Günaydın canım hayırlı cumalar hoşgeldin
☺☺
Evet bu seferde uzun süre söylemeyince amannn doğunca öğrensinler şok geçirsinler dedim
Ama ayıp olur öylede
Aslında ağzımda bakla ıslanmaz ama ne bilim bu sefer bir gudubetlik geldi ki sorma
Zayıf olduğum için sanırım göbek meydana çıktı hemen
Ondan farkediliyor .
Cumartesi kayınvalideme gittik .
Kıvırcık kıızzzıımmm kendini göstermeyeee başlamışl diye seviniyodu uzaktan
Utandım göbeğimi sakladım
İnsna bi garip oluyo
Kızlar hepinize hayırlı Ramazanlar ❤
Rabbimiz bu mübarek ayı dolu dolu ibadetle geçirmeyi nasip etsin..
Bu ay hürmetine evlat bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin...
akşam çıkış kaçta :)Ben öğlen arasında işten kaçtım pazara gittim kızlaar akşam yemekleri yetiştireyim diye çıkışa bırakmadım pazarı. Ama çok pahalı herşey yaa :)
akşam çıkış kaçta :)
bende bugun kv gidcem yemek derdi yokta erken çıkıp uyumak istiyorum ya biraz
ay ne güzel ya bizde 7 normalde ama 6 olcak galiba bn biraz zorlasam tek bayan oldugum için 5 - 5.30 gibi çıkabilirim belki yemek yapcam falan deyip5 te çıkıyorum :) gerçi ben oruçlu değilim bugün cuma günü başlayacağım Allah nasip ederse ama eşim için yemekleri yetiştireyim pazarda zaman kaybetmeyeyim diye önden halledeyim dedim
herşey çok pahalı evetBen öğlen arasında işten kaçtım pazara gittim kızlaar akşam yemekleri yetiştireyim diye çıkışa bırakmadım pazarı. Ama çok pahalı herşey yaa :)
ay ne güzel ya bizde 7 normalde ama 6 olcak galiba bn biraz zorlasam tek bayan oldugum için 5 - 5.30 gibi çıkabilirim belki yemek yapcam falan deyip
bende değilim oruçlu niyet etemedim hasta oldugum için yarın bitcek çarsamba tutabilirim bende :)
ama yiyip içmiyorum oruçlu gibiyim
Canım internetten gebelik testi mi sipariş verdin ?Bende şimdi sipariş geçtim 5 -6 kala başlıcam
1.yilimiz canim ben 3 tane hediye aldim gecenin devaminda suprix hazilayacam ama tabi o yaparsa birseylerkaçıncı yılınız kuzu.. sen bişeyler yapmayı düşünüyor musunn? :)
canım benım bi ara 3.4 cıkmıstı baya suphelenmistim genelde 0larda cıkınca deger :) sonra 2 hafta gecti 0.93 mü ne cıkmıstıKızçeler bise sormak istiyorum bugün çok şiddet adet ağrısıyla doktora gittim şimdi çıktık hastaneden bise yok ama dikkatimi çeken sey gebelik 1.5 cıktı salı günü 2.95 ti kimyasal geçirme ihtimalim varmı sizce ?
afferin :)) ben de sadece Ondan bekledin diye düşündüm kuzu:) daha nice yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle her zaman birlikte.. minişle de çoğalacaksınız süpperr maşallah size.1.yilimiz canim ben 3 tane hediye aldim gecenin devaminda suprix hazilayacam ama tabi o yaparsa birseyler
Esin supriz yapacak mi masallah nice guzel yillaraEnam yarında bizim evlilik yildonumumuz
Kuzum 3 tane hediye aldim gece icin mumlu pastali supriz yapacam ama oda yapsin birseylerSen biseyler yap sonuçta senin doğum.gunun degil ikinizin evlilik yıl dönümü hep erkeklerde beklemek olmaz arada yapacaksın ki oda alışsın
Sizin kacinci yilliniz? Sen neler yapacaksin?Bugün benimde evlilik yıldönümüm
Yok abla ben herzaman iki tarafta caba sarf etmeli gorusundeyim☺ Cok tesekkur ederim Allah razi olsunafferin :)) ben de sadece Ondan bekledin diye düşündüm kuzu:) daha nice yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle her zaman birlikte.. minişle de çoğalacaksınız süpperr maşallah size.
ayy maşallahh sizee hep böyle güzel haberle gel inşallah.. sen hissedebildin mi hareketlerini kuzu?Yok abla ben herzaman iki tarafta caba sarf etmeli gorusundeyim☺ Cok tesekkur ederim Allah razi olsunBugun kizimizi da gorduk cok sukur gayet iyidi bu benim icin cok daha onemliydi
oyy yerim ya ne güzel bisey :) canım davetlerde ne yemek yapmayı dusunuyorsun?☺☺
Evet bu seferde uzun süre söylemeyince amannn doğunca öğrensinler şok geçirsinler dedim
Ama ayıp olur öylede
Aslında ağzımda bakla ıslanmaz ama ne bilim bu sefer bir gudubetlik geldi ki sorma
Zayıf olduğum için sanırım göbek meydana çıktı hemen
Ondan farkediliyor .
Cumartesi kayınvalideme gittik .
Kıvırcık kıızzzıımmm kendini göstermeyeee başlamışl diye seviniyodu uzaktan
Utandım göbeğimi sakladım
İnsna bi garip oluyo
Cok tesekkur ederim abla insallah tez zamanda hepinizden cok guzel haberler aliriz. Ben bayadir hissediyorum hareketlerini git gide daha da belirginlesiyor hareketleriayy maşallahh sizee hep böyle güzel haberle gel inşallah.. sen hissedebildin mi hareketlerini kuzu?
Evet canım n11 denCanım internetten gebelik testi mi sipariş verdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?