2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biz tasiriz.kiralik.rahim vallahi soktayim.ya yok.yok

Kiz inanamiyorum.ya smear.yaptı.benimki her gidisimde kultur alir rahim.olcer inanamiyorum.ya dediginize enfeksiyon.bakmıyor mu ph falan
yok hiç bakayım diye isteği olmadı hiç. rahim ağzını ultrasyonla bakıyor iyi güzel diyor ama hiç alttan muayene olayına girmedi. şuan doktorun iyi birşey yapmadığını düşünmeye başladım. umarım problem yoktur.

nasıl kiz.rahim.uzunluğu bakmadi.mi.onu.gectim.kultur almadi mı her gittigimde.sağolsun kronik bakar
tam.yaziyordum.benden.cok yasicaksin yavrum @labfaresi ses ver arada tatlim insallah hersey.yolundadır
banada sadece ilk hafta vajinal ultrason yaptı o kadar. ondan sonra hiç bakmıyor. rahim uzunluğunu karından ölçüyor.

B Bluemom44 canım güzn aydın bebişe de maşallah doğuma kadar hep böyle güzelce gitsin inşlh :) yanlız fiyatlar ne öyle ya? çok iyi hem vip hem süslemeli. bemimki bildiğin klasik süsleme bile yoktur büyük ihtimal 2.300,00 TL. ki benden daha çok verecekler bile var burada. sen hangi şehirdeydin?

Ya saka gibi 5 kati.fiyat veriyoruz bisey yok hizmet.olarak iyiymiş aslan bebege masallah
Aynı şeyi düşündüm ama benim kalacağım hastanede hizmet süper, en başta 5 yıldızlı otel konforu sunuyorlar odalarda ve kac tane hemsire istersen sana tahsis ediyorlar, kapında bitiyor sadece seninle ilgileniyorlar. Bir elleriyle yemek yedirmedikleri kalıyor yani istenen fiyat doguma degil aslında, dogum öncesi ve sonrası hizmete. En azından benim gideceğim yerde öyle. Ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre de doğum icin 10.000 tl ödenen diğer özel hastanede de ilgi devlet hastanesindeki gibiymiş mesela. Sırf fotoya ve süslemeye verdik o parayı diyorlar... Şans meselesi biraz da.

nasıl kiz.rahim.uzunluğu bakmadi.mi.onu.gectim.kultur almadi mı her gittigimde.sağolsun kronik bakar
tam.yaziyordum.benden.cok yasicaksin yavrum @labfaresi ses ver arada tatlim insallah hersey.yolundadır
Rahim uzunluğuna bakıyor ama karından ultrasonla. Kültür de almadı. Ama almasını gerektiren bir şikayetim de olmadı. 20.haftaya kadar başka doktora gidiyordum sonra değiştirdim. İkisi de vajinal muayene yapmadı.

dusunme oyle.herkesin.tarzi sikayeti farkli ben enfeksiyonum vardi en.basindan.beri belki.tedbirli.gidiyor
Ayy oyle mi diyosun biraz daha icim rahatladi aslinda dogru soyluyosun
Sen.simdi.sondaya mi.taktin.yemin ederim.seni gelir yolarim kiz.doğum.yapcan.sonda mi.sorun I ikuayko suna.de.diyeceğini hanimefendi.sondadan.korkuyor kizzz korkma.kendime tirsak.diyordum topicinn.tirsagi bendim.namimi aldin.benden Mysonismysun

Aynen hastane bitek bebegi kendi tasimiyo 9 ay onun haricinde herseyi yapmis
sen nasilsin cnm?
biz tasiriz.kiralik.rahim vallahi soktayim.ya yok.yok

Kiz inanamiyorum.ya smear.yaptı.benimki her gidisimde kultur alir rahim.olcer inanamiyorum.ya dediginize enfeksiyon.bakmıyor mu ph falan
benimmi hic smear ph vs bakmadi cnm
erken dogum diye 3 sefer mecburu vajinal usg ile rahim boyu olctu o kadar.

İlk başlarda başka doktora gidiyordum yapmadı. Şimdiki de rahim uzunluğunu falan hep karnımdan ölçüyor.
benimkide karından ölçüyor sadece ilk muayeneye gittiğimde baktı alttan ondada ben spiralle hamile kalan fertil bir insan olduğumdan spirale bakmak için baktı. neyse fertil bir insan değilde spiralin düştüğünü öğrenmiştim.

Adinda hayir yok sondanin acta bi bak dogumdan korkmuyorum ben o aletler cok korkutuyo beni gidisat bide gordum onsondayi bi kere icim bi fena oldu

Spiralle hamile kalanlara benim asiri binsaygim war binotesi tupleri baglatmak ona ragmen hamile kalinmis hey masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…