Ben kokoreç yedim bı iki kere dayanamadım ama midyeyi çok sevdiğim halde tiksindim görmek bile istemiyorum doğumdan sonra yermiyim bilemiyorum suşi hiç yemedim
Kıyamam ya, ağırlık yapıyor artık işte:) sağlıkla doğsunlar da razıyım böyle ağrılara.
Bu hafta hiç bakamadım kızlar, bayram haftası aşırı ama aşırı yoğun bir hafta gecirdim. Haftaya dogum iznine cıkıyorum. Bugün son iş günümdü. Yerime bakacak bir kız aldılar bu hafta hem ona iş öğretmekle uğraştım hem de kendi işlerimi aksatmadan devretmeye çalıştım. Kabus gibi bir haftaydı çok şükür her şey geride kalıyor artık. Son 2 ayım nasıl geçecek bakalım , bayramdan sonra hepppp burda olurum:)
Tetanozu yurt dışında kimse duymamış oluyor zaten ya bu tetanoz mikrobu sade bizim milleti hasta ediyor ya da aklıma getirmek istemiyorum ama üzerimizde mi deniyorlar. aklıma komplo teorileri geliyor. Bütün doktorlar da ağız birliği yapmış gibi ille de aşı aşı. Kendi ablam bile dedi. Demek ki onları da gerekliliği konusunda ikna ediyorlar. İlginç.
ben hala su ogretmene karsi gazimi atamadim. hirsimdan utuleri bitirdim. 1 kap yemek koydum pisiyor. o da yetmedi banyoyu komple temizledim..ama hala tepem atik
ben hala su ogretmene karsi gazimi atamadim. hirsimdan utuleri bitirdim. 1 kap yemek koydum pisiyor. o da yetmedi banyoyu komple temizledim..ama hala tepem atik
Ben aşı karşıtı değilim canım. Sadece bir doktorun dediğine takılıp kalmıyorum. Araştırıp bilgi sahibi olmak her zaman iyidir. Kesinlikle kolay değil. Sağlıkla doğsunlar inşallah :)
Ben kokoreç yedim bı iki kere dayanamadım ama midyeyi çok sevdiğim halde tiksindim görmek bile istemiyorum doğumdan sonra yermiyim bilemiyorum suşi hiç yemedim
amjn cnm.
gozun aydin diyelim sana o zaman
cnm benim 2 cocugumunda dr.u farkli. ikisi de istemedi tetanoz asisini.
ama.gel gor ki ben parmagi derin kesince mecburen oldum
amjn cnm.
gozun aydin diyelim sana o zaman
cnm benim 2 cocugumunda dr.u farkli. ikisi de istemedi tetanoz asisini.
ama.gel gor ki ben parmagi derin kesince mecburen oldum