• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Elçinim ya, öyle devamlı değil ama mesela geliyor bir süre sonra gidiyor sonra tekrar geliyor, göğüslerim de şiş ama regl öncesi de olabilir işte
Kuzum benım gögüsler bat geçince ağrıdı ona bişey diyemme ama kasık ağrım vardı her iki gebeliğimde de normalde ben hiç böyle bir ağrı yaşamazdım .

Nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde yere kapaklandım 🤦‍♀️
Ahh kuzummm nasılsınn Allahım koruusn ?? Nazara geldin kuzumm yaaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Oy maşallahhh ❣❣❣❣ en yoğun bulantılar başlayabilir bu aralar kuzum 10.haftada benim tavan yapmıştı 11.hFtada azalıp 12 de tamamen bitmişti. Herkeain farklı tabi.. az kaldı bulantıların bitmesine şükür 🙏 yarın da gör bebikini full enerji yüklen gel inşallah 😍😍😍
Aslında iyi gibiyim ama kusmam devam ediyor canım bişeyler istemeye başladı buna şükğr ediyorum :)
Kuzum benım randevum çarşamba nedemistimkibenn nedemistimkibenn in yarın ona yazdım ama yanlıl anlaşıldım 😹

Kuzum benım gögüsler bat geçince ağrıdı ona bişey diyemme ama kasık ağrım vardı her iki gebeliğimde de normalde ben hiç böyle bir ağrı yaşamazdım .

Ahh kuzummm nasılsınn Allahım koruusn ?? Nazara geldin kuzumm yaaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aslında iyi gibiyim ama kusmam devam ediyor canım bişeyler istemeye başladı buna şükğr ediyorum :)
Kuzum benım randevum çarşamba nedemistimkibenn nedemistimkibenn in yarın ona yazdım ama yanlıl anlaşıldım 😹
Heee tamam kuzum anladım şimdi 😊😊😊 olsun az kalmış yinede 😍

• Beğen
Reactions: H E
Back
X