2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Insallah toparlar canım..valla benim de artık su içmekten midem bulanıyor bazen doğumdan sonra da süt olsun diye içmeye devam edeceğiz

inşallah canım evet havuç suyu deveci armudu(artık mevsimi geçti) ve hindistan cevizi suyu artırıyor içtim ama 3 haftada artmadı daha öncedende hep kesem ufaktı falan içince artmıştı.
Doktor herhangi bisey dedimi canim suyu az olursa aliriz gbi yoksa cok binskintisi yokmuymus

Evet maalesef ben de gozumu kapatiyorum hep elimle cocuk gbi istemsizce daha neler gorucez kim bilir... Kadin dogumcunun kim oldugunu zaten hamileliklengormus oldum hersey cok degisik geliyo farkli geliyo

Benim eşim boga burcu ama oda öyle

Yaa kizlar bu sonda illa takiliyo mu ben cok korkuyorum o sonda denen seyden
Hayatımda bir kez genel anestezi ile ameliyat oldum, sonda monda takmadılar. Nasıl bir sey olduğunu bile bilmiyorum, kendimi korkutmamak icin açıp bakmadım nasıl takıldığına filan ama epidural ve spinal dogumlarda uyusukken takılıyormus

Korkacak bişey yokki..zaten takarlarken hissetmeyeceksin, çıkarırken de uyusuklugun geçmiş olsa bile ufak bir gıdıklanma hissi veriyor sadece..gözünde büyütüp korkutma kendini

Evet maalesef ben de gozumu kapatiyorum hep elimle cocuk gbi istemsizce daha neler gorucez kim bilir... Kadin dogumcunun kim oldugunu zaten hamileliklengormus oldum hersey cok degisik geliyo farkli geliyo
Ben de “ay dur, bi dakika, acıyo” filan diyorum. Doktorcugum pek bir anlayışlı tamam sakin ol, nefes al filan diyor. Zannedersin ki ameliyat yapıyoruz

kız korkma korkacak birşey yok. normal doğumda takmıyorlar zaten. sezeryan olursa ayakların uyuştuktan sonra takıyorlar yada bayılınca. hissetmiyorsun bile. çıkarması çok kolay zaten endişe etme

R Rzg14 canım iyi olmana sevindim, sık dişini ha gayret, 35’i görün bari cimcime nasıl strese sokuyor annesini...
sorma kuzum. her animiz hareketli ..

sondadan korkma. sezeryanda takiliyr sadece. uyusukken takiyrlar hissedilmiyr..cikarirken de hissedilmiyr.

Insallah toparlar canım..valla benim de artık su içmekten midem bulanıyor bazen doğumdan sonra da süt olsun diye içmeye devam edeceğiz
aynen su görmek istemiyorum ama yapacak bir şey yok oğluma gidiyordur diyerek içmeye çalışıyorum. şu seferde habire wcdeyim

Ben az cok biliyorum bakma bosver ben de acip bakmadim sahit olmak durumunda kaldim

Kızlar hastaneden geldim şimdi. Çok şükür herşey yolunda oğlum 47cm olmuş 2.300gram. 35 haftalık çıkıyor kendileri Doğum için hastane ile anlaştım. 950tl normal doğum. Vip oda istedim 1+1 olanlardan Toplam 1450tl. Oda süslemesi vs kendileri yapıyormuş iyiki yaptırmamışım hepsi çöp olurdu yoksa. PiaLeon senden de haberleri bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…