• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsunn insaallah sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla da eline alırsın insaallah:) belirtilerin nelerdi peki anlatır misin azcık :)
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize. İlk belirtim sık tuvalete çıkmaya başladım uykudan uyanıp tuvalete kalkıyordum daha sonra sürekli acıkıyordum yemekten kalktından 5 dakika sonra hiç bir şey yememiş gibi olıyordu midem. Bu belirti değildir ama ben adet olmadan önce hep canım tatlı çekerdi bu ay deli gibi tuzlu bir şeyler çekti hep nedense :)
Hamilellikte olur korkma inşallah sende sag salim alırsın kucağına hepizmiz
Amin canım hepimiz inşallah
Hayirli ugurlu olsin cnm cok sevimdim
Sağol canım sevinçten yazamadım akşam hiç Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sağsalim kucağımza almayı nasip etsin

Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize. İlk belirtim sık tuvalete çıkmaya başladım uykudan uyanıp tuvalete kalkıyordum daha sonra sürekli acıkıyordum yemekten kalktından 5 dakika sonra hiç bir şey yememiş gibi olıyordu midem. Bu belirti değildir ama ben adet olmadan önce hep canım tatlı çekerdi bu ay deli gibi tuzlu bir şeyler çekti hep nedense :)

Amin canım hepimiz inşallah

Sağol canım sevinçten yazamadım akşam hiç Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sağsalim kucağımza almayı nasip etsin
Tebrik ederim canim cok sevindim

İnan bende düşük yapan kürtaj olanlara özeniyodum ne güzel hamile kalabiliyolar diye ama öyle olmuyo kürtaj olduktan sonra psikolojik sıkıntılar çekiyorum ben cinsellikten soğuma çocuk istememe eşime yanaşamama aynı şeyleri yaşama korkusu eşimle kavga ediyorum sürekli oda bıktı 1,5 yıllık evliyiz ve şu son 4 aydır bağlarım koptu.
Canından can gidiyor kolay mı hiç değildir elbet ama işte bende yapabildiğimi görmek istiyorum aaa bak hamile kalabiliyomuşum diyebilmeyi:(

evet cnm ikisi de çok koyu olduğu zaman 24 ve 36 saat içinde yumurtlayacagını gösterir yumurtlama çatlarken yumurtalıklarında sperm olması lazım bu yüzden çift çizgiyi gördügün gün ve yarını ve ertesi günü yani 3 gün ardarda degerlendirin. inşallah güzel haberler alırsın. bende ilk yaptığım ay hamile kalmıştım. allah sana da nasıp etsin
Çok teşekkür ederim size sağolun aydınlattınız beni insallah bu ay daha sistemli olacak

Akşam test yaptım giremedim Hamileyimm canım

Gözünaydıııınnnn :)♡

plojovic plojovic evet canım hamileyim bu 44 olan degerim adet gunumde sonraki bir bucuk gun sonra digeri iki sonra yani ilk ve ikinci degere bakinca doktor dış gebelik veya kimyasal olabilir demisti cok sukur 5+1 deyiz yarın ultrasonumuz var

Yarin kontrolun belli eder.Ilk zamanlar bazilarinda olabiliyor.Olumsuz dusunmeyelim yine :) bende dikkatimi cektigi icin yazmistim.
Iyi haberler olur insallah

Gözünaydııınnnnn :)

biumutsa biumutsa Canım herşeyin daha beteri var bu hayatta ama herkes kendi yaşadığı acıyı biliyor ve hep daha kötüsü olmadı diye şükrediyoruz.Benim kuzenimde 15 yıldır kucagi bos bekliyor mesela bi arkadasta 7 yıl sonra kucakladi bebegini....

Kalip kalip kayiplari olanada psikolojik acidan buyuk acı..
Bende dış gebelik yaşadım kızımı bırakıp hastanede yatmak nasildi inanamazsın.Çektigim acılarda cabası.Kaybım ayrı zorluk.

Sen kalamiyorum diye dusunup uzme kendini.Zaten baska seyle ugrasmissin aylarca.Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir.

Kürleri vs cok karıştırma derim onların vucutlarimiza cok etkisi var bisey yaparken digerinide yapma.Yapilan kürler arasinda belli bi zaman olmali mesela.Aklında olsun.
Belki de bunca insani baska seylerde etkiliyor.Atıyorum soğan kürü herkese iyi gelebilir mi?Bence asla..Belki de daha buyuk zarar oluyor bazi dengeler icin.Yaşlar,gecirilen hastaliklar,vucut yapisi fln hep baska.

Back
X