2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oh mis gibi olmus giyimin.
ev isini de salla bugun. canin istemezken yorulma.

R Rzg14 aynen ne zararı olacak olay o değil ki. Benimkini baya bi işlemem lazım bu konuda söylesin babasına biz greyfurtla gidip gelelim siz takılın burda dayılarla falan desin yüz vermeye gelmiyor gerçekten.

Canım susuzlktn oluyor kendimdn bldgm ben yarim 1 lt arası iceblyrm malsf zorla kendini ayran çorba derken tam kum dökme olmuyor hamillkte yani.
Kız içinde mi yanmıyor nasıl su içmeden duruyorsun ben bu saate kadar tam 3 litre su içtim dahada gün bitmedi

3 saattir dışarıdayım ve ayaktayim istersen bide şimdi cekeyimaz önce terlik deneyin dedim çok fena olmuş ayaklar sanırsın bana ait değil.. normal değil bu kadar şişme dr mi gitsem acaba bilemedim

Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
çok geçmiş olsun tatlim bol su ic Allah sifa versin
gecmis.olsun canim.Allah şifa versin keske.senin.gibi deneyimli.olabilsek.bizde
Tulumuna bayıldım al bence gule.gule giyy
peridrol84 anca.gezzzz gezzz sonra sissstim sisersinn dinlen.arada otur

oh mis gibi olmus giyimin.
ev isini de salla bugun. canin istemezken yorulma.
Basladim artik hafta arasi da is guc kuzum o hic olmuyo. ciksin aradan.

3 saattir dışarıdayım ve ayaktayim istersen bide şimdi cekeyimaz önce terlik deneyin dedim çok fena olmuş ayaklar sanırsın bana ait değil.. normal değil bu kadar şişme dr mi gitsem acaba bilemedim
valla ben olsam gosteririm, benimkide sis ama seninki korkutmak istemem ama bayagi sis gibi kuzum.

R Rzg14 aynen ne zararı olacak olay o değil ki. Benimkini baya bi işlemem lazım bu konuda söylesin babasına biz greyfurtla gidip gelelim siz takılın burda dayılarla falan desin yüz vermeye gelmiyor gerçekten.
aynen cnm
cnm bana da fazla geldi. tansiyonun ne almde senin? dr.a bi gostersen.
R Rzg14 geçmiş olsun canım Allah şifa versin
saol cnm.
saol kuzum.
ben de oglumla tecrubeleniyorum..sizlerde kuzulariniz dogumca tecrubeli hale geleceksiniz merak etme :)
yeterki ne kadar zor olursa olsun cocugunuzu iyi gozlemleyin iyi taniyin.

Kız içinde mi yanmıyor nasıl su içmeden duruyorsun ben bu saate kadar tam 3 litre su içtim dahada gün bitmedi
Canım suya aşık biri olarak çok zor oluyor inan eşime yanımda şu bile icirmyrm ama bulantim oluyor hemen su içince işte en fazla 1 lt su 2 bardak açık çay iceblyrm ayran çorba kefirle gecstryrm ama sıcaklr olunca ınsallah içerim

Odem icin sana yardimci olacaktir doktorun canim hic yuz yemesende bazen olusabiliyo

Vallahi en gıcık olduğum şey düşüncesiz ebeveynler. Canısı nasıl engel olunur bilmiyorum ama sanırım eşinin çözmesi gerekir bu durumu. Sen bişey desen kötü gelin ilan edilirsin.

Ay Kızlar bir avm ye girip hemen çıktım bir de Pazar’a girip çıktım. Yok böyle bir Yorgunluk. Eve geldim yemek koydum başında duracak halim kalmamış resmen. Bayılacak gibiyim ayakta durdukça.
Bu arada o avmler ne öyle ya. Bedava bir şey dağıtıyorlar zannettim arabayı koyacak yer bulAmadım. Yerin 7 kat dibine otopark yapmışlar hepsi dolmuş

Avm de 2 yıl çalışmış biri olarak nefret ederdim insanların avmlere akın etmelerinden :) bu bayram tatil olacak diyorlar avmler kapalı olacakmış inşallah olur ne diyelim.. yani vallahi hergün saatlerini avm de geçiren insanlar var neler gördü bu gözler :)
Bende anneme geldim bugün yaklaşık 1saatlik yolculuk ama beni mahvetti. Artık gittikçe ağırlaşıyoruz sanırım :/

Her gün her saat avm mi? Para ve vakit çok demek ki vay arkadaş tüketim çılgını toplum olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…