• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde korkum şuan hamileysem bu ay çok ilaç kullandım bebeğe bir şey olmuşmudur acaba düşün düşün bir hal oldum

Allah tazınolsun .. Yahu birşeyler yerken bile kalpim pır pır ediyordu hevesimi aldı götürdü tavırları .. Rabbim büyük .. Ne diyelim ..
Doktorlar bazen cidden haddini aşıyor. Siz arkadaşların dediği gibi daha sakin kalın dua edin bu sürede bol bol. Rabbim isterse çok güzel sağlıklı şekilde doğuma kadar gider elinize de alırsınız. Bir de doktorlar kendilerini bişey sanıp cidden insanları onemsemeden konusabiliyorlar. Böyle gereksiz tipleri kesinlikle şikayet etmeli. Ki bir daha yapamasinlar. Siz de meryem süresini okuyun bol bol dua edin. Rabbim içinize ınsirah versin ki bebek de sağlıklı şekilde büyüsün. Insaallah

Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı .. :deli: Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . :KK17: Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı :cry: Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK42: Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Canım öncelikle strese sokma kendini. Yarin baska bi doktora git mutlaka. Hatta cevrende özel var ise mutlka git muayne ettir ve tahlil ver tekrardan. Güzel düşün ki hep güzel şeyler olsun.

CansuErhan52 CansuErhan52 canim oncelikle yaptigin davranis icin cok tesekkur ediyorum sana. Herkes ayni duyarliligi yapsa zaten boyle olamaz doktorlarda. Maslesef herkes amaan bosver derdinde daha cok tepemize cikiyorlar. Saglik bakanligi sikayet hattina dr u sikayet efebilirsin yada bimere.
Haftana talilma test tarihinden iki gun sonra auni saatte yine kan testi yaptir. Degerin iki kati artiyorsa gayet saglikli bir gebeliktir. Tek degerle bunu soylemesi cok yanlis olmus. Kendibi uzme yipratma.

Back
X