• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim hoşbuldum benim adetime 4gun var bugün aşırı mide bulantim var belirtim var diye dayanamayıp kan testi yaptırdım 2.3cikti gebelik yok dendi çok mu erken yükselir mi

Bebek istiyoruz düzenli ilişki yaşadık aslında çokta emindim bütün belirtileri yaşıyorum bugün çok üzüldüm negatif deyince

Çok teşekkür ederim hoşbuldum benim adetime 4gun var bugün aşırı mide bulantim var belirtim var diye dayanamayıp kan testi yaptırdım 2.3cikti gebelik yok dendi çok mu erken yükselir mi
Yani evet adetine daha varmis bunu yasayanlar daha iyi bilir tabi ama okuduklarimdan yola cikarak soyliyim. Gec dollenme diye bisey var oyleyse yukselecektir mutlaka iki, uc gun sonra tekrar baktirsana canim

0 falan degil degerin cunku eger duserse bildigim kimyasal diyolar ama gec dollenmeyse yukselir bence baktir bi kac gun sonra tekrar

Evet biraz erken oldu galiba ne Zaman hamile kaldığını insan tahmin edemiyor tabi istediğimiz için gün aşırı ilişki yaşandı tabi ben belirtileri çok yoğun yaşayınca çıkar dedim ama yanildim galiba

Sağol canım Allah razı olsun konuşmak iyi geliyor gurbette de olunca çok zorlanıyorum sürekli düşünüyorum elimde degil

5 kasım yumurtlama oldu bugün adet olmam gerekti hala olmadım, hiçbir belirti de yok. Dünden beri sol kasık ağrım beni mahvetti galiba yumurta çatlamadı kist oldu okadar çok hissettiriyorki kendisini solda birşey var çok belli :KK43: beyaz ve koyu kıvamı olmayan akıntım da var baya.
Beyaz akıntıdan asla korkmaa:confused:Akıntı konusunda tezimi yaptım astım duvara artık

Onu bilmiyoruz canım ne yaparlrsa hissettim söyledim de hissettgimi test falan yaptlr hissediyormuyum diye ne dedilrse dogru cevap verdim karnıma bastrdlr faln herşyi hissetim kesiyi atınca çıglık attım şuan yazarkn bile gözlrm doldu çok zor şeyler yaşdm hemn genl anestezi vermşlr 2 bucuk saat ameliyathanede kalmşm normlde yarım saat sürer sezeryan
Çok geçmiş olsun canım demek böyle şeyler de olabiliyo Allah bir daha yaşatmasın inşallah o acıyı

3dusuk yaptım kan pıhtılaşma si var erken ogrenip bian önce iğne kullanmam lazım diye acele ediyorum ama hep hüsran:KK43:
Canim benimde 2 düşügüm ve kan pihtilaşmam var. Bende ogrenir ogrenmez igneye baslayacagim. Öncelikle gec ogrenirsem birsey olur diye korkma. Bence her zaman adet gununu bekle. Boyle daha cok strese girersin. Simdi aklinda gec dollenme mi dusuncesi var. Hic olmazsa adet gunu net ögrenirsin. Streste zararli canim unutma.
Insallah bebisin saglikla sana gelsin en kisa zamanda.

Iyi geceler kızlar. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum.çalışmalar nasıl gidiyor kızlar.?Ben bu ay çok rahatım olsun yada olmasın takmiyorum. Geçen ay bayağı pisikolojok belirtiler yaşadım ve kesin hamileyim dedim.Burdaki arkadaşlar beni uyardılar, kendini kaptirma, bu kadar erken belirti olmaz deselerde nafile... sonra olan bana oldu negatif çıkınca yıkıldım. Korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım ama öyle olmuyor ışte. Şimdi devemi bağladım tevekkül ediyorum...

Iyi geceler kızlar. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum.çalışmalar nasıl gidiyor kızlar.?Ben bu ay çok rahatım olsun yada olmasın takmiyorum. Geçen ay bayağı pisikolojok belirtiler yaşadım ve kesin hamileyim dedim.Burdaki arkadaşlar beni uyardılar, kendini kaptirma, bu kadar erken belirti olmaz deselerde nafile... sonra olan bana oldu negatif çıkınca yıkıldım. Korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım ama öyle olmuyor ışte. Şimdi devemi bağladım tevekkül ediyorum...
Aralıkta olmazsa bende öyle yapıcam artık tamamiyle tevekkül edip aklımdan çıkarmaya çalışıcam hatta uygulamamı bile silicem.Allah hepimizin gönlüne göre versin

Back
X