2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
seker yuklemesi yaptirmayip sağlık ocaginda tokluk sekeri olcturenler kac saat sonra olcturdu ve sonuc kac cikti acaba

ne cok kaynatmissiniz yine kizlar

carsi maceramiz bitti. Allahim ne yoruldum. uzandim bir seksen, kocaciimi iftar icin fastfoodcuyla kandirdim iftara kadar kalkmam artik valla.

ogluma nasil guzel ciciler aldim yine:))) herseyi 50 beden aldim yine. ekstradan bi havlu, buyuk boy bi muslin daha, yeni dogan coraplari ince penye kumastan, beyaz citcitli (ah anne ah ), bide iki baddaniye. sagdakiyla soldaki ogluma, ortadaki yegenime annemin siparisi uzerine. ucuz gorunce dayanamadim yorgan koleksiyonumuza ekledik

he kendimi unutmadim, 40 numara terlik aldim . resmen 38den 39a ciktim, yazin ayaklar daha da sisince 39a da giremem diye 40 aldim. ah hamilelik, yaktin beni.

cok guzeller.saglikla guzel.gunlerde giysin
anlamadim kiz, pastirma mi sucuk mu? asitlinin nesini soyleyemiyosun yahuuu bi kola alamiyomu insanlar
kiz canlari ceker diye sucuk
Memiktolar hiç almayaydı iyiydi
Hahaha.alalim.kiz benim.kucuktu buyudu normal oldu

Tatlim Allah sifa versin insallah sorun olmaz benim arkadasim da yaptirmisti 27. Haftasinda gayet normalmis şuan Allah yardimciniz olsun

37. Haftada sezeryan olabilirim canım
Çok geçmiş olsun canım. Neden ciğer geliştirici yaptıklarını anlamadım. 37 de almaları kötü değil ki normal bebek olur prematüre olmaz. İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın merak etme biraz küvezde falan kalıyor bebişler ama sonrA sağlıkla çıkıyor. 4/5 yıl önce benim bir arkadaşımın taa 28 haftada sezeryan ile almak zorunda kaldılar. Şimdi kocaman kız oldu maşallahı var. 37 riskli bir hafta değil canım. Stres de çok zararlı sakin huzurlu olmaya çalış. Allah korusun ve yardım etsin

Böbreği zarar görmeye başlarsa erken alacakları için her ihtimale karşı ciğerlerini geliştirelim dedi önlemimizi almakta fayda var dedi dualarınızda bizide unutmayın canlar

R Rzg14 canım neden kendini yoruyorsun bak bebişine yazık. Hem risklisin hem iş yapıyor hem strese giriyorsun. Bak bunların hepsi kendine zarar. Ayrıca soruna çözüm de olmuyor. Kolay değil insan hırsını alamıyor biliyorum hele ki konu evlat olunca çok farklı ama mantıklı olmaya çalış soruna odaklanma çözüm yolu görürsen ona odaklanırsın göremezsen sakince bekle. Çocuklarımız büyüdükçe daha ne insanlar ile karşılaşıyor. Biz bunlara üzülsek de aslında onlar güçleniyor tecrübe kazanıyor. Çocuklar çok güçlüdür ve uyum sağlama özellikleri bizimkinden daha iyidir. Senin şu an sakin olup bu saçma kişiye odaklanman asıl onu daha çok etkileyebilir. Yorma kendini hem fiziksel hem ruhsal olarak.

Böbreği zarar görmeye başlarsa erken alacakları için her ihtimale karşı ciğerlerini geliştirelim dedi önlemimizi almakta fayda var dedi dualarınızda bizide unutmayın canlar
Canım dualarım bebişin ve seninle. Doktorlar her zaman en kötüye hazırlıklı olmak zorunda be bizi de en kötü olasığı söyleyerek bilgilendirmek zorundalar. İnşallah erken alınmasına gerek kalmaz. Ancak velev ki öyle bile olsa riskli haftalarımız geçiyor. Sakin olursan bebişin de sakin olur ve belki de sorun düzelir. Bebişini kucağına aldığında bu günler geride kalacak. Tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…