kas biyik ondan bisi olmaz cnm sanmiyorum sac kestirmedenden bisi olacagini 2 kere kestirdim.zaten ama boyalar iste zararli maddeler anne sac koklerinden vucuduna ordanda bebisine geciyo.Ay sorma o batıl inançlar kafa kurcalıyor bugün kuaföre gittim kaş bıyık aldırmaya içime şüphe düştü bebişe bişey olurmu diye sonra dedim yaaaa bişey olmaz Allahın izniyle aldırdım gitti :)
Benim gebeyken deil gebe kalayim die igne yapacaklar folic asit kullaniyorum sadece baska birsey yok onuda 5 gundue almiyorum. Ins allahim kimseninn kucagini bos bırakmasın..Ahhh keşke tecrübem olsada paylaiabilsem sizinle ben de yeni daha Perşembe günğ öğrendim homozigot pıhtılaşmam olduğunu...
gebelik olunca iğneye başlıcakmışım korkuyorum bu süreçten çok inşallah doğru tedaviyle hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız...
Sen şuan bişeyler kullanıyormusum ilaç olarak gebelik öncesi?
İşte ne bileyim canım hani meyve değdirirmişsin izi bebekte de çıkarmış falan söylenenler var ya onun gibi olur mu dedim :)) ilk gebelik olunca pimpirikleniyor insankas biyik ondan bisi olmaz cnm sanmiyorum sac kestirmedenden bisi olacagini 2 kere kestirdim.zaten ama boyalar iste zararli maddeler anne sac koklerinden vucuduna ordanda bebisine geciyo.
Sen inşallah kucağınada alırsın canım çıkmamış candan ümit kesilmez inşallah banada tekrar nasip olur bilmem ne zaman nasip olur ama inşallah olur ve bu sefer sağsalim kucağıma alırım beraber büyürz yavrumla inşallah hak eden herkeze nasip olur bir gün inşallah her şey duadan geçiyor rabbim tez zamanda nasip eder inşallah sanada banada ve herkezeCanından can gidiyor kolay mı hiç değildir elbet ama işte bende yapabildiğimi görmek istiyorum aaa bak hamile kalabiliyomuşum diyebilmeyi
Eveeeett evlaaadimmm dersimize basliyalim. Igneyi klomenin yerine olacak yani daha etkili bi method deneyecez bakalim benim pkom var cok direncliymis klomenin yumrtalara ulasmasini engelliyormus. Ve yumurtalikler icinde sıkışan minnaklarim gelisemiyormus. Sorunuz varsa alabilirim cocuklar yoksa siradaki konuya gecelim :))İgneye kadar olan kısmı biliyorum. İgne neden olacaksin. Yumurtalar gelissin diye mi. Bu konuda bende bilgi sıfır. Senden ögrenecegim demiştimdersimiz başladı.
Gonal f e mi başlıcaksın canımBenim gebeyken deil gebe kalayim die igne yapacaklar folic asit kullaniyorum sadece baska birsey yok onuda 5 gundue almiyorum. Ins allahim kimseninn kucagini bos bırakmasın..
Ben gebeyken kurban bayrami vardi et kesioduk kayinvalidem aman bi yerine degdirme kani cocuktanncikar falan deyip duruyodu en son delendim al ciksinda goreyim die kani ayak bilegime surttum ve saka gibi oglumun sol ayak bileginde leke var. Bilimsel bi aciklamasi varmi bilmiyorum ama yasadim bunu yaniİşte ne bileyim canım hani meyve değdirirmişsin izi bebekte de çıkarmış falan söylenenler var ya onun gibi olur mu dedim :)) ilk gebelik olunca pimpirikleniyor insan
Çok iyi anladim ogretmenim saygılarEveeeett evlaaadimmm dersimize basliyalim. Igneyi klomenin yerine olacak yani daha etkili bi method deneyecez bakalim benim pkom var cok direncliymis klomenin yumrtalara ulasmasini engelliyormus. Ve yumurtalikler icinde sıkışan minnaklarim gelisemiyormus. Sorunuz varsa alabilirim cocuklar yoksa siradaki konuya gecelim :))
Amannn dikkat etmek lazım ozaman gerçeklik payı varBen gebeyken kurban bayrami vardi et kesioduk kayinvalidem aman bi yerine degdirme kani cocuktanncikar falan deyip duruyodu en son delendim al ciksinda goreyim die kani ayak bilegime surttum ve saka gibi oglumun sol ayak bileginde leke var. Bilimsel bi aciklamasi varmi bilmiyorum ama yasadim bunu yani
Vallaa hic bilmiyorum yarin ogrenecem pahali bi ignemi ne nasi yapiiyor tek bildigim gunluk oluyo gobusten oluyo. Baya etkiliymis bideGonal f e mi başlıcaksın canım
Yoktu bende pko mko nerden cikti ne ara oldu ne ara konuslandi anlamadim ama ben dogumdan sonra cok kilo almistim sonra diyetisyenle verdim son zamanlarda yine kilo almaya basladim ve artik veremiyorum buda en buyuk pko belirtisiymisÇok iyi anladim ogretmenim saygılar
O pkoya da edepsiz diyorum. Ceksin gitsin canım aaaa
Rapor yazarlarsa daha ucuza geliyor canım pahalı bi iğne aşılamamda hep onlardan kullandım biliyorum yani ucu ipince zaten hissetmiyorsun göbek deliğinin 3 parmak sağı yada solundan hergün aynı saatte genelde akşamları olsun diyorlar doktorun verdiği dozda kendin vuruyorsunVallaa hic bilmiyorum yarin ogrenecem pahali bi ignemi ne nasi yapiiyor tek bildigim gunluk oluyo gobusten oluyo. Baya etkiliymis bide
Vallahi ben dün gidip boyattım,hamile olsamda boyatirim zatenSaçını kesince ömrü kısalır diyorlar . Totoma kadar uzatıp gül gibi baktığım saçlarımı kestiresin geliyor . Neden zıttını yapmak istiyorumSaçlar sapsarı dipleri koyu kahve . Çingene dönerim 9 aya kadar
Nasi yani asilama tedavisinemi giriyor bu? Esimde gerekiyormu? Esim istemiyor çünkü ben istiyorum yardimci olacaginida sanmiyorum..Rapor yazarlarsa daha ucuza geliyor canım pahalı bi iğne aşılamamda hep onlardan kullandım biliyorum yani ucu ipince zaten hissetmiyorsun göbek deliğinin 3 parmak sağı yada solundan hergün aynı saatte genelde akşamları olsun diyorlar doktorun verdiği dozda kendin vuruyorsun
Bende de pihtilasma var ve doktorum perinatoloji uzmani. Prof zaten. Benim sorunu o buldu. Kac tane test istedi sayamadim. Esimden bile farkli zamanlarda 2 kere sperm testi istedi. Ben cok memnunum doktorumdan.Bu arada bişeyi merak ettim kızlar benim şimdi pıhtılaşma sorunum var ya normal riskli gebelik kadın doktoruna gitmem yeterli olur mu yada yüksek riskli gebelik uzmanına mu gitmeliyim yani bir perinatolog‘a? Daha sıkı ve farklı takip oluyormuş...
Nerdesin peki hangi şehir Ankara dersen mükemmel olacakBende de pihtilasma var ve doktorum perinatoloji uzmani. Prof zaten. Benim sorunu o buldu. Kac tane test istedi sayamadim. Esimden bile farkli zamanlarda 2 kere sperm testi istedi. Ben cok memnunum doktorumdan.
Yani genelde aşılama olacağında iğneli tedaviye geçiliyor yumurtaları doktorun istediği dozda yada ne kadar dozda gelişiyor ona göre yeterince geliştirebilmek için. Gelişince de çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama tabi aşılamadan bi kaç saat önce eşin örnek veriyor o hazırlanıyor falanNasi yani asilama tedavisinemi giriyor bu? Esimde gerekiyormu? Esim istemiyor çünkü ben istiyorum yardimci olacaginida sanmiyorum..
Maalesef canım Adana 'da yaşıyorum. Doktorum Prof. Suleyman Cansun Demir. Ankara'da da iyi doktorlar vardir muhakkak.Nerdesin peki hangi şehir Ankara dersen mükemmel olacak
Ama panik olma belki aşılama yapmaz pko var diyorsun yumurtanı takip ederek ona göre ilişki takvimi falan yaparNasi yani asilama tedavisinemi giriyor bu? Esimde gerekiyormu? Esim istemiyor çünkü ben istiyorum yardimci olacaginida sanmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?