Kizzz bakiyorum herseye deme bakma mumkunse izleme.dinleme.okuma herkesin dogumu farkli.olcak Allah kolaylik saglik versin neden.kendine eziyet ediyorsun dogumla ilgili seylere bakarak yada aletlerini arastirarak olcak bu zaten uyusuksun his 0 ve milyonlarca insan.dogum.yapiyor.korkmaa bak.hepimiz ayniyiz
yok hiç bakayım diye isteği olmadı hiç. rahim ağzını ultrasyonla bakıyor iyi güzel diyor ama hiç alttan muayene olayına girmedi. şuan doktorun iyi birşey yapmadığını düşünmeye başladım. umarım problem yoktur.
en güzeli korunduğunu sanarken o çift çizgiyi görmek eşimle sakin bir akşamdı. güzel bir şarap açmıştık. romantik romantik. ilk kadehi içtim. türkün aklı içkiyle mi çalıştı ne. anam dedim benim adetim gecikti dedim. bir anda geldi aklıma. hani korunuyom ya aklımın ucunda yok. eşim saçmalama dedi. valla git bir test al dedim. valla mı dedi. giderkende kapıya oğlumun yürütecini koymuştum. eşim dükkana götürsün diye dalga geçiyor benle alayım mı bunu içeriye diye. çocuk şarapçı olursa benim yüzümden.
nasıl kiz.rahim.uzunluğu bakmadi.mi.onu.gectim.kultur almadi mı her gittigimde.sağolsun kronik bakar
tam.yaziyordum.benden.cok yasicaksin yavrum @labfaresi ses ver arada tatlim insallah hersey.yolundadır
Canım banada hiç bakılmadı ve bakılmasında çok korkuyorummm her gidişimce bu sefer bakacak heralde diyorum korkarak giriyorum bide doktorum erkek tepki gösterenler olabilir ama napıyım ister istemez çekiniyorum aklıma gelince bile utanıyorum bide eşimin yanında bi erkeğin bakması tuhaf geliyo
Canım banada hiç bakılmadı ve bakılmasında çok korkuyorummm her gidişimce bu sefer bakacak heralde diyorum korkarak giriyorum bide doktorum erkek tepki gösterenler olabilir ama napıyım ister istemez çekiniyorum aklıma gelince bile utanıyorum bide eşimin yanında bi erkeğin bakması tuhaf geliyo
Makineye bulaşık yerleştirmeme izin vermiyor benim ki ya dur eğilme sen ben yaparım dur öyle hareket etme bişey olcak bunaallldıııımmmm kendimi işe yaramaz bişey gibi hissediyorum artık ya zaten annem yeterince yardımcı oluyo bende kendimce ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten eşim çok pimpiriklendi kimden duyduysa son aylar çok önemliymiş riskliymiş diye. Tamam artık hapşursam dikkatli hapşır diyo
Meyve yediğinde yanında az yağlı süt iç ya da yoğurt ye canım. Tarçınla yiyebileceklerine tarçın kat. Ben de bayılıyorum yaz meyvelerine ama asla tek başına yemiyorum yanında ya ceviz badem gibi şeyler oluyor ya da süt ürünleri tarçın vs. Şekerin birden yükselmemesi için önemli. Ben her gün ölçüm yapıyorum yükseltmiyor böyle yediğim için galiba. Bir de şey yapıyorum hepsini birden yemiyorum mesela sabahla öğle arasındaki ara öğünde 1 çeşit 1 porsiyon. Öğle ile akşam arasında 1 porsiyon gibi. Sadece bu ara geceye doğru da çok canım istediği için yiyorum yine. Her gün ertesi gün olsa da meyve yesem derdindeyim. Yemeği de 2 saat sonra meyve yemek için yiyorum resmen
yok hiç bakayım diye isteği olmadı hiç. rahim ağzını ultrasyonla bakıyor iyi güzel diyor ama hiç alttan muayene olayına girmedi. şuan doktorun iyi birşey yapmadığını düşünmeye başladım. umarım problem yoktur.
Yoktur problem cnm bnm sadece ilk gittiğimde kesenin birini gördü diğer kese diş gebelik mi diye şüphelendi baktı alttan ilk ve son oldu hep üstten bakiyo rahim ağzına fln da işime geliyor bnmde başka bir doktora gittim bir kaç kez kadın her gidişte alttan muayene yapmak istiyor eşim bile dalga geçiyor artık o kadına gitmeyelim hep kurcalıyor diye bence birazda doktorun tercihiyle ilgili
Eşim yengeç ne yalan söyleyim çok memnunum elbette sinir edici halleri var ama bi boğa Burcu olarak o bana katlanıyo diyebilirim.
Valla Kızımında ya Aslan ya da Koç burccu olmasını isterdim her zaman iki burçla da iyi anlaşırım seviyorum güçlü olsunlar helal aslanlara
durulmaz o zilli cnm. vajinadan bicak gibi soktugu acinin siddetini artirdi eleman. hareketi de daha sakin, surekli bir yerde toplaniyor bugun.
fazla meyve fazla kilo alimina ve seker problemine sebep olur canim. hic birsey yiyemedigi icin sadece meyve yiyerek 15kg alan arkadasim vardi.
benim sezeryandan sonra uyusuklugum acildi. yurumeden once sondayi cikardilar. sizlerde kaldi mi hep diye dusunuyorum.
coo seviyorum karpuzu bu sabah kahvaltida bile yedim 12 kilo aldim hamilelikte son dönem de kilo alimim durdu tuzu azalttim belki de ondandir ayaklarimin siskinligi de indi zaten. manken hamileligi gibi karnim sadece top oldu diger yerler eski modunda devam
Beni de hiç alttan muayene etmediler şimdiye kadar 3 doktora gittim birisi de bakayım demedi ben hamile kalmadan 3 ay önce gidip vajinal muayene olmuştum gebelik düşünüyorum diye o zaman başka doktor smear filan bakmıştı da hamilelik boyunca kimse bakmadı
Bnm doktor da erkek öyle bir durum istese eşim direk kendi çıkar dışarı gittigim figer bayan doktor yapıncada çıkıyor ztn oda haklı Bn de olsam görmek istemezdim o durumu