2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suşi yemeye izin var mı oralarda
Burada izin yok. Doğumdan sonra dışarı çıkabildiğimde ilk yiyeceğim şey midye-kokoreç ikincisi suşi. Çok özledim
Ben kokoreç yedim bı iki kere dayanamadım ama midyeyi çok sevdiğim halde tiksindim görmek bile istemiyorum doğumdan sonra yermiyim bilemiyorum suşi hiç yemedim

amjn cnm.
gozun aydin diyelim sana o zaman
cnm benim 2 cocugumunda dr.u farkli. ikisi de istemedi tetanoz asisini.
ama.gel gor ki ben parmagi derin kesince mecburen oldum
Suşi yemeye izin var mı oralarda
Burada izin yok. Doğumdan sonra dışarı çıkabildiğimde ilk yiyeceğim şey midye-kokoreç ikincisi suşi. Çok özledim
ben de en cok kokorec istiyorum

ben hala su ogretmene karsi gazimi atamadim. hirsimdan utuleri bitirdim. 1 kap yemek koydum pisiyor. o da yetmedi banyoyu komple temizledim..ama hala tepem atik
Kiz bana kiziyorsun kendine.bak biri.seni.durdursunnnnn ne.yapiyorsunnnn

Ben kokoreç yedim bı iki kere dayanamadım ama midyeyi çok sevdiğim halde tiksindim görmek bile istemiyorum doğumdan sonra yermiyim bilemiyorum suşi hiç yemedim
amjn cnm.
cnm benim 2 cocugumunda
Afiyet olsun

amjn cnm.
cnm benim 2 cocugumunda dr.u farkli. ikisi de istemedi tetanoz asisini.
ama.gel gor ki ben parmagi derin kesince mecburen oldum

ben de en cok kokorec istiyorum

Bende mis gibi sirkeli sarımsaklı işkembe çorbası istiyorum.Hamilelikten sonra ilk işim çorbayı içmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…