• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür gördük minnosumuzu💗Ya tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu🙈 Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi😅 Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen🙄 eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum😅 neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım💃
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..🙏
Gözün aydın canm sağlıcakla büyüsün minik kuzun:)

Canım bendede tamamen kesilir akıntı, zaten bayadır hiç akıntım yoktu hatta bu ay yumurtlama akıntısına da denk gelmedim. Dün bi kere akşam geldi hafif sarı gibi 🙁 acaba enfeksiyon mu kaptım yine 😣 bide aşırı sıkışıyorum yani tutamıyorum nerdeyse 😔 enfeksiyon hamileliği de geciktiriyormuş 😢

Benimde adetten önce sarı akıntim olur

Çok şükür gördük minnosumuzu💗Ya tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu🙈 Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi😅 Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen🙄 eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum😅 neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım💃
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..🙏
Ayyyyy canım benim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤️

İki üç gün üst üste olan birliktelikte geç boşalıyor ama öbür türlü hemen boşalıyor internetten araştırdım engel değil erken boşalmak gebeliğe ama iknada olmuyor doktora gitmek için benim koca

Benimki standart hep aynı anca gün içersinde ikinci kez olursa geç oluyor ama doktora gitmeye bi sekilde ikna etmen lazım sonuçta sorun ondada olabilir ama hemen baskı kurma yavaş yavaş benimkinde o sıkıntı yok allaha şükür ama ben biraz daha beklemek istiyorum adamın piskolojisi bozmak istemiyorum belki vakti değildir olursa bide boşu boşuna strese sokmak istemiyorum

Oh hadi maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eyler inşallah canim

Kuzummm maşallaahhh ♥️♥️
Kıyamam eşinee yaaa heyecanlanmış 🤗
Hep böyle güzel haberlerle çık kuzum o odadan maşallah süphanallah 🤲🏻♥️

Benimde kayinvaldem görmüş geçen ay tam adet olacağım gün hafif hafif ağrım giriyo belli etmedim:KK70: ordaydım sabahtan akşama kadar onu kaldırma bunu elleme diyip durdu sonunda dayanamadım anne merak etme yok bişey dedim:KK70: rüyamda gördüm de bi kız bebek veriyodunuz kucağıma etkilenmisim dedi yazik:)
Benim kayınvalidem evliğimizin ilk haftasından başlamıştı rüyada görmeye 😅

Kaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olur
canim ben 6senelik evliyim bi dusuk yasadim ilac tedavisi ile olmustu birdaha yaşamadım bu ay doktor asilama yapalim dedi bilemem 1senelik evli olman lazimmis asilama icinde 23 yas ustu diyordu doktor

Beni merak edenler için söylüyorm dün dr gittim klomen verdi bu ay çatlatma iğnesi olacm 1 yıl aradan snra baklm Allahım nasip edecek mi
Hadi hayirli olsun canim.ins bu ay bebegin seninle olur.klomeni nezmn verdi ve nezmn kontrole gittin

Kuzummm maşallaahhh ♥♥
Kıyamam eşinee yaaa heyecanlanmış 🤗
Hep böyle güzel haberlerle çık kuzum o odadan maşallah süphanallah 🤲🏻
Çok şükür canımm😍 3 hafta sonra ölçümler için çağırdı,artık diğer heyecanlı bekleyisimiz şimdiden başladı💗
Çok teşekkürler canıım,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🙏

Ayyyyy canım benim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤
Allah razı olsun canım benim😍
Canım cinsiyeti kaç hafta da öğrendin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Daha öğrendik sayılmaz gibi canım,doktor birkaç defa kız diye nitelendirdi.Neye göre söyledi bilmiyorum daha minnacık 😊Allah razı olsuun🙏

Back
X