• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pıhtılaşma için degil diger degerlerimi kontrol ediyo ilaçlar işe yarıyo mu diye ben çok kansızdım ve vitaminsizdim hamileykende doguma kadar çok kan ilacı kullandım dogumum falanda çok zordu sezeryan oldum olmaz olsaydım spinal yaptılar tutmadı kesildigimi hissettim bagrdm 2 defa elektrik çarptı sonra genel anestezi verdilr 2 bucuk saat sonra ameliyathaneden çıkmışım sonrasıda çok zordu bebegime aglamaktan dikişlrm kanadı falan çok şey yaşadım piskolojim maf oldu çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum bebek istiyoruz artık melegimizn kardeşi olsun istiyorz bakalım herşeyin hayırlısı kızlar
Nasıl hissettin canım neden tutmamış ki?

Nasıl hissettin canım neden tutmamış ki?
Onu bilmiyoruz canım ne yaparlrsa hissettim söyledim de hissettgimi test falan yaptlr hissediyormuyum diye ne dedilrse dogru cevap verdim karnıma bastrdlr faln herşyi hissetim kesiyi atınca çıglık attım şuan yazarkn bile gözlrm doldu çok zor şeyler yaşdm hemn genl anestezi vermşlr 2 bucuk saat ameliyathanede kalmşm normlde yarım saat sürer sezeryan

Bende Ankaradayım ayy acaba bi gitsem mi ki sizin doktorunuza çok memnunsunuz belli ki ismi ne acaba?
Canım şansını dene ama hasta kabul etmiyor doktorum haftanın 2 günü hastanede diger günlr ders veriyor şanşını dene istrsen ben orda dogum yaptım bebegim diyafragma henrisiydi vaka farklı olunca bebgmde orda vefat edince doktr beni kabul etti hacettepe üniversitesi mehmet sinan beksaç doktor şansını dene mükkemmel bir doktor hacettepenin özeli

Kızlar ben şok tayım bu test doğru mu bilmiyorum inanamıyorum sabah bide yatmadan tekrar yapıcam beta yaptırın diyeceksiniz burda beta yapan yerde Yok bulunduğum ülkenin şehrinde

Eklentiler

• 0B23C954-B2DB-4652-A51C-0778EB1AB78C.webp
    0B23C954-B2DB-4652-A51C-0778EB1AB78C.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 100
Canım pıhtılaşma için degil diger degerlerimi kontrol ediyo ilaçlar işe yarıyo mu diye ben çok kansızdım ve vitaminsizdim hamileykende doguma kadar çok kan ilacı kullandım dogumum falanda çok zordu sezeryan oldum olmaz olsaydım spinal yaptılar tutmadı kesildigimi hissettim bagrdm 2 defa elektrik çarptı sonra genel anestezi verdilr 2 bucuk saat sonra ameliyathaneden çıkmışım sonrasıda çok zordu bebegime aglamaktan dikişlrm kanadı falan çok şey yaşadım piskolojim maf oldu çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum bebek istiyoruz artık melegimizn kardeşi olsun istiyorz bakalım herşeyin hayırlısı kızlar
Ay canim zor zorluk yaşamişsin. Bu hamileliginde insallah sorunsuz geçer.
Bende kontrol deyince kan pihtilasmasi icin sandim.

5 kasım yumurtlama oldu bugün adet olmam gerekti hala olmadım, hiçbir belirti de yok. Dünden beri sol kasık ağrım beni mahvetti galiba yumurta çatlamadı kist oldu okadar çok hissettiriyorki kendisini solda birşey var çok belli :KK43: beyaz ve koyu kıvamı olmayan akıntım da var baya.
cnm bilmiyorum ben senden ümitliydim hala da öyle yarın test yap yine inşallah hamilesindir

adetin kaçıncı gününde yumurtlama oldu çizgi gayet net valla. bu hamilelik testi değil mi
Hamilelik testi canım 11 gün çift çizgi koyu oldu yani normalde 31 günde olduğu için erken yumurtlama oldu yani kuzenimde aynı testden yaptım onda hiçbirşey yok yatmadan birdahaki yapıcam bide sabah yapıcam bakalım onlardada çıkarsa sevinirim şuanda inanamıyorum

Adet oldum hiç bakmaz oldum buralara neler olmuş neler herkes için en güzeli olsun inşallah bu ay biraz rahat olacağım stres yapmicam hayırlısı

Kızlar ben şok tayım bu test doğru mu bilmiyorum inanamıyorum sabah bide yatmadan tekrar yapıcam beta yaptırın diyeceksiniz burda beta yapan yerde Yok bulunduğum ülkenin şehrinde
Canim cok net cikmiş. Erken gebelik testi degil dimi bu. 6 gun onceden ogrenmen mucize gibi:halay:gozun aydin canim

Canim cok net cikmiş. Erken gebelik testi degil dimi bu. 6 gun onceden ogrenmen mucize gibi:halay:gozun aydin canim
Valla ben inanamıyorum ki kuzu Allah razı olsun ama birkaç test yapayım öyle inanıcam ama normal güne göre 6 gün kaldı yumurtlamaya göre 1 kala olmuş oluyor inşllah vardır inşllah

Hamilelik testi canım 11 gün çift çizgi koyu oldu yani normalde 31 günde olduğu için erken yumurtlama oldu yani kuzenimde aynı testden yaptım onda hiçbirşey yok yatmadan birdahaki yapıcam bide sabah yapıcam bakalım onlardada çıkarsa sevinirim şuanda inanamıyorum
canım o zaman tam zamanı yani 25. gün bugünün. ve 11. günde yumurtladıysan bugün tam günün hadı hayırlı olsun şimdiden

Valla ben inanamıyorum ki kuzu Allah razı olsun ama birkaç test yapayım öyle inanıcam ama normal güne göre 6 gün kaldı yumurtlamaya göre 1 kala olmuş oluyor inşllah vardır inşllah
Insallah canim. Sıvı tüketme birkaç saat sonra tekrar yaparsin. Habersiz de birakma:KK39:

Ayyyx hayirli olsun kiz gayet net belli insallah Rabbim bizede nasip etsin bu ara ne cok oldu hamislerimiz ;-)

Back
X