Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kocam beni ebrarımın annesi diye seviyor deli olacağım.Bu akşamda karnımı açmış konuşuyor '' ebrar kızım neden bizi bekletiyorsun ,hadi çabuk gel seni çok seviyorum '' diye...
bide akıl veriyor ''gelince anneni çok yorma tamammi,geceleri mışıl mışıl uyu'' diye ❤❤
Gelde ağlama şimdi bu adam sevilmezmi ❤❤

Aaa ben bunlari hic bilmiyordum cnm hemencikmi oluyo doktor hemen 1 ayda nasi asilamaya gecer ya yuh yanii oha falam oluyorum yaniii aaaa

kıyamam yaaa Allahım inşallah hamilesindir bizde eşimle ne kadar ağlamıştık her ay neredeyse sonra hamile olduğu haberini verince bidaha ağlaştık tabi :)

Aaa ben bunlari hic bilmiyordum cnm hemencikmi oluyo doktor hemen 1 ayda nasi asilamaya gecer ya yuh yanii oha falam oluyorum yaniii aaaa
iğneye adetin en geç 3. Günü başlanıyor öyle demişti doktor bana benim bu aşılamam da hızlı büyütelim dediler 87.5 ml vuruldum iğneyi 18ekimde başladım 27sinde aşılama oldu

Bilmem inanmıyorum ama yine de yapmamaktan da kendimi alıkoyamıyorum Bir yanımda gerçek bir kocakarı yatıyor galiba

Programda bebeğiniz mercimek büyüklüğünde yazıyorr . Benim yeşil eşimin kırmızı mercimeği . Eşime göre eğer benim kırmızı mercimeğim olursa kırmızı birşeyler görebilirmişim o yüzden yeşil hayırlı olurmuş benim yeşil mercimeğim Gözüme iyice batana kadar dursun bakayım az daha sabredebilirim

Büyük sözü dinlemekte fayda var

Susamm dır ooo mercimek olsa duramazsın şaka bi yana benimki susam daha seninkinden küçük diye hatırlıyorum

Tercih tabii de kimyasallığı beni tedirgin eden . Tedbir elden bırakmadan azıcık daha bakınayım fikirlere

Amin canım Allah razı olsun isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..

Şuan bir belirtimi daha hissetmiş bulunmaktayım sol tarafım seğiriyor tam kasıklar değil ama biraz yukarısı

İdrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtuldun?
Eşime de bana da antibiotik yazdı doktorum . Kullandık . Tuvalet kağıdı markamı değiştirdim sanki o markaya geçtikten sonra hafif yanma hisseder gibi olmuştum . Doktorum her ilişki öncesinde mutlaka genital organlarınızı sadece suyla temizleyin diye uyardı ona dikkat ettik . Kabak çekirdeği önerdi bolca çitledim . İç çamaşırlarımı ütülemekte biraz tembeldim eşimin ve kendi çamaşırlarımın ütüsüne dikkat ettim . Sıcak ayaklar ve alaturka tuvalet tercihi . Ne kadar titizlenirsem titizleneyim ne zaman klozet kullansam mutlaka akıntım oluyor . Atladığım birşey yoksa inşallah bunlara dikkat ettik , şifa Rabbimden geçti gitti .. En önemlisi bol su tabii .. Gebelikten sonra hormonlardan kaynaklı tekrar bir artış oldu günlük 3 lt su hopppp byby enfeksiyon

Yaa sen öyle yazınca acaba dedimmm yeni bir formül tedavi ya da benim atladığım bir şey mi var diye beynimde ışık yandı resmen ama bildiğimiz şeylermiş
Darısı başıma ne diyelim bi gün bende kurtulcam binicem üstüne vurucam kırbacı diyesim geldi

Bu aradaaa o tuvalet kağıdının markası nedir acaba merak ettim

Uyku gelmiyor öğlenleri ara ara uyuyom gece hiç yok arada mide yanması kasımda ağrı gaz uyku bozuldu

Değişik bişey yok olanlar bunlar . Kronikleştiyse enfeksiyon hastalıklarına bir görün . Mutlaka bir yolu vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…