• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummkimyasal olup olmadıgını bilemeyız şuan benım kimyasal geçirdiğim ay bat 5 varken çıktı hatırlıyosan çizgi , bat gününe kadar çizgim koyulaşmadı .. sonra regl gelince heee kimyasal dedik ..
dış gebelikte aklına gelcek son sey oldun .. onunda ortaya çıkması 6-7. Haftayı buluyır ..
güzel düşünelim ♥
Benim evladım geç döllendi belki teyzesi, sana yetişti belki bende aralıkta doğcam dedi. Sipsi bi gebe kalsın hemen peşinden geliyom dedi. Ofiste olmasam deli gibi güle güle gezicem her yeri :D

ve bende hiçbir agrı sızı şişkinlik falan hiçbirşey yok normalde adet e bu kadar yakın zamanda agrı sızı mutlaka olurdu hele ki gögüs hassasiyeti baş agrısı ama tık yok bende ufak ufak kasık batmaları dışında H E H E
Bişey diğemiyorum ki 🤭
Sadece kan kan kan ver dıyorum 🤗
Belirtiler hep değişiyor çünkü ilk gebeliğimde hiç ağrım sızım olmadı .
2. Gebelimde regl olcak gbi ağrım oldu

Benim evladım geç döllendi belki teyzesi, sana yetişti belki bende aralıkta doğcam dedi. Sipsi bi gebe kalsın hemen peşinden geliyom dedi. Ofiste olmasam deli gibi güle güle gezicem her yeri :KK70:
İnşallah kuxumm gönülden istiyorum inan ki ♥️

çok fena heyecan yaptımm şimdi gitsem hasteneye gidene kadar ya düşer bayılırım yada bebegi düşürürüm en iyisi bi sigara içiyim de H E H E sende oklava ile kovala beni :D

Yaa inşallah mariam hem çok heyecanlıyım hem de silik diye aşırı korkuyorum
İnşallah canım sen şimdi yarın da yap bakalım ama stres yapma çok iki türlüye de kendini alıştır yinede üzülüyoruz sonra işte çok kaptırınca .. bende dün aşırı bacak bel ağrısı yaşadım bugün günüm. Öğleden sonra gelir kendileri .. 😊 gecikme olmasında bari.günü gününe gelsin hep stres hep stres 😁

hadi kalk gidelim o zaman hastaneye izin al sende aynı anda gidelim madem aynı anda gördük herşeyi :KK70: sonucu da beraber görelim :KK70:
Kız benimkiler mi izin vericek canlarını verirler daha iyi :D Akşam iş çıkışı mı versem ya adamı kandırırım annemlerde yemek yiyelim oraya geç diye. Benim korkumda daha bugün ilk kez çıktı çizgi o da gölge gibi kanda çıkar mı diye

Kız benimkiler mi izin vericek canlarını verirler daha iyi :KK70: Akşam iş çıkışı mı versem ya adamı kandırırım annemlerde yemek yiyelim oraya geç diye. Benim korkumda daha bugün ilk kez çıktı çizgi o da gölge gibi kanda çıkar mı diye
İlk önce kan da çıkıyor kuzum sonra idrara geçiyor

Back
X