• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün benim de 26.günüm, ağrım var ama gelen giden bişey yok şimdilik. Sık tuvalete gitmeye başladım bide 2 gecedir uyanıyorum kendi kendime kii uykum çok derindir 🤗 sizce belirti olabilir mi 🙄 bide dün dayanamayıp ikinci testi de yaptım negatif 😔 belki de geç döllenmiştir umudu 😣

Canım koltuk çekmeli temizlik istiyor 😣 ama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak 🙄sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel 🤗
Kızlar bugün benim de 26.günüm, ağrım var ama gelen giden bişey yok şimdilik. Sık tuvalete gitmeye başladım bide 2 gecedir uyanıyorum kendi kendime kii uykum çok derindir 🤗 sizce belirti olabilir mi 🙄 bide dün dayanamayıp ikinci testi de yaptım negatif 😔 belki de geç döllenmiştir umudu 😣
kuuzum geç döllenme denen şey. benim şahsi fikrim.
pco olup düzensiz adet ve düzensiz yumurtlamada oluyor.
bende bir iki ay öyle geç döllenmeyse falan diye kendimi avuttummm baktım yine kırmızılarrrr :(
artık o ihtimali hiç düşünmüyorum o yüzdennn :)
ama inşallah sende vardır:)

Canım koltuk çekmeli temizlik istiyor 😣 ama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak 🙄sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel 🤗
o kötü oluyor yaaa.
baharda geldi böyle benimde dip köşe giresim var eve :D
ama bn çok dikkatsiz iş yaptıgım için heryere uzanıyorum falan.
şimdi yapmıcam adet olursam yapcam 2 hafta sonra camlr tüller heryere bi girişirim :)
şimdi normal standart sil-süpür toz al çamaşır bulaşık ütü fln yaparım:)

kuuzum geç döllenme denen şey. benim şahsi fikrim.
pco olup düzensiz adet ve düzensiz yumurtlamada oluyor.
bende bir iki ay öyle geç döllenmeyse falan diye kendimi avuttummm baktım yine kırmızılarrrr :(
artık o ihtimali hiç düşünmüyorum o yüzdennn :)
ama inşallah sende vardır:)

Zaten kasıklarım da basınç var :( olurum heralde geçen ay 29.günüm de olmuştum onu hesaplayarak 3 günüm kaldı . Belki de daha erken gelir çünkü ağrım bi.hafta öncesinden başladı.. amaann hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimizee :) zamanı hiç önemli değil aslında

o kötü oluyor yaaa.
baharda geldi böyle benimde dip köşe giresim var eve :D
ama bn çok dikkatsiz iş yaptıgım için heryere uzanıyorum falan.
şimdi yapmıcam adet olursam yapcam 2 hafta sonra camlr tüller heryere bi girişirim :)
şimdi normal standart sil-süpür toz al çamaşır bulaşık ütü fln yaparım:)

Aynen canım bende bugün rutin temizliğimi yapayım bari 🙄 hepimize kolay gelsin

Ben son ana kadar bütün temizliğimi yaptım hemde neneleirmiz tarlalarda ne eziyetlerle hamileliklerini geçirmiş diyerek :D

Bende kendını çok zorlamadan yapabılırsın .
Ben iyi ki yapmışım çünkü 3 hafta kolumu kaldırmadım 😂😂
Eşimde yapmasa b^k götürürdü evi .
Bide sağolsun arkadaşlarımız çok gelirler hep :D
Allahtan hizmet beklemezler kendileri yaparlar :D

İnşallah yaa test mi yapsam diyorum bugün daha var bata 3 gün ama 🤔

Yapma yapma boşver sabret bak ben dün yaptım moralim bozuldu. Kendimi tatmin etmek için karbonatlı test yapıp yorum yapıyorum evde ki bütün pet bardakları bitirdim 😃 eğer olmazsam haftaya kan vermeyi düşünüyoruum ilk kez 🤗 çünkü bardak kalmadı napayım 😂 şaka şaka 😄

Ben son ana kadar bütün temizliğimi yaptım hemde neneleirmiz tarlalarda ne eziyetlerle hamileliklerini geçirmiş diyerek :D

Bende kendını çok zorlamadan yapabılırsın .
Ben iyi ki yapmışım çünkü 3 hafta kolumu kaldırmadım 😂😂
Eşimde yapmasa b^k götürürdü evi .
Bide sağolsun arkadaşlarımız çok gelirler hep :D
Allahtan hizmet beklemezler kendileri yaparlar :D

Bencede nolcak sanki bnde haftasonu yaparım büyük temizliği inşallah 🤗

H E H E sen ailelere söyledinmi canım ?
yazdıysan ben kaçırmış olabilirim :)
ne tepki verdiler kalp atışıylamı söyledin ? :)
Sadece annem ve ablamlar biliyor 🤗 7+2 deki ultrsoun fotosuyla söyledim .
Sadece dua istiyorum sizden kimseye söylemeyin dedim annemle ağladık zaten o çok istiyodu :)
Ablamlarda çok sevındı ..
Geriye kalan herkes 12 nisanda Rabbım izin verirse öğrenir :)

10:15 e aldım görüşme randevumuzu 💗
Kızlar görümcem 38.haftasinda,suyunda azalma olmuş,karnı sertleşmeye başlamış.Yasayan oldu mu? Geliyor mu bizim yakışıklı 😍 Doktor her an doğum olabilir ama üç gün sonra kontrole gel tekrar bakalım demiş.

Back
X