakiyamam Rabbm dogrusunu bilendir.hayirlisini verendir insallah.hakkinda hayirli olan hangisiyse o olsn insallahh
Amin canım. Allah razı olsunCanımm hakkında hayırlısı olsun .. rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi bu
Çok sağol canım çok tsklerCanım mesajlarını okudum çok üzüldüm inşallah bebeğin sana tutunur sağ sağlim gelir dualarım seninle
Amin inş canımİnş sıkı sıkı tutunur sana rabbim yanında sen merak etme
Çok sağol canım.insbebişimm batını kontrol ettim 6 gün kalmış =) hadi hayırlısı =)
canım gebelikte sık tuvalete çıkmak normaldir diye biliyorum, değişen anatomik yapı nedeniyle
tatlım değerlerden pek anlamam ama güzel görünüyor, tsh a gelince gebelik öncesi ve sonrası 2.5 ve altında olması hedeflenir. Bebek annenin tiroidini kullandığı için, gelişiminde herhangi bir problem yaşamamak ve olası tehlikeleri bertaraf etmek için aylık tiroid kontrolü yaptırmanı öneririm. Not: Hashimoto olduğum için dr un yorumlarını aktardım.
tatlım çok çok geçmiş olsun. inşallah geçici bir süreçtir ve bundan sonrası sorunsuz geçer.. dualarımız seninle.
canım sen de mi gecikenlerdensin?
kızlar bu arada bugün 35. günüm =( en son 3 gün önce idrar testi yapmıştım, negatifti. normalde döngülerim 28-35 arası. iki gün sonra kan verip, çıkan sonuca göre muayene olacağım bakalım..
Canım benim ne iyi oldumu biliyorum nede kötü oldumu inan bana karışık. Değerlerim iyi doktor kese kasıkta dedi.bu kese geriye çekilmez dedi.yani başta keseyi bile göremedi kanamayla gitmis dedi sonra değerler iyi deyince alttan baktı 7.8 mm kese büyümüş dedi.kanama için iğne ve ilaç verdi onları kullanıyorum.bu kanamayla çocuk durmaz dursa da kalbi atmayabilir sorunlu olabilir dedi.yani anlayacağın Allarımın takdirine kaldık.yatiyorum kalkmıyorum iğneli vurguluyorum.ama kanamam biraz azaldı ama yine de çok.bakalim hayırlısı be kuzum.hep ayet-el kürsüyü okuyorum elimden geldiğince.tek yapcam şey beklemek.
merhaba kızlar bu topikte benden haber bekleyenler vardı .ekte testim pozitif görünse bile silik bir çizgim var insaAllah hamileyimdir kızlar.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?