Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende senin gibi meraktan yaptım ama doğru değil o testler bi çeşit hurafe benimkide baya köpürdü ama birşey çıkmadı inanıp kendini boşuna umutlandırma kendimden biliyorum

Coraspin kullanlar varsa bi sorum olacak günlük mü alıyorsunuz yada gün aşırı mı? Bene homozigot kan pıhtılaşması var ama gebelik öncesi gün aşırı kullan dedi doktor anlamadım herkes her gün yutuyormuş....
neden bu doktorlar hep farklı konuşuyor kimisi her gün kimisi gün aşırı diyor güvenemiyorum yanlış yapmaktan korkuyorum

Değerlere göre ayarlanır ilaç dozları . İlaçların da ayrı ayrı milimleri var . Asprinin bile 5 çeşidi var mesela . Doktora güvenmek zorundayız . Eğer içinde kuşku varsa başka bir doktordan da fikir al için rahat etsin ..

Hayirli olsun canimmmm cok sevindim Allah bizede yasatsin bu mutlulugu. Duani eksik etme :)
Sağol canım Amin inşallah rabbim isteyen herkese yaşatsın sağsalim kavuşalım yavrularımıza dualarımdasınız hepiniz

Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınada aşmayı nasip etsin.
Sağol canım amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar hamilelik belirtisi olarak sivilcelenme yaşayan varmı??
Şimdilik tek belirtim yüzümü kaplayan sivilceler,hiç bu kadar sivilcem olmamıştı kocam farketti ne oldu sana diyor :) :)
Ergenligime döndüm resmen
Canım bende hiç olmadı ama inşallah senin hamilelik yüzündendir hayırlı haber verirsin bize

hayırlı olsuunnn
Sağol canım Allah nasip ederse yakın yakına alıcaz bebeklerimizi sanırım kucağımıza

Sende de mi var kan pıhtılaşması ?
Haklısın güvenmekten başka şansımız ben bir doktora daha gidip konuşmak istiyorum haftaya inşallah.. coraspin 100 lük kullanıyorum, benden az pıhtılaşması olanlar bilr günlük kullanınca acaba az mı gelir ki bana diye telaş ettim. Haftaya genetik doktoruylada randevum var sonucumu görüşüp bide onun görüşününalayım.. bidaha kayıp yaşamaktan korkunca böyle pimpirik oldum ben galiba

Iste kürlerde bir nevi ilac,antibiyotik..
Atlattigin seyle gebeliginin hic alakasi yok onu unut kuzum.Vereceksin tabi güzel haberi :)

Canm daha adetim i beklicem bakalım... Uc ay öncede test yaptım. Kan testi de vermiştim 186 CIKMIŞ tı.. . Adet oldum. Sonra düşük müş.

İnşallah sağlıklıdır bu kez devam edersiniz bu güzel yola♡

Canım benim doktorum prof.o verdi banada aspirini hergün 1 tane iç dedi benimde hererozigot

Gebelik öncesi mi kullanıyorsun günlük. Peki B6 ve B12 vitamin takviyesi alıyormusun? Ve kullandığın folik asit markası ve dozu ne kadar?
Benim homozigot c677t, senin hangi geninde var pıhtılaşma? Son sorum kusura bakma sorulara boğdum seni merak ediyorum benimle benzer durumda olanlar nasıl bi tedavi uyguluyor...
Canım benim doktorum prof.o verdi banada aspirini hergün 1 tane iç dedi benimde hererozigot

677 heterzigot benim canın 100 mg coraspirin bemiks c folbiol ve prednol kullanıyorum canım trombofili paneli yapıldu tahliller yani 8 tüp kan veriyorum 3 ayda bir kontrollerimi hiç aksakmıyrm canım çok şükür sana ne dedi doktor

Canim 3 ay da bir nicin kontrol oluyorsun. Bende de kan pihtilasmasi var. Tekrar kontrol olmadi hic.

Anti nükleer antikor,anti periyatel antikor,homosistein,düz kas antikoru,b12,c4 kompleman,aktive protein c rezistansı,antitrombin ııı aktivitesi,çinko ,anti ds dna bunlara bakıldı benim canım düzensiz degerlerim vardı düzeldi çok şükür sadece c4 komplemanım yüksek onu düşürmeye çalılıyrz gebelikten önce doktorun prof.ayrıca perinatoloji ana bilim dalı başkanı harika bir doktorum var bursada yaşıyorum doktorum ankarada onun için 3 ayda bir ankaraya gidiyorum 6 aralıkta randevum var bakalım bebiş için inşallah izin verir

5 kasım yumurtlama oldu bugün adet olmam gerekti hala olmadım, hiçbir belirti de yok. Dünden beri sol kasık ağrım beni mahvetti galiba yumurta çatlamadı kist oldu okadar çok hissettiriyorki kendisini solda birşey var çok belli beyaz ve koyu kıvamı olmayan akıntım da var baya.

Canim 3 ay da bir nicin kontrol oluyorsun. Bende de kan pihtilasmasi var. Tekrar kontrol olmadi hic.
Canım pıhtılaşma için degil diger degerlerimi kontrol ediyo ilaçlar işe yarıyo mu diye ben çok kansızdım ve vitaminsizdim hamileykende doguma kadar çok kan ilacı kullandım dogumum falanda çok zordu sezeryan oldum olmaz olsaydım spinal yaptılar tutmadı kesildigimi hissettim bagrdm 2 defa elektrik çarptı sonra genel anestezi verdilr 2 bucuk saat sonra ameliyathaneden çıkmışım sonrasıda çok zordu bebegime aglamaktan dikişlrm kanadı falan çok şey yaşadım piskolojim maf oldu çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum bebek istiyoruz artık melegimizn kardeşi olsun istiyorz bakalım herşeyin hayırlısı kızlar

Bende Ankaradayım ayy acaba bi gitsem mi ki sizin doktorunuza çok memnunsunuz belli ki ismi ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…