• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben göremiyormuşum canım 😂 2242687

Ya hamile olsam bu kadar fazla olmaz ki ama yani leke de değil sildikçe geliyor. İlk gün böyle olurdu benim sadece.. Off..
Canım bu bende de oldu regl i tam beklediğim zamanda 4-5 gün ama tam kırmızıya dönmedi bekle bekle gelmedi hatta şuan 3 hafta felan olacak hala yok testlerde negatif çok sinir bozucu çok ......:bicak:

Ay bu arada eylül öztürk yazık kızcağız hala doğuramadı .
H E H E
senin grubun daha kalabalık yayar mısın? Eylül 2 kişiye tüp bebek hediye ediyor,ilaç ce klinik masrafları dahil hepsini onlar ödüyorlar. Çekilişle seçecekmiş. Şuanlık 2 ama sayısının artacağını söyledi. Belki tüp bebek yapacaklar,yaptıracaklar için umut olur. Birine çıkar,masraflarından falan kurtulurlar.

Sifaabar Sifaabar canım mrhaba nasılsın ?
Canım bir süre yoktum buralarda en son dr gitmiştim alltan ultrasonlA bakıldı yumurtalıkların ve rahmin 1 milyon kez çok güzel dedi dr, kan vermiştik va o u sonuclrında tiroidim oldugunu ögrendik guatırım varmış yani hemde deger 8.5a çıkmıl 1aydır ilaç kullanıyordum kontrole gittim çok şükür 3.57 olmuş ama daha2 olması gerek dedi dr i şllah düşerse bende hamile kalabiliri

Back
X