• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ona ben de çok şaşırdım, benim de toxo bağışıklığım yokmuş, hem yıllardır kediyle yaşıyorum hem dışarda da severiz, bakarız, veterinere taşırız:KK70:Galiba daha çok çiğ etten geçiyor, bizim kültürümüzde de iyi pişmiş olduğu için herşey genelde çok sıkıntı yok.

Dikkat edicez artık kuzum :)
Ay randevun bugunmusss hayırlı haberlerle gel inşallahhh ♥️♥️
Nasıl oldu acaba bebek gibi oldu mu ki ♥️

kızlarr günaydın sabah neredeyse ilk ben yazmıştım ama yazdııgm yazıyıda bulamıyorum :D neyse ateş takip sisteminden anlayan varmı son 4 gündür sabah uyanınca ateş ölçümü yapıyorum sırasıyla 35,8 / 35,9 / 36,2 / 36,4 bat a da 3 gün kaldı nedir sizce bu artış ? morcivertkedi morcivertkedi H E H E özellikle sizi etiketliyorum ki buranın hanım agaları sizsiniz :D

kızlarr günaydın sabah neredeyse ilk ben yazmıştım ama yazdııgm yazıyıda bulamıyorum :KK70: neyse ateş takip sisteminden anlayan varmı son 4 gündür sabah uyanınca ateş ölçümü yapıyorum sırasıyla 35,8 / 35,9 / 36,2 / 36,4 bat a da 3 gün kaldı nedir sizce bu artış ? morcivertkedi morcivertkedi H E H E özellikle sizi etiketliyorum ki buranın hanım agaları sizsiniz :KK70:
Canım ben hiç ateş ölçme yöntemi yapmadım maalesef :(
Hiç bir bilgimde yok ..
inşallah kızlar biliyodur

kızlarr günaydın sabah neredeyse ilk ben yazmıştım ama yazdııgm yazıyıda bulamıyorum :KK70: neyse ateş takip sisteminden anlayan varmı son 4 gündür sabah uyanınca ateş ölçümü yapıyorum sırasıyla 35,8 / 35,9 / 36,2 / 36,4 bat a da 3 gün kaldı nedir sizce bu artış ? morcivertkedi morcivertkedi H E H E özellikle sizi etiketliyorum ki buranın hanım agaları sizsiniz :KK70:
benim de tek bildiğim yumurtlama döneminde arttığı, gebelik varsa bata yakın tekrar arttığı. hanım ağa mı can09e can09e kıskanır 🤭

benim de tek bildiğim yumurtlama döneminde arttığı, gebelik varsa bata yakın tekrar arttığı. hanım ağa mı can09e can09e kıskanır 🤭
yok canım kıskanmasın bazılarının isimlerini aklımda tutamıyorum :D o zaman ben şimdi ya tekrar yumurtluyorum yadaaaaaa :anneadayı: bumudur yanii

Günaydın kaçtı iyi günler kızlaar🙈 Sabahları sersem gibiyim,hiç kusma yaşamadım ama sabah açken ve akşam yemekten sonra beter bir hal alıyorum🙄 çok şükür varlığını böyle hissediyorum..🙏ders ve nöbet full diye kacan geçmiş sayfaları okicam suan😄
Sende o şanslılardansın yaaa ne güzerlll 🤲🏻🤲🏻
Randevuna az kaldı 💃💃💃💃

Back
X