oh mis gibi olmus giyimin.ay kizlar, yaniyom. kimildayamiyorum evde gercekten. makinenin biri yikandi sagolsun kocam makineyi bosaltti serdik ikinciyi yikiicam ama useniyom. bi paspas yapicam ama useniyom. erzak odami bosaltmam ve duzenlemem lazim lazim ama useniyom. ay dur bak simdi geldi aklima balkondaki erzak dolabini da bosaltmam lazim bu sicaklarda ordaki yiyecekler mahvolur dimi.
gunes balkona donmeden basliim ben
bu arada gecen sene kiytirik bi ucuzluk dukkaninda buldugum bu ev tulumu oldu bu karinla. okadarrr sevindim ki anlatamam. muazzam rahat ve ferah. gitsem yine oraya varmidir alsam bitane daha. ne giicem ben bu sicaklarda evde yahu!
Eki Görüntüle 2275470
Kız içinde mi yanmıyor nasıl su içmeden duruyorsunCanım susuzlktn oluyor kendimdn bldgm ben yarim 1 lt arası iceblyrm malsf zorla kendini ayran çorba derken tam kum dökme olmuyor hamillkte yani.
3 saattir dışarıdayım ve ayaktayim istersen bide şimdi cekeyimZeytinliii dogumgunun kutlu olsun canim nice guzel gonlunce yaslara insallah
peridrol84 benim ayaklarim da sisiyo ama seninkileri gorunce odum patladi oyle olcaz mi bizde? evvelsigun suslu puslu 40 nr terlik aldim (38 giyiyorum normalde). oda dun ilk kez giydigimde ayagima vurdu azcik, yazlik ayakkabi cilem. her sene ayni. neyse bant falan ile minimuma dusurdum.
yahu kizlar annem dun bebegine fitre hayrini yapmayi unutmadin dimi dedi. az once online hallettim. bizim gibi bilmeyenlere duyrulur
dun aile iftari icin ailemin yasadigi sehirdeydik. minik 1,5 aylik yegenimle vakit gecirdim biraz, ac kalmayiversin yikiyolar ortaligi ahaha..annesi sut sagiyordu beklemesi gerekiyordu ama iki yetiskin zor zaptettiksonra 1 yasindaki bal oglani sevdik, halasinin bali kaymagi nasil tek tek basarak tatli tatli milletin ayagina dolaniyoo ahah. darisi bizlere kizlar. saglik sihhatle kavusalim evlatlarimiza insallah!
bide kardesim tasiniyo annemlerden kendi evlerine azcik yardim ettim gelinimize.
babyshower israrla istemedim, ama her iki gelinimizde ablamla ve hamile olmayan diger gelinle organize ettik supriz. gelen hediye paketlerini dun bosaltirken kiskandim yahu ben neden direttim istemiyorum bana organize etmeyin diyesaka biyana, bebek esyalari dizmek nasil keyifli! gelsin bi an once yatak odamiz:))
guzel pazarlar diliyorum size, 31 dereceleri gorcez bugun hayirlisi bakalim.
Aksamı görmek istemezsin o zaman benim...Bunlar dinlenmiş haliBenimde akşamları böyle oluyor
Kız nere serin..hava kapalı ama dışarıda çok nem varBugün İstanbul çok serin çok harika hava Allaaam
çok geçmiş olsun tatlim bol su ic Allah sifa versinKızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
gecmis.olsun canim.Allah şifa versin keske.senin.gibi deneyimli.olabilsek.bizdetesekkur ederim hepinize. oglumun atesi ilaca ragmen 4 saatte bir yukselirse buyuk sorun var demektir. o yuzden dr.a goturdum. biraz kulagi kizarik biraz bogazi. ama gorunurde bisi yok dedi dr. tabi ben birakirmiyim. atesi yukseliyor diye kandan bakalim dedi. mahvettiler kuzumu kan alirken. sonuc: kaninda ciddi miktarda bakteriyel enfeksiyon cikti. dr ovunuyr bak iyiki atlamadim kana baktim diye. ben de ben bilincliyim ondan dedim. eger bugun getirmeseydim yarina bronsit olurdu dedim. dr.da bu enfeksiyonla ne bronsiti yarina kesin zature olmus halde getirirdin dedi. ilaclar vs bakalim. 2 seferde cikardi kuzum. tummmmm agrilarinin sebebi sekil a da goruldugu uzere enfeksiyonmus. dr ogretmenden icin "hadi ordan ya. ne alaka" dedi. ben biliyrdum da ogretmene anlatamadim dedim. oyle iste..
ayaklari ciddi sisen sekerler. tansiyonlarinizi olcuyor musunuz? 12/8den yuksekse soeun demisti dr. bi takip edin.
Tulumuna bayıldım al benceay kizlar, yaniyom. kimildayamiyorum evde gercekten. makinenin biri yikandi sagolsun kocam makineyi bosaltti serdik ikinciyi yikiicam ama useniyom. bi paspas yapicam ama useniyom. erzak odami bosaltmam ve duzenlemem lazim lazim ama useniyom. ay dur bak simdi geldi aklima balkondaki erzak dolabini da bosaltmam lazim bu sicaklarda ordaki yiyecekler mahvolur dimi.
gunes balkona donmeden basliim ben
bu arada gecen sene kiytirik bi ucuzluk dukkaninda buldugum bu ev tulumu oldu bu karinla. okadarrr sevindim ki anlatamam. muazzam rahat ve ferah. gitsem yine oraya varmidir alsam bitane daha. ne giicem ben bu sicaklarda evde yahu!
Eki Görüntüle 2275470
Basladim artikoh mis gibi olmus giyimin.
ev isini de salla bugun. canin istemezken yorulma.
valla ben olsam gosteririm, benimkide sis ama seninki korkutmak istemem ama bayagi sis gibi kuzum.3 saattir dışarıdayım ve ayaktayim istersen bide şimdi cekeyimaz önce terlik deneyin dedim çok fena olmuş ayaklar sanırsın bana ait değil.. normal değil bu kadar şişme dr mi gitsem acaba bilemedim
Kız nere serin..hava kapalı ama dışarıda çok nem var
aynen cnm
cnm bana da fazla geldi. tansiyonun ne almde senin? dr.a bi gostersen.3 saattir dışarıdayım ve ayaktayim istersen bide şimdi cekeyimaz önce terlik deneyin dedim çok fena olmuş ayaklar sanırsın bana ait değil.. normal değil bu kadar şişme dr mi gitsem acaba bilemedim
saol cnm.
saol kuzum.çok geçmiş olsun tatlim bol su ic Allah sifa versin
gecmis.olsun canim.Allah şifa versin keske.senin.gibi deneyimli.olabilsek.bizde
Tulumuna bayıldım al bence❤ gule.gule giyy
peridrol84 anca.gezzzz gezzz sonra sissstim sisersinn dinlen.arada otur
Canım suya aşık biri olarak çok zor oluyor inan eşime yanımda şu bile icirmyrmKız içinde mi yanmıyor nasıl su içmeden duruyorsunben bu saate kadar tam 3 litre su içtim dahada gün bitmedi
Odem icin sana yardimci olacaktir doktorun canim hic yuz yemesende bazen olusabiliyo3 saattir dışarıdayım ve ayaktayim istersen bide şimdi cekeyimaz önce terlik deneyin dedim çok fena olmuş ayaklar sanırsın bana ait değil.. normal değil bu kadar şişme dr mi gitsem acaba bilemedim
Vallahi en gıcık olduğum şey düşüncesiz ebeveynler. Canısı nasıl engel olunur bilmiyorum ama sanırım eşinin çözmesi gerekir bu durumu. Sen bişey desen kötü gelin ilan edilirsin.Kızlar bana bi akıl verin ya izmire gidicez ya kv kp gelicek eşimin dayı ben teyzesi de orda.
Kv kardeşinin çocuklarına bakıcakmış kardeşi dr nöbette olacağı için.
Bizde Çeşme falan yapalım diyorduk eşimle
Kp demesinmi kv ye ben senle durmam ben çocuklarımla gezicem valla evde duramam çocuk sesleriyle..
Ya bu bizim evli olarak ilk tatilimiz balayını saymassak.
Ben istemiyorum gelmesini biraz anlayışlı olur insan ya ne işi var yanımızda herkes eşinin yanında dursun.
Eşime de söyledim böyle olacağını bilseydim kabul etmezdim gitmeyi dedim
O da babamın ne zararı var sana triplerşbe girdi zarar değil insan bi düşünür ben kendi babamı bile istemem o şekilde ki benim babam da hayatta gelmez dedim
Sustu kaldı biliyor tabi haklı olduğumu.
Gitmem çeşmeye falan otururuz dayınlarda o zaman dedim bende.
Ama gitmek de istiyorum bu kp kişisinin gelmesini nasıl engelleyebilirim
Avm de 2 yıl çalışmış biri olarak nefret ederdim insanların avmlere akın etmelerinden :) bu bayram tatil olacak diyorlar avmler kapalı olacakmış inşallah olur ne diyelim.. yani vallahi hergün saatlerini avm de geçiren insanlar var neler gördü bu gözler :)Ay Kızlar bir avm ye girip hemen çıktım bir de Pazar’a girip çıktım. Yok böyle bir Yorgunluk. Eve geldim yemek koydum başında duracak halim kalmamış resmen. Bayılacak gibiyim ayakta durdukça.
Bu arada o avmler ne öyle ya. Bedava bir şey dağıtıyorlar zannettim arabayı koyacak yer bulAmadım. Yerin 7 kat dibine otopark yapmışlar hepsi dolmuş
Her gün her saat avm mi? Para ve vakit çok demek kiAvm de 2 yıl çalışmış biri olarak nefret ederdim insanların avmlere akın etmelerinden :) bu bayram tatil olacak diyorlar avmler kapalı olacakmış inşallah olur ne diyelim.. yani vallahi hergün saatlerini avm de geçiren insanlar var neler gördü bu gözler :)
Bende anneme geldim bugün yaklaşık 1saatlik yolculuk ama beni mahvetti. Artık gittikçe ağırlaşıyoruz sanırım :/
bana avm lerde sikinti basiyor. hic sevmiyorum.Her gün her saat avm mi? Para ve vakit çok demek kivay arkadaş tüketim çılgını toplum olduk
ne yazik kiAma ankara avm sehri lütfen isimiz gücümüz avm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?