2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok duygusala bağlamaya gerek yok bence ben evde kalsınlar pis kakalar demiyorum , zaten beraber uzun bi yola gidicez akrabaları ziyaret edicez kalan vakitte de biz eşimle ufak bi kaçamak yapıcaz. Kp akrabalarla durabilir ölsün gebersin demedik be canım

Ben de bir gün bu gunleri gorebilecek mi Yarab??
Cok geçmiş olsun

Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
Bende de vardi canim zaten ilacin cok bi etkisi olmuyo senin ictigin suyla atiyo vucut merak etme idrarda gorursun zaten hic telas yapma

Sizinle birlikte napacakki genclerle anlamadim ben cocuk eyler gbi onla mi gezceniz

Vallahi çok ciddiydi
Bencede engellemesi lazım ama ne diyecek ki bende düşünüyorum bulamadım henüz size sorayım dedim

Greyfurt hamile haliyle rahat edemez senin yaninda smdi zaten bir sürü sıkıntısı var dogumdan once biraz moral olsun diye gidicez zaten fln desin acitasyona girsin ay agzi laf yapsin azicikk

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.. İyi ki götürmüş sün ısrarlı ateş enfeksiyon belirtisi zaten.. Yazık kuzucuğa..

Greyfurt hamile haliyle rahat edemez senin yaninda smdi zaten bir sürü sıkıntısı var dogumdan once biraz moral olsun diye gidicez zaten fln desin acitasyona girsin ay agzi laf yapsin azicikk
Aynen ya gelicek birazdan ben başlayayım işlemelere bayrama kadar anca girer kafasına

I ikuayko görürsün görürsün umudunu kaybetme azim ve kararlılık şart ha bi de halime acindirarak yaptiriyorum bunca seyi valla kolay olmuyo herkeste bi rahatlik bi gevseklikk
Evet guzel dedin hamile oldugu icin rahat edemiyo dense hem karsidakide kirilmaz guzelce konu kapanir

Cok gecmis olsun

biz hamileyiz herseyi duygusala bagliyoz

Yaaa gecmis olsun o kadar hasta mi olmus tez zamanda Allah sifa versin iyi ki gitmissiniz

ay kizlar, yaniyom. kimildayamiyorum evde gercekten. makinenin biri yikandi sagolsun kocam makineyi bosaltti serdik ikinciyi yikiicam ama useniyom. bi paspas yapicam ama useniyom. erzak odami bosaltmam ve duzenlemem lazim lazim ama useniyom. ay dur bak simdi geldi aklima balkondaki erzak dolabini da bosaltmam lazim bu sicaklarda ordaki yiyecekler mahvolur dimi.

gunes balkona donmeden basliim ben

bu arada gecen sene kiytirik bi ucuzluk dukkaninda buldugum bu ev tulumu oldu bu karinla. okadarrr sevindim ki anlatamam. muazzam rahat ve ferah. gitsem yine oraya varmidir alsam bitane daha. ne giicem ben bu sicaklarda evde yahu!

kp nin sizle isi ne yahu. kv olsa yaninizda bir nebze ama sen rahat edemeyecegini soyle esine. esine gore hava hos. hemen de olayi babamin sana ne zarari vara cevirip acitasyonun kralini yapiyorlar. esin babasina demedikten sonra kp kesin gelir.
Ben de bir gün bu gunleri gorebilecek mi Yarab??

Cok geçmiş olsun
saol cnm.
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.. İyi ki götürmüş sün ısrarlı ateş enfeksiyon belirtisi zaten.. Yazık kuzucuğa..
amin cnm.
R Rzg14 canım çook geçmiş olsun bilinçli anne olmak böyle bişey işte
saol cnm.
Cok gecmis olsun
tesekkur ederim xnm.
Yaaa gecmis olsun o kadar hasta mi olmus tez zamanda Allah sifa versin iyi ki gitmissiniz
saol cnm. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…