• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elimden geldiğince dikkat ediyorum canım korkuyorum zaten aman bir şey olmasın diye birde bir şeyde bilmiyorum ilk gebelik bilgisiZlik acemilik 2 hafta sonra doktora gidicem bakalım hem keseyi hem bebek görünür belki diye daha kimseyede söyleyemiyoruz nazar değmesin diye
Oh hayırlı olsun canım söyleme bizde 1.5 aylık söyledik ailelere herkese 4 haftada gözüktü benim kese doktorun deyişi ve bend e haftaya salı kalp atışı ve nasıl diye gidecem

Kusura bakma canım 2 meleğim var diyince ben hayattalar 3. Bebek için çalışıyorsum sandım özür dilerim başın sağolsun:110::KK61:
Yok canim ne kusuru olur boyle yanliş anlamalar.
Yeterki Allah kimseye yasatmasin. Sende sag salim bebegini kucagina al insallah. Darisi bize olsun.

Benim ilişkide koyuyordu ikimizde baya rahatsiz dik bende çekiniyorum bu ilk evligimizde sonra bunun için gittim koku ve akıntı doktor alltan bakti sende dış gebelik sıvısı var dedi ve normalde olabilir düşük yapıyorsun dedi halbuki ben bilmiyordum anlamadım bile ilk yenidi kontrollerle tedavi olmadan adetime düşmüş değerlerde sınırlanmış ama inan 4 hastaneye gittik aynısını dediler hep düşük hep düşük dis gebelik falan onu ole atlatmistim chatlax chatlax

Maşallah canım kan sonucunu da yaz mutlaka sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu :)
Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yaptırır yaptırmaz yazarım canım

Oh hayırlı olsun canım söyleme bizde 1.5 aylık söyledik ailelere herkese 4 haftada gözüktü benim kese doktorun deyişi ve bend e haftaya salı kalp atışı ve nasıl diye gidecem
Bende 2 hafta sonra gidicem canım belki ozaman kalp atışıda duyulur herkese söyleriz bir kerede insan anlatmak mutluluğunu paylaşmak istiyor :)

Benim ilişkide koyuyordu ikimizde baya rahatsiz dik bende çekiniyorum bu ilk evligimizde sonra bunun için gittim koku ve akıntı doktor alltan bakti sende dış gebelik sıvısı var dedi ve normalde olabilir düşük yapıyorsun dedi halbuki ben bilmiyordum anlamadım bile ilk yenidi kontrollerle tedavi olmadan adetime düşmüş değerlerde sınırlanmış ama inan 4 hastaneye gittik aynısını dediler hep düşük hep düşük dis gebelik falan onu ole atlatmistim chatlax chatlax
Anladım canım benim bakıldığında manar çıkmıştı

Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yaptırır yaptırmaz yazarım canım

Bende 2 hafta sonra gidicem canım belki ozaman kalp atışıda duyulur herkese söyleriz bir kerede insan anlatmak mutluluğunu paylaşmak istiyor :)

Anladım canım benim bakıldığında manar çıkmıştı
Hamilellikte olur korkma inşallah sende sag salim alırsın kucağına hepizmiz

Ne zaman ki degerlerin canim bunlar?
Hamileydin di mi sende?

Bu heyecani ne zaman bulacan bi daha :) yap sabah ya dene :) her sabah dene :)

Sayfalari okuyup ilerlerken aklimdaydin,yazmissin :) iyisindir insallah.
Benden haber yok prova yapmayi seviyoruz biz:-)
plojovic plojovic evet canım hamileyim bu 44 olan degerim adet gunumde sonraki bir bucuk gun sonra digeri iki sonra yani ilk ve ikinci degere bakinca doktor dış gebelik veya kimyasal olabilir demisti cok sukur 5+1 deyiz yarın ultrasonumuz var

Kızlar doktorum bana ilaç vermedi sadece yumurta takibi yapcaz dedi neden ilaç vermedi ki anlamadim

Bazıları hiç anlamıyor anca adet gecmeyince bende öyle eğer allah rabbimden razı olsun ınternet böyle zamanda iyi ben bak adetime 20 gün vardi yani temizlendim 10 gün sonra leke geldi gün icerisinde bende iliskiden supelendim sonra gününe 15 gün kala bir göguste ağrı dokunsan sızlıyor gaz oldu sürekli mide yanması idrar gabiz bunu internete yazdım biri bu gibi durumdan adetine 5 gun kala öğrenmiş bende 3gun vardi test aldım bi arkadaş vardı ona dedim oda içinde kalmasın al dedi belki çıkmaz dedim ama ağladım o duyguyu anlatamam size
Tatlım kızma ama ben senin yazdıklarını anlayamiyorum :(
Keşke aralara nokta,virgül gibi noktalama işaretleri koysan,yada paragraf yapsan...
Yazdıklarını okuyacak diye telef oluyorum yeminle :(

Kızlar agustos ta kimyasal gebelik ocakta kürtaj oldum. Adet ime henüz var. Ve ben test yaptım. Rica etsem bakar mısınız

_20171119_132420.webp

Back
X