- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Zaten değerler iyi gelirse ürolojiye gitmeye gerek bile kalmayabilir hiç takılma şimdidenyok öyle yaptırmak istemiceğini sanmam.
mecbur yaptırcak bizim açılmadık tarafımız kalmıyor doktora gittikmi
onlarda yapcak bebek istiyosa:)
ben en son kavga çıkacak diye ultrasonda ödüm çıkmıştı kapıda.yok öyle yaptırmak istemiceğini sanmam.
mecbur yaptırcak bizim açılmadık tarafımız kalmıyor doktora gittikmi
onlarda yapcak bebek istiyosa:)
benim pek bozulmadı kuzum malum kg verme aşamasındayım.moralinizi bozmayın kızlar doğru zamanı gelmemiş demekki
aynen ben de geri çekilme ile korunmayı düşünüyorumtaktik değiştirip bu ay korunsak mı korunarak hamile kalan cok var ya
ben en son kavga çıkacak diye ultrasonda ödüm çıkmıştı kapıda.
bakalım adet olim cuma günü sonra söylerim eşime çıtlatırım test işiniZaten değerler iyi gelirse ürolojiye gitmeye gerek bile kalmayabilir hiç takılma şimdiden
kız sen yaptın mı test ?moralinizi bozmayın kızlar doğru zamanı gelmemiş demekki
hahahahah mantıklıtaktik değiştirip bu ay korunsak mı korunarak hamile kalan cok var ya
bu sabah yaptım canım ilk idrarla doğru düzgün bakamadan çıktım evden işe geç kalıyordumkız sen yaptın mı test ?
Allah yardimcin olsun yaa insallah en kisa sure de bitter kuzumYok canım dün iyiydim bugun yıne arttı ;(
Kuzum benim asiri dusuk seviyede hamile kaldigim da bakildi 9 du ilaci aksatma ama olmaz diye de korkma insallah yakin zaman da olurBen demir eksikliğinden dolayı haftada bir devit3 ampül kullanıyordum zaten sonra bıraktım ama doktorda böyle deyince tereddütte kaldım yine aldım haftada bir içerim yine teşekkür ederim bu arada
hayır olsun kuzum nedennBugün bende de bir iç sıkıntısı var, hayırlısı bakalım
Ben gittim canım hastaneye alttan muayene ve kan değerlerim normal cıktı 1 yıl dolarsa eşimle beraber detaylı gidicez insallah
Bilmem ki dün çok yoğunluk vardı burada düşünmeye fırsat kalmamıştı, bugün rahatladı biraz, onun verdiği psikoloji galiba, onun dışında da yeni dönem planlaması yapılacak iş için, henüz bildirmedim de ben durumu, artık bugün yarın söylemem lazım, stresli geliyor artık hepsi, sıtkım sıyrıldı galiba bu işten de bu ülkeden dehayır olsun kuzum nedenn
kızlar sperm testi yaptıran varmı aranzda kaç tl ?
doktor bana sende bişi yok bi kaç ay olmazsa eşin sperm testi verir demişti
yaptırsakmı napsakkk
amaan haklısın ne diyim.. senin şimdi hormonlardan biraz daha sıtkın sıyrılmıştır ama sakin.. bir otur bi nefes al.. göbüşüne dokun onu hisset güzel hayaller kur..Bilmem ki dün çok yoğunluk vardı burada düşünmeye fırsat kalmamıştı, bugün rahatladı biraz, onun verdiği psikoloji galiba, onun dışında da yeni dönem planlaması yapılacak iş için, henüz bildirmedim de ben durumu, artık bugün yarın söylemem lazım, stresli geliyor artık hepsi, sıtkım sıyrıldı galiba bu işten de bu ülkeden de
saol canım bu senede hadi taş çatlasa 250 olsunEşime yapılmıştı canm devleti bilmiyorum yapıyolar mı özelde 130 yada 180 tl ödemişti diye hatırlıyorum 1 sene rahat geçmiştir belki daha fazla
benimde kasık ağrılarım var belkide cumayı beklemiek erken gelcekkkBende aynı şekilde erkenden geldi regl. En azından geldi de umut ettirmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?