Çok duygusala bağlamaya gerek yok benceya nebilim. hassas konular. gonul tabikide kayinpedersiz kayinvalidesiz ister belki, ama onlarda biyerde yasli. anne baba kavrami, emekleri bambaska. kendi kayinvalidemden yola cikiyorum; okadar kucuk bi dunyasi var ki. ev, bahce, pazar carsi, arada kuran okumaya gitmesi, simdi sukur teravih eklendi, okadar.
avrupada senelerce calismis bi kadin, kendi maasi olan bi kadin ustelik. dusunuyorum, goturmemeye insan kiyamaz da. gecen telefonda ‘kocanin bebekligini hayal edip duruyorum son zamanlarda oooyle onun bebekligi geliyo gozumun onune’ dedi sesi titreyerek. ‘insallah torunun sag salim dogsun, hissediyorum onun kopyasi olcak zaten, onu gormus gibi olursun’ dedim. ama mesela icimden de vicdan yapip; kadin bebegi taa iki uc ay sonra gorecek dedim. napayim zamaninda onlar kesin donus yapmayi secmisler dedim o vicdanimin sesini susturdum
Ben de bir gün bu gunleri gorebilecek mi Yarab??@greyfurt_ eşine bebeksiz son başbaşa tatilimiz de cilve yaparak
elaide panik yapma ayol buralar cok sıcak hele benim ev hamam kivaminda ve ben gittikce daha da agirlasiyorum diye simdiden yapalim halledelim hem etraf da toparlansin diye düşündüm. 9 aylik kalkinma planimda haziranda bu vardi temmuz basi derin temizlik ayrica erken yapmak iyi oldu cocuum donsuz gezecekmis haha hep zibin badi almışız 2 3 tane alti varmis megersem tulum bile almamışız
Cok geçmiş olsuntesekkur ederim hepinize. oglumun atesi ilaca ragmen 4 saatte bir yukselirse buyuk sorun var demektir. o yuzden dr.a goturdum. biraz kulagi kizarik biraz bogazi. ama gorunurde bisi yok dedi dr. tabi ben birakirmiyim. atesi yukseliyor diye kandan bakalim dedi. mahvettiler kuzumu kan alirken. sonuc: kaninda ciddi miktarda bakteriyel enfeksiyon cikti. dr ovunuyr bak iyiki atlamadim kana baktim diye. ben de ben bilincliyim ondan dedim. eger bugun getirmeseydim yarina bronsit olurdu dedim. dr.da bu enfeksiyonla ne bronsiti yarina kesin zature olmus halde getirirdin dedi. ilaclar vs bakalim. 2 seferde cikardi kuzum. tummmmm agrilarinin sebebi sekil a da goruldugu uzere enfeksiyonmus. dr ogretmenden icin "hadi ordan ya. ne alaka" dedi. ben biliyrdum da ogretmene anlatamadim dedim. oyle iste..
ayaklari ciddi sisen sekerler. tansiyonlarinizi olcuyor musunuz? 12/8den yuksekse soeun demisti dr. bi takip edin.
Bende de vardi canim zaten ilacin cok bi etkisi olmuyo senin ictigin suyla atiyo vucut merak etme idrarda gorursun zaten hic telas yapmaKızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
Sizinle birlikte napacakki genclerle anlamadim ben cocuk eyler gbi onla mi gezcenizKızlar bana bi akıl verin ya izmire gidicez ya kv kp gelicek eşimin dayı ben teyzesi de orda.
Kv kardeşinin çocuklarına bakıcakmış kardeşi dr nöbette olacağı için.
Bizde Çeşme falan yapalım diyorduk eşimle
Kp demesinmi kv ye ben senle durmam ben çocuklarımla gezicem valla evde duramam çocuk sesleriyle..
Ya bu bizim evli olarak ilk tatilimiz balayını saymassak.
Ben istemiyorum gelmesini biraz anlayışlı olur insan ya ne işi var yanımızda herkes eşinin yanında dursun.
Eşime de söyledim böyle olacağını bilseydim kabul etmezdim gitmeyi dedim
O da babamın ne zararı var sana triplerşbe girdi zarar değil insan bi düşünür ben kendi babamı bile istemem o şekilde ki benim babam da hayatta gelmez dedim
Sustu kaldı biliyor tabi haklı olduğumu.
Gitmem çeşmeye falan otururuz dayınlarda o zaman dedim bende.
Ama gitmek de istiyorum bu kp kişisinin gelmesini nasıl engelleyebilirim
Adamın içi genç kıpır kıpır eşimin abisi gibi duruyor mübarekSizinle birlikte napacakki genclerle anlamadim ben cocuk eyler gbi onla mi gezceniz
Vallahi çok ciddiydi
Bencede engellemesi lazım ama ne diyecek ki bende düşünüyorum bulamadım henüz size sorayım dedim
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.. İyi ki götürmüş sün ısrarlı ateş enfeksiyon belirtisi zaten.. Yazık kuzucuğa..tesekkur ederim hepinize. oglumun atesi ilaca ragmen 4 saatte bir yukselirse buyuk sorun var demektir. o yuzden dr.a goturdum. biraz kulagi kizarik biraz bogazi. ama gorunurde bisi yok dedi dr. tabi ben birakirmiyim. atesi yukseliyor diye kandan bakalim dedi. mahvettiler kuzumu kan alirken. sonuc: kaninda ciddi miktarda bakteriyel enfeksiyon cikti. dr ovunuyr bak iyiki atlamadim kana baktim diye. ben de ben bilincliyim ondan dedim. eger bugun getirmeseydim yarina bronsit olurdu dedim. dr.da bu enfeksiyonla ne bronsiti yarina kesin zature olmus halde getirirdin dedi. ilaclar vs bakalim. 2 seferde cikardi kuzum. tummmmm agrilarinin sebebi sekil a da goruldugu uzere enfeksiyonmus. dr ogretmenden icin "hadi ordan ya. ne alaka" dedi. ben biliyrdum da ogretmene anlatamadim dedim. oyle iste..
ayaklari ciddi sisen sekerler. tansiyonlarinizi olcuyor musunuz? 12/8den yuksekse soeun demisti dr. bi takip edin.
Aynen ya gelicek birazdan ben başlayayım işlemelere bayrama kadar anca girer kafasınaGreyfurt hamile haliyle rahat edemez senin yaninda smdi zaten bir sürü sıkıntısı var dogumdan once biraz moral olsun diye gidicez zaten fln desin acitasyona girsin ay agzi laf yapsin azicikk
Aman yok gulum o ne vicik vicik insan tatile rahat etmeye gidiyo zaten insallah agzindan lafin gelisi cikmistir tatil demek ozgur kalinacak bikac gun demekAdamın içi genç kıpır kıpır eşimin abisi gibi duruyor mübarek
Tutun elinden ikiniz gezdiriverin bayram bayram sevinsinAdamın içi genç kıpır kıpır eşimin abisi gibi duruyor mübarek
tesekkur ederim hepinize. oglumun atesi ilaca ragmen 4 saatte bir yukselirse buyuk sorun var demektir. o yuzden dr.a goturdum. biraz kulagi kizarik biraz bogazi. ama gorunurde bisi yok dedi dr. tabi ben birakirmiyim. atesi yukseliyor diye kandan bakalim dedi. mahvettiler kuzumu kan alirken. sonuc: kaninda ciddi miktarda bakteriyel enfeksiyon cikti. dr ovunuyr bak iyiki atlamadim kana baktim diye. ben de ben bilincliyim ondan dedim. eger bugun getirmeseydim yarina bronsit olurdu dedim. dr.da bu enfeksiyonla ne bronsiti yarina kesin zature olmus halde getirirdin dedi. ilaclar vs bakalim. 2 seferde cikardi kuzum. tummmmm agrilarinin sebebi sekil a da goruldugu uzere enfeksiyonmus. dr ogretmenden icin "hadi ordan ya. ne alaka" dedi. ben biliyrdum da ogretmene anlatamadim dedim. oyle iste..
Biraz katakulliyle halledebilirsem edicem bu meseleyiAman yok gulum o ne vicik vicik insan tatile rahat etmeye gidiyo zaten insallah agzindan lafin gelisi cikmistir tatil demek ozgur kalinacak bikac gun demek
biz hamileyiz herseyi duygusala bagliyozÇok duygusala bağlamaya gerek yok benceben evde kalsınlar pis kakalar demiyorum , zaten beraber uzun bi yola gidicez akrabaları ziyaret edicez kalan vakitte de biz eşimle ufak bi kaçamak yapıcaz. Kp akrabalarla durabilir ölsün gebersin demedik be canım
Yaaa gecmis olsun o kadar hasta mi olmustesekkur ederim hepinize. oglumun atesi ilaca ragmen 4 saatte bir yukselirse buyuk sorun var demektir. o yuzden dr.a goturdum. biraz kulagi kizarik biraz bogazi. ama gorunurde bisi yok dedi dr. tabi ben birakirmiyim. atesi yukseliyor diye kandan bakalim dedi. mahvettiler kuzumu kan alirken. sonuc: kaninda ciddi miktarda bakteriyel enfeksiyon cikti. dr ovunuyr bak iyiki atlamadim kana baktim diye. ben de ben bilincliyim ondan dedim. eger bugun getirmeseydim yarina bronsit olurdu dedim. dr.da bu enfeksiyonla ne bronsiti yarina kesin zature olmus halde getirirdin dedi. ilaclar vs bakalim. 2 seferde cikardi kuzum. tummmmm agrilarinin sebebi sekil a da goruldugu uzere enfeksiyonmus. dr ogretmenden icin "hadi ordan ya. ne alaka" dedi. ben biliyrdum da ogretmene anlatamadim dedim. oyle iste..
Kiz sesli guldumTutun elinden ikiniz gezdiriverin bayram bayram sevinsinsiz de şansınıza küsün
kp nin sizle isi ne yahu. kv olsa yaninizda bir nebze ama sen rahat edemeyecegini soyle esine. esine gore hava hos. hemen de olayi babamin sana ne zarari vara cevirip acitasyonun kralini yapiyorlar. esin babasina demedikten sonra kp kesin gelir.Çok duygusala bağlamaya gerek yok benceben evde kalsınlar pis kakalar demiyorum , zaten beraber uzun bi yola gidicez akrabaları ziyaret edicez kalan vakitte de biz eşimle ufak bi kaçamak yapıcaz. Kp akrabalarla durabilir ölsün gebersin demedik be canım
saol cnm.Ben de bir gün bu gunleri gorebilecek mi Yarab??
Cok geçmiş olsun
amin cnm.Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.. İyi ki götürmüş sün ısrarlı ateş enfeksiyon belirtisi zaten.. Yazık kuzucuğa..
saol cnm.
tesekkur ederim xnm.Cok gecmis olsun
saol cnm. amin.Yaaa gecmis olsun o kadar hasta mi olmustez zamanda Allah sifa versin iyi ki gitmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?