- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 37
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallahTebrik ederim canim cok sevindim
Çok sağol canım. Simge yok diye heralde :) telden simge koyamıyorım ondan sakin gibi olmış :) sakinlik yokta heyecan ve hala inanamak var :)Süperrrkız ne sakin yazmişsın. Cümlenin sonu bir an olumsuz sandım
Saglikla kucagina al canim. Tebrik ederim.
Çok sağol canım sende hayırlı haberler alırsın inşallah bekliyorum haberini yakın yakına olcaz sanırımHayırlı olsunnnnn
Allah bagişlasin canim, saglikla kucagina alirsin insallah.Merhaba hanimlar allah hepinize kolaylık versin bende geçen sene bu zamanlar 2017 ye hamile girmek isteyenler topigindeydim allahım 2018 ocak ya da şubat annesi olmayı nasip edecek insallah allahim hepinizin yar ve yardımcısı olsun güzel heberler almanız dileğiyke sorusu olanı okudukça yanitlamak isterim
Canim ilac vermeden yumurtalarin ne alemde ona bakacaktir. Hormon yuklemesi cokta iyi degil zaten insanin dengesini alt ust ediyor. Sabret doktorun bi bildigi vardir gidince sorarsin hemKızlar doktorum bana ilaç vermedi sadece yumurta takibi yapcaz dedi neden ilaç vermedi ki anlamadim
Hayirli olsun canimmmm cok sevindim Allah bizede yasatsin bu mutlulugu. Duani eksik etme :)Kızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Şu an karnımda mucize bir mercimeğe sahibimMerhametsiz doktor bey her ne kadar sağlıklı olduğunu düşünmese de sapasağlam diye umut ediyorum Anne içgüdüsü Tam olarak öyle düşünmeyip her ihtimale kendimi hazırlanaya çalışıyor olsam da Rabbim içimi ferahlatıyor çok şükür Haftaya pazartesiye kadar beklemedeyim ..
Çok doğru söylüyorsun güzel samimi yorumun için teşekkür ederim.Soğan kürü hakkında bilinmeyen gerçeği dün öğrendim mesela kimlerin asla yapmaması gerektiğini.Ben iltihabım için yapıcam öncelikle şifa bulurum inşallah çünkü doktorların verdiği antibiyotikler kat be kat zararlı vücuda bütün dengeleri alt üst ediyor artık kullanmak istemiyorum bendebiumutsa Canım herşeyin daha beteri var bu hayatta ama herkes kendi yaşadığı acıyı biliyor ve hep daha kötüsü olmadı diye şükrediyoruz.Benim kuzenimde 15 yıldır kucagi bos bekliyor mesela bi arkadasta 7 yıl sonra kucakladi bebegini....
Kalip kalip kayiplari olanada psikolojik acidan buyuk acı..
Bende dış gebelik yaşadım kızımı bırakıp hastanede yatmak nasildi inanamazsın.Çektigim acılarda cabası.Kaybım ayrı zorluk.
Sen kalamiyorum diye dusunup uzme kendini.Zaten baska seyle ugrasmissin aylarca.Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir.
Kürleri vs cok karıştırma derim onların vucutlarimiza cok etkisi var bisey yaparken digerinide yapma.Yapilan kürler arasinda belli bi zaman olmali mesela.Aklında olsun.
Belki de bunca insani baska seylerde etkiliyor.Atıyorum soğan kürü herkese iyi gelebilir mi?Bence asla..Belki de daha buyuk zarar oluyor bazi dengeler icin.Yaşlar,gecirilen hastaliklar,vucut yapisi fln hep baska.
9 aydır o şekilde yapıyorum yataktan kupkuru kalkıyorum
Enfeksiyonum da 10 yıldır var zaman zaman çoğalır artık hangi akıntı nasıl olur kitabını yazarım ama yumurtlama akıntısı gelmiyor
Şu an adetimin 3. Günü alıyım eczaneden dediğin gibi yapıyım bu ay da öyle deneyelim bakalım.
Senden de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Alsam mı yoksa garantiye alıp kendimi gün aşırı yapsam bitse gitse işte diyorumİnternetten alabilirsin ovulasyon testi. İçinde daha fazla sayıda olduğunu yazmışlardı. Yanında gebelik testi de hediye geliyormuş
Enfeksiyonum da 10 yıldır var zaman zaman çoğalır artık hangi akıntı nasıl olur kitabını yazarım ama yumurtlama akıntısı gelmiyor
Şu an adetimin 3. Günü alıyım eczaneden dediğin gibi yapıyım bu ay da öyle deneyelim bakalım.
hayırlı olsuunnnKızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Canm daha adetim i beklicem bakalım... Uc ay öncede test yaptım. Kan testi de vermiştim 186 CIKMIŞ tı.. . Adet oldum. Sonra düşük müş.Gözünaydıııınnnn :)♡
Yarin kontrolun belli eder.Ilk zamanlar bazilarinda olabiliyor.Olumsuz dusunmeyelim yine :) bende dikkatimi cektigi icin yazmistim.
Iyi haberler olur insallah
Gözünaydııınnnnn :)
Bende dün birsey yok derken bugun bel agrilarim başladi. Off geliyor yineKızlar hamilelik belirtisi olarak sivilcelenme yaşayan varmı??
Şimdilik tek belirtim yüzümü kaplayan sivilceler,hiç bu kadar sivilcem olmamıştı kocam farketti ne oldu sana diyor :) :)
Ergenligime döndüm resmen
Testi tekrarla canım . Çok mu bekledi ?
İdrardaki asit-baz oranına göre oluyor o tepkimeler . Hiç sağlıklı değil . İdrardaki gebelik değeri yükseldiğinde zaten gebelik testinde çıkıyor .. İnsanı boşa heyecanlandırıyor o denemeler ..Kizlar simdi netten yabanci sitede gordum evd eyapilan hamileik testini domestosu bi baradaga dokuyosunuz snra idrarinizi koyuyorsnuz kopururse hamilesiniz ordaki bilgilere gore ben smdi yaptmm adetime 10 gn var kopurdu anlamadm deidm heralde net bilgi deil bide siz denermosinz bakalmm cok sasirdimm ama ne kadar dogru bilmiyormm
Valla bende acaba dedimm meraktan size sordmm bi deneyen varmii aranizdaa diyeeeİdrardaki asit-baz oranına göre oluyor o tepkimeler . Hiç sağlıklı değil . İdrardaki gebelik değeri yükseldiğinde zaten gebelik testinde çıkıyor .. İnsanı boşa heyecanlandırıyor o denemeler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?