- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Senınkide en gözde olur kuzumo yüzden cok kıymetli olurrr kv tarafında durucuk
bizimde olursa annem ilk defa anneanne kv de ilk defa babaanne olcak artık nolur bilmiyorum
Sizin kacinci yilliniz? Sen neler yapacaksin?
Canım valla nefis yemek tarifleirnde baya güzel tarifler yapmışlar .oyy yerim ya ne güzel bisey :) canım davetlerde ne yemek yapmayı dusunuyorsun?
Batlarımız aynıydı bizim dimi ben test yapmaya korkuyorum çünküüü regl belirtilerim başladıBata 6 kala delirmeceler sabah yaptımdısankiim hayalet görüyom ya ben
Ay ben hamile olsam asla almam misafir.. Gerçi yine almıyorumKuzum Allaha şükür çok iyiym ☺
Bulantılatım gitti bir enerji geldi ♥
Bende ilk kayınvalidemleri alırım ,
Sonra ablamı ,
Sonra eşimin 2 teyzesi var , dedesi ananesi var .
Birde kuzen toplantısı yapılır .
Tamamdır
Ay ben ramazanda bu davetleri çok seviyoeum.
Evim büyük olsa bende 2-3 aile aynı anda alırdım ama maalesef .
Eziyet oluyor sonra. .
Aile aile aldığım için evüm hergün dolu oluyo ☺
Bide bebeği davetlerde söylücem
Daha kimse bilmşyor
Dün teyzesine gittim göbeğimden anladı ☺
Ne kadar ayva göbekliyim desemde yemedi
Bizim de 1.yillimiz canim nice guzel yillara insallah1.yılımız ❤
Bilmem ki ne yapsam iftara yemek yaparsam çok şükür edicem
Dün sağolsun hediye aldı bana
Ben ne alsam ne yapsam hiiiiçç bilmiyorum
Peki szin kaçıncı yıl ve sen neler yapıcaksın bana da fikir ver
Sizin en güzel hediyeniz bebeğiniz zatenn ❤❤❤
Ben hep alırım canım yaAy ben hamile olsam asla almam misafir.. Gerçi yine almıyorumSadece annemlerle kayınvalidemleri çağırırım belki bir arada, 8-9 kişi oluruz. Ben hiç sevmiyorum misafir ya, oldum olası böyleyim.
Daha önce de sipariş verdin mi bende vermek istiyorum oturduğum yerde eczane uzak da bide üzerinde ne olduğu yazıyor mu?Evet canım n11 den
Benim ailem de çok düşkündür misafire, bana da o ters tepti sanırım. Çocukluğumdan beri sevmem kalabalığı da misafiri de bu yüzden.. Evde hep birileri olurdu, ondan bunaldım sanırım.Ben hep alırım canım ya
Seviyorum herkes evime gelsin .
Özellikel ramazanda birlikte olmayı daha çok seviyorum .
Şuan iyi olduguum için alıcam ama zorlanırsam belki azaltırım misafirlerimi :)
Amann herkes sevmek zorundamı kuzum . Annen kayınvaliden yeter ☺
Biz ramazan ya davet veririz ya davette oluruz pek yalnız olmayız
Sağolsun aileler bu konuda hassas bende zamanla alıştım sanırım .
Hep benı davet ederlerdi ben çalışırken alamazdım üzülürdüm :)
OOO şimdiden kolay gelsin :) bende takıntılık derecesinde temizlik hastalığı var onun için sevemiyorum misafirCanım valla nefis yemek tarifleirnde baya güzel tarifler yapmışlar .
İlk misafirime şunu yapıcam ♥ Enfes görünğyor . İsmi patlıcan kapama muhakkak dene ennnnffessss .
Ortaya koyuyorum . İsteyen istediği kadar alıyor .
Mutfaga gidip gelmiyorum zırt pırt
Eki Görüntüle 2265888
Genelde netten alıyorum. Ovü de öyle aldım gebelikte canım. Yazmıyor bana gelenlerde içerik hiç yazmıyordu.. sağlık içerikli olanlar yazmıyor diye biliyorumDaha önce de sipariş verdin mi bende vermek istiyorum oturduğum yerde eczane uzak da bide üzerinde ne olduğu yazıyor mu?
Korkunun ecele faydası yok yap gitsinBatlarımız aynıydı bizim dimi ben test yapmaya korkuyorum çünküüü regl belirtilerim başladı
Çok saol canım bana kargo geldiğinde kaynanamlar benden önce kargocuyu karşıladığı için emin olmak istedimGenelde netten alıyorum. Ovü de öyle aldım gebelikte canım. Yazmıyor bana gelenlerde içerik hiç yazmıyordu.. sağlık içerikli olanlar yazmıyor diye biliyorum
Korkunun ecele faydası yok yap gitsin
Yapmak için erken ama yine dimiKorkunun ecele faydası yok yap gitsin
canım benım bi ara 3.4 cıkmıstı baya suphelenmistim genelde 0larda cıkınca deger :) sonra 2 hafta gecti 0.93 mü ne cıkmıstı
Esin supriz yapacak mi masallah nice guzel yillara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?