Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o yüzden cok kıymetli olurrr kv tarafında durucuk
bizimde olursa annem ilk defa anneanne kv de ilk defa babaanne olcak artık nolur bilmiyorum
Senınkide en gözde olur kuzum
Kayınvalidem üstüne düşceği keisn
Hergün gelirim sevmeye diyo
Korkuyorum açıkcası

Sizin kacinci yilliniz? Sen neler yapacaksin?

1.yılımız ❤
Bilmem ki ne yapsam iftara yemek yaparsam çok şükür edicem
Dün sağolsun hediye aldı bana
Ben ne alsam ne yapsam hiiiiçç bilmiyorum

Peki szin kaçıncı yıl ve sen neler yapıcaksın bana da fikir ver

Sizin en güzel hediyeniz bebeğiniz zatenn ❤❤❤

oyy yerim ya ne güzel bisey :) canım davetlerde ne yemek yapmayı dusunuyorsun?
Canım valla nefis yemek tarifleirnde baya güzel tarifler yapmışlar .
İlk misafirime şunu yapıcam Enfes görünğyor . İsmi patlıcan kapama muhakkak dene ennnnffessss .
Ortaya koyuyorum . İsteyen istediği kadar alıyor .
Mutfaga gidip gelmiyorum zırt pırt

Ay ben hamile olsam asla almam misafir.. Gerçi yine almıyorum Sadece annemlerle kayınvalidemleri çağırırım belki bir arada, 8-9 kişi oluruz. Ben hiç sevmiyorum misafir ya, oldum olası böyleyim.

Bizim de 1.yillimiz canim nice guzel yillara insallah Canim ben istedigi bir ayakkabi vardi onu aldim ona ozel iki hediye daha yaptirdim aradi gelip bana yemek yapacakmis yemek yapma diyor bana bakalim umarim ac kalmam

Ay ben hamile olsam asla almam misafir.. Gerçi yine almıyorum Sadece annemlerle kayınvalidemleri çağırırım belki bir arada, 8-9 kişi oluruz. Ben hiç sevmiyorum misafir ya, oldum olası böyleyim.
Ben hep alırım canım ya
Seviyorum herkes evime gelsin .
Özellikel ramazanda birlikte olmayı daha çok seviyorum .
Şuan iyi olduguum için alıcam ama zorlanırsam belki azaltırım misafirlerimi :)

Amann herkes sevmek zorundamı kuzum . Annen kayınvaliden yeter

Biz ramazan ya davet veririz ya davette oluruz pek yalnız olmayız
Sağolsun aileler bu konuda hassas bende zamanla alıştım sanırım .
Hep benı davet ederlerdi ben çalışırken alamazdım üzülürdüm :)

Benim ailem de çok düşkündür misafire, bana da o ters tepti sanırım. Çocukluğumdan beri sevmem kalabalığı da misafiri de bu yüzden.. Evde hep birileri olurdu, ondan bunaldım sanırım.

OOO şimdiden kolay gelsin :) bende takıntılık derecesinde temizlik hastalığı var onun için sevemiyorum misafir pek biyere gitmeyi de sevmiyorum devamlı evde olmayı daha cok seviyorum :) aslnda mutfakla ugrasmayı yemek yapmayı falan cok severim ama yapıp da biyere götürmek baska yerde yemek benim için daha iyi mutfak meselesi beni yormuyorda o kadar kişi evde olunca delirecek gibi oluyorum pislikten ölücem gibi geliyor sanki niyeyse hiç tahammül edemiyorum ya ne yapsam bu huyumdan gecemiyorum

Daha önce de sipariş verdin mi bende vermek istiyorum oturduğum yerde eczane uzak da bide üzerinde ne olduğu yazıyor mu?
Genelde netten alıyorum. Ovü de öyle aldım gebelikte canım. Yazmıyor bana gelenlerde içerik hiç yazmıyordu.. sağlık içerikli olanlar yazmıyor diye biliyorum

Esin supriz yapacak mi masallah nice guzel yillara

Yok yapamaz bu ay sadece hastaneye 3 milyardan fazla para harcandı geçen ayda kredi çekmiştik arabayı değiştircez diye şuan sıfıra sifiriz onun bana en büyük hediyesi sigarayı bırakması oldu yakında güzel haberi de alırsam değme keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…