• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde d
Benimki standart hep aynı anca gün içersinde ikinci kez olursa geç oluyor ama doktora gitmeye bi sekilde ikna etmen lazım sonuçta sorun ondada olabilir ama hemen baskı kurma yavaş yavaş benimkinde o sıkıntı yok allaha şükür ama ben biraz daha beklemek istiyorum adamın piskolojisi bozmak istemiyorum belki vakti değildir olursa bide boşu boşuna strese sokmak istemiyorum
Bizde dha 7 aydır evliyiz 1 sene olsun olmazsa gideriz diyo mesela yumurtlama günü 4 gün üst üste oldu fark oldu yani ertesi günleri ondan benimde aklıma takıldı bi kaç ay daha deneyelim bakalım oda olmazsa zorla gönderirim artık

Kızlar akşam ben bi kaç bardak su içip sıkıştırdım kendimi öyle test yaptım negatif çıktı bata da 2 var çoğu kişi normaldir negatifliği dedi sabah ilk idrarla olması lazımmış siz ne diyorsunuz
Bilimsel bir dayanagi yok bence
Sonuçta gebelik hormonu ya vardır ya yoktur
Öyle olsa testlerin üstünde uyarı olurdu
3 farklı test yaptım içinde de öyle bir uyarı yoktu :(moralini bozma sen ama sonuçta daha günün geçmemiş :)

Çok şükür gördük minnosumuzu💗Ya tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu🙈 Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi😅 Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen🙄 eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum😅 neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım💃
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..🙏
Gözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Evet ilk defa kullandım canim gece değerlendiremedim olacağı varsa olur diyorum yapasım gelmiyor iki aydır catladiktan sonra bende tik yok bakalım belkide zamanı değil bu ayda
Canim neden hemen umutsuzluga kapildin sanki eskiden bu ovulasyon testi mi vardi insallah Rabbim nasip eder tek iliskiyle hamile kalan bir suru insan var

Back
X