2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kız korkma korkacak birşey yok. normal doğumda takmıyorlar zaten. sezeryan olursa ayakların uyuştuktan sonra takıyorlar yada bayılınca. hissetmiyorsun bile. çıkarması çok kolay zaten endişe etme
İste uyaninca onla yasicam ya o da beni korkutuyo o sekilde uyanicam aman neyse kendimi costurmim

Masallah canımfiyatlar inanılmaz

Biz aynı yastayız. Benim burcum başak. Ama onun inadı benimkini bastırıyor. Bende çıldırıyorumda bazende inattan o yaklaşsın diye bekliyorum :))

masallah

Ya saka gibi 5 kati.fiyat veriyoruz bisey yok hizmet.olarak iyiymiş aslan bebege masallah

Bana daha hiç alttan muayene yapılmadı. Bu durumdan fazlasıyla memnunum. Ama artık önümüzdeki haftalarda yapar kesin
aynen bende hiç olmadım ve inşlh olmam diye umut ediyorum çok kasılır gerilirim ve bu halde normal doğum istiyorum bakalım nasıl olacak. birde geçen arkadaşım ebe konuşuyoruz şimdi doktor bana ıkın diyecek falan ya gaz çıkarırsam ne olacak dedim o anda saçmalama k.ka bile yapabilirsin gayet normal doğal bunlar dedi. birde benim doktor o kadar naif kibar ki :) nasıl yüzüne karşı Allah ım

Bebegine masallah subhanallah diyorum... Hastanenede vay arkadas bu ne kral hastaneymis ya hem vip olacak hem 1450 hem odayi kendileri suslicek

Makineye bulaşık yerleştirmeme izin vermiyor benim ki ya dur eğilme sen ben yaparım dur öyle hareket etme bişey olcak bunaallldıııımmmm kendimi işe yaramaz bişey gibi hissediyorum artık ya zaten annem yeterince yardımcı oluyo bende kendimce ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten eşim çok pimpiriklendi kimden duyduysa son aylar çok önemliymiş riskliymiş diye. Tamam artık hapşursam dikkatli hapşır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…