Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
moralinizi bozmayın kızlar doğru zamanı gelmemiş demekki
benim pek bozulmadı kuzum malum kg verme aşamasındayım.
bi ay iki ay sonrada olsa olur kendimi hamileyken daha rahat hissederim :) bu ay kalsam 77 ile kalmış olcaktımm :)
bidahaki ay 73-72 lere inerim o ayda olmazsa bidahaki ay 68 falan olurum :)
bu ayda olsa sorun değildi dikkat eder çok kg almazdım ama Allah benim yusyuvarlak bişi olmamı depresyona girmemi istemedi :)

Ben demir eksikliğinden dolayı haftada bir devit3 ampül kullanıyordum zaten sonra bıraktım ama doktorda böyle deyince tereddütte kaldım yine aldım haftada bir içerim yine teşekkür ederim bu arada
Kuzum benim asiri dusuk seviyede hamile kaldigim da bakildi 9 du ilaci aksatma ama olmaz diye de korkma insallah yakin zaman da olur

hayır olsun kuzum nedenn
Bilmem ki dün çok yoğunluk vardı burada düşünmeye fırsat kalmamıştı, bugün rahatladı biraz, onun verdiği psikoloji galiba, onun dışında da yeni dönem planlaması yapılacak iş için, henüz bildirmedim de ben durumu, artık bugün yarın söylemem lazım, stresli geliyor artık hepsi, sıtkım sıyrıldı galiba bu işten de bu ülkeden de

kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk

Eşime yapılmıştı canm devleti bilmiyorum yapıyolar mı özelde 130 yada 180 tl ödemişti diye hatırlıyorum 1 sene rahat geçmiştir belki daha fazla

amaan haklısın ne diyim.. senin şimdi hormonlardan biraz daha sıtkın sıyrılmıştır ama sakin.. bir otur bi nefes al.. göbüşüne dokun onu hisset güzel hayaller kur..
kaç haftalık oldunuz söylemek zorunda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…