Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani evet adetine daha varmis bunu yasayanlar daha iyi bilir tabi ama okuduklarimdan yola cikarak soyliyim. Gec dollenme diye bisey var oyleyse yukselecektir mutlaka iki, uc gun sonra tekrar baktirsana canimÇok teşekkür ederim hoşbuldum benim adetime 4gun var bugün aşırı mide bulantim var belirtim var diye dayanamayıp kan testi yaptırdım 2.3cikti gebelik yok dendi çok mu erken yükselir mi
Allah bi daha yasatmasin kotu seyleri.Yok canim oyle dusunme sakın bence bi kac gune tekrarlat tahlilini3dusuk yaptım kan pıhtılaşma si var erken ogrenip bian önce iğne kullanmam lazım diye acele ediyorum ama hep hüsran![]()
Allah sendende razi olsun canim ne zmaan istersen ozeldende yazabilirsin sorun yok. Elimden geldigince yazarim. Nerdesin gurbet derken?Artık cuma günü tekrarlarim testi lütfen dua edin benim için bende sizin edicem ne isteğiniz varsa
Beyaz akıntıdan asla korkmaa5 kasım yumurtlama oldu bugün adet olmam gerekti hala olmadım, hiçbir belirti de yok. Dünden beri sol kasık ağrım beni mahvetti galiba yumurta çatlamadı kist oldu okadar çok hissettiriyorki kendisini solda birşey var çok bellibeyaz ve koyu kıvamı olmayan akıntım da var baya.
Oooo canim ne isin var oralarda Allah yardimcin olsun. Hayirlisini nasip etsin herseyin gulum :) dua edelim birbirimizeFransa
Çok geçmiş olsun canım demek böyle şeyler de olabiliyo Allah bir daha yaşatmasın inşallah o acıyıOnu bilmiyoruz canım ne yaparlrsa hissettim söyledim de hissettgimi test falan yaptlr hissediyormuyum diye ne dedilrse dogru cevap verdim karnıma bastrdlr faln herşyi hissetim kesiyi atınca çıglık attım şuan yazarkn bile gözlrm doldu çok zor şeyler yaşdm hemn genl anestezi vermşlr 2 bucuk saat ameliyathanede kalmşm normlde yarım saat sürer sezeryan
Adetliyken yumurtlama olduğunu buradan öğrendim ilk daha neler görücez bakalımadetin kaçıncı gününde yumurtlama oldu çizgi gayet net valla. bu hamilelik testi değil mi
Peki nasıl anlıyorsunuz yumurtlama olduğunu?Canim benimde 2 düşügüm ve kan pihtilaşmam var. Bende ogrenir ogrenmez igneye baslayacagim. Öncelikle gec ogrenirsem birsey olur diye korkma. Bence her zaman adet gununu bekle. Boyle daha cok strese girersin. Simdi aklinda gec dollenme mi dusuncesi var. Hic olmazsa adet gunu net ögrenirsin. Streste zararli canim unutma.3dusuk yaptım kan pıhtılaşma si var erken ogrenip bian önce iğne kullanmam lazım diye acele ediyorum ama hep hüsran![]()
Aralıkta olmazsa bende öyle yapıcam artık tamamiyle tevekkül edip aklımdan çıkarmaya çalışıcam hatta uygulamamı bile silicem.Allah hepimizin gönlüne göre versinIyi geceler kızlar. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum.çalışmalar nasıl gidiyor kızlar.?Ben bu ay çok rahatım olsun yada olmasın takmiyorum. Geçen ay bayağı pisikolojok belirtiler yaşadım ve kesin hamileyim dedim.Burdaki arkadaşlar beni uyardılar, kendini kaptirma, bu kadar erken belirti olmaz deselerde nafile... sonra olan bana oldu negatif çıkınca yıkıldım. Korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım ama öyle olmuyor ışte. Şimdi devemi bağladım tevekkül ediyorum...