• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur . 😊
3.ayda olmustu . Ovulasyon testi yapmıştım ama pik günü olamadi ilişki siliklestigi gün gecesine olmuştu. O hafta tek degerlendirmeydi . Tek duydugum sey kahveydi . Kahve icmistik ogun ozellikle :)) 5 gün sonrada göğüs ağrısı başlamıştı. Aklımda kalanlar bunlar .
Kahveyi eşinizmi içti yoksa ikinizdemi

Ivıt bende düşünüyorum ama herkesde doğru olmuyor ya ben dedim 31 martta yaparım 😂😂 adete 5 gün kalmış oluyor oviyle üst üste yaparım 3 veya 2 kala test yaparım öyle yapak en iyisi 😂
Hcg yapmicam canm sadece ovu yapcam bir hafta sonra onu da merakım gitsin diye yapcam . Pozitif çıkmazsa onca gün umutla beklemiyim diye 😅

Merhaba herkese
Nöbetçiydim buğun çok yoruldum
Bata 1 ya da 4 var...
En son 2 gün önce erken test tek cizgi
Dünkü normal test tek cizgi
Bugün yapmadım...
Bekliycem artık sanırım olmazsam pazar gununue kadar pazar test yapmayı düşünüyorum :(
Ama batmalar var ara sıra
Puff :(

Amin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur . 😊
3.ayda olmustu . Ovulasyon testi yapmıştım ama pik günü olamadi ilişki siliklestigi gün gecesine olmuştu. O hafta tek degerlendirmeydi . Tek duydugum sey kahveydi . Kahve icmistik ogun ozellikle :)) 5 gün sonrada göğüs ağrısı başlamıştı. Aklımda kalanlar bunlar .
Oyy maşallah Rabbim inşallah ikincisini de böyle kolaylıkla nasip eder hepimize inşallah 😊

İnşallah canım benim ☺️ Bi üzüldüm ama olsun hayırlısı🙏🏻
İnsan üzülüyor haklısın
Dün benim de gözlerim doldu tek çizgi görünce.
Halbuki bir kızım var
Ve bu daha korunmasız ilk ayimizdi
Burda aylardır çocuk hasreti çeken var amA bazı satlrtlardan dolayı hemen olsun istiyorum..
İnşallah bir iki gün sonra çifti görürsünüz :)

İnsan üzülüyor haklısın
Dün benim de gözlerim doldu tek çizgi görünce.
Halbuki bir kızım var
Ve bu daha korunmasız ilk ayimizdi
Burda aylardır çocuk hasreti çeken var amA bazı satlrtlardan dolayı hemen olsun istiyorum..
İnşallah bir iki gün sonra çifti görürsünüz :)
İnşallah ya bizimde 5 ay olucak bu ay zaten 6 aylık evliyiz istiyorum artık adetlenirsem soğan suyuna başlayacağım folik asitede bakalım bi kaç ayda öyle deneyeyim olmazsa doktora gidicez😊😊

Back
X