bende arada içerimde maaalesef :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız benim eşim içiyor nargile, o koydu adını daRed Phoenix nargile falandamı içiyosunuz yoksa kedinin adı sipsi olunca
bende arada içerimde maaalesef :)
Ben o akıntıyı 3 4 gün önce gördüm canım hala olmadım ama bugün umudum sona eriyor sanırım adetim gelmek üzereAy şu silik çizgiyi gördüğüm gün olmayayım bari ya azcık mutlu kalayım![]()
Yahu bizim için bak bekliyoruz ne zamandırvalla içtim geldim hiç bakasım gelmiyor sonucaa
Hayırlısı canım inşallah bir daha ki ayaEvet canım zaten regl olmak üzereyim![]()
tahmin etmiştim sipsinin ordan gelme oldugunuYok kız benim eşim içiyor nargile, o koydu adını da![]()
Ya inşallah gelmez niye öyle diyorsun ya hamileysenBen o akıntıyı 3 4 gün önce gördüm canım hala olmadım ama bugün umudum sona eriyor sanırım adetim gelmek üzere![]()
1,5 yazıyor sonuççYahu bizim için bak bekliyoruz ne zamandır
Hayırlısı canım inşallah bir daha ki aya
O zaman sen ikinciye mi yumurtladın kuzum testlerden öyle anlaşılıyor1,5 yazıyor sonuçç
ne biliyim ben benim doktora göre 2 kez yumurtlama imkansız öyle birşey yokmuşO zaman sen ikinciye mi yumurtladın kuzum testlerden öyle anlaşılıyor
Bana o rakam artar gibi geliyo genelde 0.1 yada 0.001 olması gerekiyo1,5 yazıyor sonuçç
Aa olur mu sende hemşiresin bende, asıl onun dediği imkansızne biliyim ben benim doktora göre 2 kez yumurtlama imkansız öyle birşey yokmuş![]()
valla geçen ayda yaptırmıştım 0,1 0,2 çıkmıştıBana o rakam artar gibi geliyo genelde 0.1 yada 0.001 olması gerekiyo
Karnım çok ağrıyorYa inşallah gelmez niye öyle diyorsun ya hamileysen
Ya düşünme kendini dinleme hayırlısı olsun inşallahKarnım çok ağrıyor![]()
Bence sakın umutsuzluğa kapılma canım var gib testi pazartesi tekrarlatvalla geçen ayda yaptırmıştım 0,1 0,2 çıkmıştı