- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh hayırlı olsun canım söyleme bizde 1.5 aylık söyledik ailelere herkese 4 haftada gözüktü benim kese doktorun deyişi ve bend e haftaya salı kalp atışı ve nasıl diye gidecemElimden geldiğince dikkat ediyorum canım korkuyorum zaten aman bir şey olmasın diye birde bir şeyde bilmiyorum ilk gebelik bilgisiZlik acemilik 2 hafta sonra doktora gidicem bakalım hem keseyi hem bebek görünür belki diye daha kimseyede söyleyemiyoruz nazar değmesin diye
Yok canim ne kusuru olur boyle yanliş anlamalar.Kusura bakma canım 2 meleğim var diyince ben hayattalar 3. Bebek için çalışıyorsum sandım özür dilerim başın sağolsun![]()
Hayırlı olsunn insaallah sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla da eline alırsın insaallah:) belirtilerin nelerdi peki anlatır misin azcık :)Kızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yaptırır yaptırmaz yazarım canımMaşallah canım kan sonucunu da yaz mutlaka sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu :)
Bende 2 hafta sonra gidicem canım belki ozaman kalp atışıda duyulur herkese söyleriz bir kerede insan anlatmak mutluluğunu paylaşmak istiyor :)Oh hayırlı olsun canım söyleme bizde 1.5 aylık söyledik ailelere herkese 4 haftada gözüktü benim kese doktorun deyişi ve bend e haftaya salı kalp atışı ve nasıl diye gidecem
Anladım canım benim bakıldığında manar çıkmıştıBenim ilişkide koyuyordu ikimizde baya rahatsiz dik bende çekiniyorum bu ilk evligimizde sonra bunun için gittim koku ve akıntı doktor alltan bakti sende dış gebelik sıvısı var dedi ve normalde olabilir düşük yapıyorsun dedi halbuki ben bilmiyordum anlamadım bile ilk yenidi kontrollerle tedavi olmadan adetime düşmüş değerlerde sınırlanmış ama inan 4 hastaneye gittik aynısını dediler hep düşük hep düşük dis gebelik falan onu ole atlatmistimchatlax
Hamilellikte olur korkma inşallah sende sag salim alırsın kucağına hepizmizAmin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yaptırır yaptırmaz yazarım canım
Bende 2 hafta sonra gidicem canım belki ozaman kalp atışıda duyulur herkese söyleriz bir kerede insan anlatmak mutluluğunu paylaşmak istiyor :)
Anladım canım benim bakıldığında manar çıkmıştı
Kızlar ne durumdasınız var mı gelişmeler değişiklikler?
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Mutocum34 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
Ne zaman ki degerlerin canim bunlar?
Hamileydin di mi sende?
Bu heyecani ne zaman bulacan bi daha :) yap sabah ya dene :) her sabah dene :)
Sayfalari okuyup ilerlerken aklimdaydin,yazmissin :) iyisindir insallah.
Benden haber yok prova yapmayi seviyoruz biz![]()
Hayirli ugurlu olsin cnm cok sevimdimKızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Cok sevindim cnm ,hayirli ugurlu olsunAkşam test yaptım giremedim Hamileyimm canım
Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Benimde yaş 28 bir kizim var 6 yasinda ikinci yolda nasipse kendi dogumgunmde kucagima alacagim
Hayrlisi olsun canimm. Adetin gecmismiydi ? Gidip kan ver ilk firsatta ultrasona da gir mutlaka.Kızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Benim ilişkide koyuyordu ikimizde baya rahatsiz dik bende çekiniyorum bu ilk evligimizde sonra bunun için gittim koku ve akıntı doktor alltan bakti sende dış gebelik sıvısı var dedi ve normalde olabilir düşük yapıyorsun dedi halbuki ben bilmiyordum anlamadım bile ilk yenidi kontrollerle tedavi olmadan adetime düşmüş değerlerde sınırlanmış ama inan 4 hastaneye gittik aynısını dediler hep düşük hep düşük dis gebelik falan onu ole atlatmistimchatlax
Tatlım kızma ama ben senin yazdıklarını anlayamiyorumBazıları hiç anlamıyor anca adet gecmeyince bende öyle eğer allah rabbimden razı olsun ınternet böyle zamanda iyi ben bak adetime 20 gün vardi yani temizlendim 10 gün sonra leke geldi gün icerisinde bende iliskiden supelendim sonra gününe 15 gün kala bir göguste ağrı dokunsan sızlıyor gaz oldu sürekli mide yanması idrar gabiz bunu internete yazdım biri bu gibi durumdan adetine 5 gun kala öğrenmiş bende 3gun vardi test aldım bi arkadaş vardı ona dedim oda içinde kalmasın al dedi belki çıkmaz dedim ama ağladım o duyguyu anlatamam size
adetinize ne kadar var ikinci çizgi net gözüküyor ilk beş dakıka içinde mi çıktı