• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızz bi saat bi yere gidip gelcem desen sıkıntı yapıyolar uydur dişçiye gitmem gerek de :KK70::KK70:
Bi şansımı denerim öğle molasında, kız bunlar çok fena benim geçtiğimiz kasımda bildiğin korneam yırtıldı adamlar bana diyo ki nolmuş yani işe gel :D

hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn :dua::dua::dua:
Teşekkür ederim canım benimm hala inanamıyorumm uyuyamadım zaten dünden beri yarın eşime söyleyeceğim çok heyecanlıyımm😘😘♥️♥️ Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu güzel duygudan mahrum bırakmasın aminnn

G gamzeli_bebis Dağ başında çalışıyom gülüm hastaneye gitmeye kalksam yol 40 dk sürer :KK70::KK70: Ben diyorum ki eşime diyeyim annemlere gidelim akşam yemeğe ben ondan önce varıyorum klinikte annemlerin orda 2 dk kanı vereyim, oh yemekte yapmam yerim orda :KK70:
iyi fikir bence de bu daha mantıklı yemekten de kurtulmuş olursun :KK70::KK70::KK70:

G gamzeli_bebis Dağ başında çalışıyom gülüm hastaneye gitmeye kalksam yol 40 dk sürer :KK70::KK70: Ben diyorum ki eşime diyeyim annemlere gidelim akşam yemeğe ben ondan önce varıyorum klinikte annemlerin orda 2 dk kanı vereyim, oh yemekte yapmam yerim orda :KK70:
Yemeğide düşündü arada 😁😁

Back
X