- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aynen canım şahsen ben de tadaviyle olmuşum abim için annem 1 yıl uğraşmış çoğu doktor asla çocuğun olmaz olsada tutmaz erkek gibisin falan demiş ve annem 1 yıl sonra meryem ana eli otunu kullanıp hamile kalmış sonra araları çok uzun olmasın diye bana baya bi uğraşmış tedavi ilaç yumurtaları gelişmiyomuş hiç sonra 2 yıl sonunda bende olmuşum sonra nasılsa olmuyo diye korunmamış ve benim peşime 3 ay sonra hamile kalmış ama düşmüş sonra spiral mi ondan takılmış istediği halde spiralli kız kardeşime hamile kaldı sonra diğer küçükdede korunarak hamile kaldı yani annem hiç takma olacağı varsa önüne geçenezsin olmayacağı varsada zorlasanda olmaz ama işte biz bayanlar malesef çok takıntılıyız yaşın kaç peki kaç yıldır evlisin inşalalh hayırlısıyla kardeşleri olur yavrununBende arkadaş gibi buyusunler istiyorum ama mayistan beridir denemelerimiz hep husran bugun umutluydum ama yumurtalarim gelismiyormus. Ilke hemencik olurken 3 yilda neler olmus boylede olmuyir. Ama Allahin hikmeti iste o isterse oluyor hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallâh
ay canım ya evlat sahibi olmak anne olmak bambaşkadır 
akrabalar ne lafı soktuki bu insanlarda olsa laf sokuyo olmasa laf sokuyo benim eltim de benim arkamdan çocuğu olmuyo tedavi görüyo galan diyo halbuki bn zaten o bunu dediğinde daha ilişkiye bile giremiyodum