Anlatmıştım aşağıda ama tabiki tekrar anlatayım canım toplam 6 kutu süt aldım ben regli bitip yıkandığım gün 2 kutu sütü kaynattım tencerede kullanmadığım bi banyo kovası aldım temiz onu daha sonra atarsın 2 kutu sütü kaynatıp bu kovaya döküyorsun alt kısmında bişey olmuycak kovadan sütün ilk kaynarı çıktığında dayanabileceğin sıcaklığa çömeliyosun üstüne battaniye alıyosun ben uzun kalın bi hırkayla sarmıştım kendimi ayaklarınıda çok sıcak tutman lazım daha sonra o buhar bitene kadar kalkmıyosun yaklaşık yarım saat sürüyo daha sonra hiç kendini soğutmadan yatağa girip ilişkiye giriyosun ve kalkmaman lazım ben sabah karşı kalkıp yıkanıyodum bunu regli bittiği gün başlıyıp toplam 3 gün yapıyosun 3 ilişki olucak daha sonrasıda takdiri ilahi bunu bi vesile olarak görüyodum bunu ve rabbime bırakıp hiç kafaya takmadan diğer zamanlardada gün aşırı hatta 3 gün arayla ilişkide bulundum hamilede kaldım ama bebeğimi 9 haftasında kaybettim inşallah regli olup bittiğinde tekrar yapıcam ayrıyeten ben soğan kürü yaptım 10 gün falan