Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım hayırlı cumalar hoşgeldin

oyy yerim ben o minnoşu

Kızlar hepinize hayırlı Ramazanlar ❤

Rabbimiz bu mübarek ayı dolu dolu ibadetle geçirmeyi nasip etsin..

Bu ay hürmetine evlat bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin...

amiin cnm benim

Ben öğlen arasında işten kaçtım pazara gittim kızlaar akşam yemekleri yetiştireyim diye çıkışa bırakmadım pazarı. Ama çok pahalı herşey yaa :)
akşam çıkış kaçta :)
bende bugun kv gidcem yemek derdi yokta erken çıkıp uyumak istiyorum ya biraz

akşam çıkış kaçta :)
bende bugun kv gidcem yemek derdi yokta erken çıkıp uyumak istiyorum ya biraz

5 te çıkıyorum :) gerçi ben oruçlu değilim bugün cuma günü başlayacağım Allah nasip ederse ama eşim için yemekleri yetiştireyim pazarda zaman kaybetmeyeyim diye önden halledeyim dedim

5 te çıkıyorum :) gerçi ben oruçlu değilim bugün cuma günü başlayacağım Allah nasip ederse ama eşim için yemekleri yetiştireyim pazarda zaman kaybetmeyeyim diye önden halledeyim dedim
ay ne güzel ya bizde 7 normalde ama 6 olcak galiba bn biraz zorlasam tek bayan oldugum için 5 - 5.30 gibi çıkabilirim belki yemek yapcam falan deyip
bende değilim oruçlu niyet etemedim hasta oldugum için yarın bitcek çarsamba tutabilirim bende :)
ama yiyip içmiyorum oruçlu gibiyim

aynen bende oruçlu gibiyim küçük parça pide attım ağzıma okadr

canım benım bi ara 3.4 cıkmıstı baya suphelenmistim genelde 0larda cıkınca deger :) sonra 2 hafta gecti 0.93 mü ne cıkmıstı

1.yilimiz canim ben 3 tane hediye aldim gecenin devaminda suprix hazilayacam ama tabi o yaparsa birseyler
afferin :)) ben de sadece Ondan bekledin diye düşündüm kuzu:) daha nice yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle her zaman birlikte.. minişle de çoğalacaksınız süpperr maşallah size.

afferin :)) ben de sadece Ondan bekledin diye düşündüm kuzu:) daha nice yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle her zaman birlikte.. minişle de çoğalacaksınız süpperr maşallah size.
Yok abla ben herzaman iki tarafta caba sarf etmeli gorusundeyim☺ Cok tesekkur ederim Allah razi olsun Bugun kizimizi da gorduk cok sukur gayet iyidi bu benim icin cok daha onemliydi

Yok abla ben herzaman iki tarafta caba sarf etmeli gorusundeyim☺ Cok tesekkur ederim Allah razi olsun Bugun kizimizi da gorduk cok sukur gayet iyidi bu benim icin cok daha onemliydi
ayy maşallahh sizee hep böyle güzel haberle gel inşallah.. sen hissedebildin mi hareketlerini kuzu?

oyy yerim ya ne güzel bisey :) canım davetlerde ne yemek yapmayı dusunuyorsun?

ayy maşallahh sizee hep böyle güzel haberle gel inşallah.. sen hissedebildin mi hareketlerini kuzu?
Cok tesekkur ederim abla insallah tez zamanda hepinizden cok guzel haberler aliriz. Ben bayadir hissediyorum hareketlerini git gide daha da belirginlesiyor hareketleri Ama bugun uyuyordu hareketlerini goremedik mallesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…