- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımÇoo bulantım var
Halsiz kaldım![]()
Tabi canım al mutlaka.Sorma kuzum yaa bugun ne yesem çıktı doğal oalrak halsiz düştüm
Eşim geldi biraz daha iyiym .
Yarın doktordan bulantı için bişeyler isticem çünkü çok zorlanıyorum ..
artık kusarken boğazım ağrıyor ..
Insallah gelmesin seninki de..
9.50 de canım randevumSabah kactaydi ben simdi acile falan dedimdi o kadar kotuysen bi serum falan iyi gelirdi
Tesekkur ederım canımGeçmiş olsun canım
Esimde hiç içmemden yana değil bende çekiniyorum ama artık dayanılmıcak derecede kendımden geçiyorum.Tabi canım al mutlaka.
Ben 3 ay dramamine aldım hatta 11.haftada artık çıkarmarkan boğazım yara olup 3 kg verince hastaneye yatıp serum aldım 1 gün. Sonra da durmuştu zaten inşllah senin ağır geçmez canım dikkat et ama ikaç alabilirsin ç sıkıntı olmadı benxe ben günde 2 tane içiyordum
Yenılmıyor kiKussan da ye bari benim de midem bulandi iyi mi psikolojik galiba![]()
Maria canım sen test yaptin miTabi canım al mutlaka.
Ben 3 ay dramamine aldım hatta 11.haftada artık çıkarmarkan boğazım yara olup 3 kg verince hastaneye yatıp serum aldım 1 gün. Sonra da durmuştu zaten inşllah senin ağır geçmez canım dikkat et ama ikaç alabilirsin ç sıkıntı olmadı benxe ben günde 2 tane içiyordum
Iyiyim canim tesekkur ederim bende iyiyim cok sukur. Test yaptin mi yapmayi dusunuyor musun peki?Iyiyim canm teşekkür ederim sen nasılsın? Bat 7 8 mart gibi 4 5 gün var sanırım, bugünü saymazsan 3 4 :)
Canim daha gecmedi mi bulantilarin? Insallah hemen gecer bulantilarin yaaaEsimde hiç içmemden yana değil bende çekiniyorum ama artık dayanılmıcak derecede kendımden geçiyorum.
Bugun hıckıra hıckıra ağladım![]()
Insallah gelmesin seninki de..
Insallah ben dr cift cizgi gonderirim:)
Iyiyim canim tesekkur ederim bende iyiyim cok sukur. Test yaptin mi yapmayi dusunuyor musun peki?
Yok canım dün iyiydim bugun yıne arttı ;(Canim daha gecmedi mi bulantilarin? Insallah hemen gecer bulantilarin yaaa
Allah razı olsun cnmCanım Allah yardımcın olsun ya![]()
Bulantinmi var cnmAyy kuzumm ben hiç iyi değilim![]()
Evet canımBulantinmi var cnm