canım hayırlı olsun gözün aydın rabbim bebişini korusunKızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun gözün aydın rabbim bebişini korusunKızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize. İlk belirtim sık tuvalete çıkmaya başladım uykudan uyanıp tuvalete kalkıyordum daha sonra sürekli acıkıyordum yemekten kalktından 5 dakika sonra hiç bir şey yememiş gibi olıyordu midem. Bu belirti değildir ama ben adet olmadan önce hep canım tatlı çekerdi bu ay deli gibi tuzlu bir şeyler çekti hep nedense :)Hayırlı olsunn insaallah sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla da eline alırsın insaallah:) belirtilerin nelerdi peki anlatır misin azcık :)
Amin canım hepimiz inşallahHamilellikte olur korkma inşallah sende sag salim alırsın kucağına hepizmiz
Sağol canım sevinçten yazamadım akşam hiç Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sağsalim kucağımza almayı nasip etsinHayirli ugurlu olsin cnm cok sevimdim
Bende cizgiyi gordum bence yarin sabah yine yap
Tebrik ederim canim cok sevindimAmin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize. İlk belirtim sık tuvalete çıkmaya başladım uykudan uyanıp tuvalete kalkıyordum daha sonra sürekli acıkıyordum yemekten kalktından 5 dakika sonra hiç bir şey yememiş gibi olıyordu midem. Bu belirti değildir ama ben adet olmadan önce hep canım tatlı çekerdi bu ay deli gibi tuzlu bir şeyler çekti hep nedense :)
Amin canım hepimiz inşallah
Sağol canım sevinçten yazamadım akşam hiç Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sağsalim kucağımza almayı nasip etsin
Dun yaptım test canm..Salı günü yapıcammBende cizgiyi gordum bence yarin sabah yine yap
Ben mi görüyorum sadece diyordum.. Sagol canm.inşşaallhh yaaBende cizgiyi gordum bence yarin sabah yine yap
SüperrrKızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
kız ne sakin yazmişsın. Cümlenin sonu bir an olumsuz sandımCanından can gidiyor kolay mı hiç değildir elbet ama işte bende yapabildiğimi görmek istiyorum aaa bak hamile kalabiliyomuşum diyebilmeyiİnan bende düşük yapan kürtaj olanlara özeniyodum ne güzel hamile kalabiliyolar diye ama öyle olmuyo kürtaj olduktan sonra psikolojik sıkıntılar çekiyorum ben cinsellikten soğuma çocuk istememe eşime yanaşamama aynı şeyleri yaşama korkusu eşimle kavga ediyorum sürekli oda bıktı 1,5 yıllık evliyiz ve şu son 4 aydır bağlarım koptu.
Soğanın rengine dikkat ettin mi peki? Dışı kahve kabuk içi beyaz olucak.Alaa alaa akıntı gelmemesi ilginçFaydasini gorursun insallah evet hic akinti falan bisey olmadi onbesgun duzenli yaptim..

Hayırlı olsunnnnnKızlar günaydın akşam hiç bakamadım buraya akşam test yaptım hamileyimm
Canim bu ay doktorum bana da sadece yumurta takibi yapti. Ilk once buyume durumuna bakalim dedi. Duruma gore klomene baslariz dedi.Kızlar doktorum bana ilaç vermedi sadece yumurta takibi yapcaz dedi neden ilaç vermedi ki anlamadim
Çok teşekkür ederim size sağolun aydınlattınız beni insallah bu ay daha sistemli olacakevet cnm ikisi de çok koyu olduğu zaman 24 ve 36 saat içinde yumurtlayacagını gösterir yumurtlama çatlarken yumurtalıklarında sperm olması lazım bu yüzden çift çizgiyi gördügün gün ve yarını ve ertesi günü yani 3 gün ardarda degerlendirin. inşallah güzel haberler alırsın. bende ilk yaptığım ay hamile kalmıştım. allah sana da nasıp etsin
Ekledim canım :)Arel13 benide ekledinmi
Yapmadım canım daha gerek görmedim adeti bekliyorum :)canım bugün test yaptın mıArel13
Bugün ama daha bişey gelmedi canım:) testler de negatifdi düne kadar hayırlısı artık bekliyorum:)Arel13 canım test yaptın mi insallah vardir guzel haberlerin bat bugun muydu
Benımde bugun test ıdrar negatıf adet gelmedı beklemekteyım artıkBugün ama daha bişey gelmedi canım:) testler de negatifdi düne kadar hayırlısı artık bekliyorum:)

Akşam test yaptım giremedim Hamileyimm canım
plojovic evet canım hamileyim bu 44 olan degerim adet gunumde sonraki bir bucuk gun sonra digeri iki sonra yani ilk ve ikinci degere bakinca doktor dış gebelik veya kimyasal olabilir demisti cok sukur 5+1 deyiz yarın ultrasonumuz var
Gözünaydııınnnnn :)