Teşekkür ederim verdiğin teselli için canım benim. Allah büyük inşallah bi sıkıntı olmaz kalbimi ferah tutmaya çalışıyorumCanım dualarım bebişin ve seninle. Doktorlar her zaman en kötüye hazırlıklı olmak zorunda be bizi de en kötü olasığı söyleyerek bilgilendirmek zorundalar. İnşallah erken alınmasına gerek kalmaz. Ancak velev ki öyle bile olsa riskli haftalarımız geçiyor. Sakin olursan bebişin de sakin olur ve belki de sorun düzelir. Bebişini kucağına aldığında bu günler geride kalacak. Tekrar çok geçmiş olsun
Ben de evdeyim canıım yarenlik ederiz. Amaaan ne gezesim var ne bir şey yapasım var. Standart bayram ziyareti bile yapasım yok da neyse onları yaparım. Canım bişiy istemiyor zaten bişiy yakışmıyor bir de ay çok hamileyim ben yaaaYahu bayramda.tatil.yapamayan evde kalan yolculuk yasak bir ben miyim
haklisin hayatim. evlat en hassas noktam. tirnaklarim cikiyor hemenR Rzg14 canım neden kendini yoruyorsun bak bebişine yazık. Hem risklisin hem iş yapıyor hem strese giriyorsun. Bak bunların hepsi kendine zarar. Ayrıca soruna çözüm de olmuyor. Kolay değil insan hırsını alamıyor biliyorum hele ki konu evlat olunca çok farklı ama mantıklı olmaya çalış soruna odaklanma çözüm yolu görürsen ona odaklanırsın göremezsen sakince bekle. Çocuklarımız büyüdükçe daha ne insanlar ile karşılaşıyor. Biz bunlara üzülsek de aslında onlar güçleniyor tecrübe kazanıyor. Çocuklar çok güçlüdür ve uyum sağlama özellikleri bizimkinden daha iyidir. Senin şu an sakin olup bu saçma kişiye odaklanman asıl onu daha çok etkileyebilir. Yorma kendini hem fiziksel hem ruhsal olarak.
Oh çok iyi olmuş ikiniz için de. O kuzuyu öp benim için. Anne mutlu evlat mutlu. Onum dünyası sensin henüz. Dış kapının mandalı zarar veremez senin verdiğin güven ve sevgi varken emin ol. Sevgiler kuzucuğa dahaklisin hayatim. evlat en hassas noktam. tirnaklarim cikiyor hemen... oglum istedi diye disari ciktik. yemek yedik gezdik. hava mis iyi geldi
Kız dur girme depresyona. Kaynatırız bol bol. Gerekiyorsa birlikte gireriz sonrA da çıkarız ama çok kalmayalım
Aynen valla biz burda geyik.yapar kaynatiriz cikariz depresyondanKız dur girme depresyona. Kaynatırız bol bol. Gerekiyorsa birlikte gireriz sonrA da çıkarız ama çok kalmayalımGeçip gidiyor zor günler. Zorluk olmasa hayatın güzelliğini anlayamayız. Hem bambaşka bir anacımız oldu depresyon komaz bize.
Westworld bilimkurgu sevenler icin bir cennet, got kitapları çıksa da rahatlasak.farkli dunyalarin insaniyiz bebemmmgot son sezon haric digerlerini izlemistim ama westworld hic izlemedim, cernobil diye bir diye cikmis onu merak ediyorum izne cikinca allah ne verdiyse izlicem artik
Evet ya super dizi ne dicem.fringe izledinmi hayatimin dizisiWestworld bilimkurgu sevenler icin bir cennet, got kitapları çıksa da rahatlasak.
sagolun guzeller...Oh çok iyi olmuş ikiniz için de. O kuzuyu öp benim için. Anne mutlu evlat mutlu. Onum dünyası sensin henüz. Dış kapının mandalı zarar veremez senin verdiğin güven ve sevgi varken emin ol. Sevgiler kuzucuğa da
Kiz dışarı cikabiliyorum abartma fazla yurume ayakta kalma yolculuk sarsinti yasak yürüyus 15 dk yuru 10 dk dinlen tarzindaymis bu hafta yattim haftaya yururum ufaktan toplanalimmm vallahi bana uyarsagolun guzeller...
alesta sana dr disari cikma izni versin bi. udg de olur dedi. toplaniriz ortak bir yerde
8 haftalık kalbi durmuştu biz 12 ci haftada öğrendik bunu..(kontroller aylık oluyor ya)suni sanciyi vermesinin nedeni kendiliginden dusup temizlensin istedi dr kurtaja gerek kalmasin ilk gebelik rahim zarar görmesin diye..ama tabi bi ise yaramadı sonuc yine kurtaj oldu ama benim vakumlu olmustu sorun yasamadimBende iki kere kürtaj oldum 2 ve 2.5 aylıkken cnm 3 aylıkken suni şancı verildigini ilk defa duyuyorum bana en son kurtajdan sonra doktr kontrl ettiğinde bidha kürtaj olursan bebeğin olmaz demişti nasıl ağladığımı hiç unutmuyorum zatn normldede iki kere tüp bebek yaptrmistim Rabbim çok büyük kurtajdan iki ay sonra kendiliğinden oldu inşallah sağlıkla kucagma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
olmaz yavrum. sen tam toparlan once. Allah korusun. uzulmeyelim sonraKiz dışarı cikabiliyorum abartma fazla yurume ayakta kalma yolculuk sarsinti yasak yürüyus 15 dk yuru 10 dk dinlen tarzindaymis bu hafta yattim haftaya yururum ufaktan toplanalimmm vallahi bana uyar
Çok beğenerek izledim ben de onu. Zaten antony hopkins miydi adı onu görünce atladım diziye. Çok efsane olmuş konusu. Vikings, the100 , black mirror, altered Carbon dizilerini de öneririm. En çok black mirror ama. Çernobil dizisi de çok beğeniliyor ama digitürk telif haklarını almış internette bulunmuyor. Digitürk varsa herkes çok beğeniyormuş. Ben de merak ediyorum ama digitürk yok malesefWestworld bilimkurgu sevenler icin bir cennet, got kitapları çıksa da rahatlasak.
Kiz iyiyim.vallahi daha iyiyim daha napim.kuluckadaydimolmaz yavrum. sen tam toparlan once. Allah korusun. uzulmeyelim sonra
Cnbc-e hayatimin kanaliydiEvet ya super dizi ne dicem.fringe izledinmi hayatimin dizisi
The 100 6.sezon yayinlaniyor ama pokunu cikardilar artik. Gecen bi yorum gordum Belamy ve Clark ölse herşey yoluna girecek diyeÇok beğenerek izledim ben de onu. Zaten antony hopkins miydi adı onu görünce atladım diziye. Çok efsane olmuş konusu. Vikings, the100 , black mirror, altered Carbon dizilerini de öneririm. En çok black mirror ama. Çernobil dizisi de çok beğeniliyor ama digitürk telif haklarını almış internette bulunmuyor. Digitürk varsa herkes çok beğeniyormuş. Ben de merak ediyorum ama digitürk yok malesef
seker yuklemesi yaptirmayip sağlık ocaginda tokluk sekeri olcturenler kac saat sonra olcturdu ve sonuc kac cikti acaba
Cnm ben 20gunluktu kitap okuyordum. Gorme mesafeleri kisa oldugu icin resimli sayfalari iyice yaklastiriyordum. Sonuc: simdi ayda 30kitap aliyorumCnbc-e hayatimin kanaliydi ❤
The 100 6.sezon yayinlaniyor ama pokunu cikardilar artik. Gecen bi yorum gordum Belamy ve Clark ölse herşey yoluna girecek diye
Altered carbon netflix miydi? Orda güzel dizilerim var ama 1 sezonda bitirdiler hep.
Black mirror bir ben sevemedim sanırım.
Antony babamiz ya ❤ adama bir replik yaziyorlar 3dk ekranda gorsen 30dk baskalarina tahammül edebiliyorsun ❤
Cernobil bu ara revacta, dijiturk olmadan da buluruz. Du ben bakim bi ona. Got' u engelleyemediler onu da engelleyemezler.
Kitap okumaya geri dönmek istiyorum ancak "Zaman çarkı" ile finali yaptım. Artık okuyamiyorum eskisi gibi nedense. Kindle getirdi ya arkadasim, Harry Potter a mi baslasam dedim yine kaldi. Martin Got' u bitirmeden ölecek bu gidişle. Sinirimi bozuyo pis herif.
Lohusa gecelerimizde bizi oyalayacak seylere ihtiyacimiz olacak sanki. Dizidir kitaptir. Hatta bebege kitap almak istiyorum sonra normal kitap okusam ne olur diye düşünüyorum.
Anladm cnm bana hiç zarar görür diye söylemediler oyuzden tedirgin olmuştum çok Rabbim nasip etti çok şükür hepimiz sağlıkla kucagmza alalim inş8 haftalık kalbi durmuştu biz 12 ci haftada öğrendik bunu..(kontroller aylık oluyor ya)suni sanciyi vermesinin nedeni kendiliginden dusup temizlensin istedi dr kurtaja gerek kalmasin ilk gebelik rahim zarar görmesin diye..ama tabi bi ise yaramadı sonuc yine kurtaj oldu ama benim vakumlu olmustu sorun yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?