2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adinda hayir yok sondanin acta bi bak dogumdan korkmuyorum ben o aletler cok korkutuyo beni gidisat bide gordum onsondayi bi kere icim bi fena oldu
Kizzz bakiyorum herseye deme bakma mumkunse izleme.dinleme.okuma herkesin dogumu farkli.olcak Allah kolaylik saglik versin neden.kendine eziyet ediyorsun dogumla ilgili seylere bakarak yada aletlerini arastirarak olcak bu zaten uyusuksun his 0 ve milyonlarca insan.dogum.yapiyor.korkmaa bak.hepimiz ayniyiz

Banada hiç yapılmadı alttan ultrason rahim ağzı uzunluğuna karindan ultrasonla bakiyor

Spiralle hamile kalanlara benim asiri binsaygim war binotesi tupleri baglatmak ona ragmen hamile kalinmis hey masallah
en güzeli korunduğunu sanarken o çift çizgiyi görmek eşimle sakin bir akşamdı. güzel bir şarap açmıştık. romantik romantik. ilk kadehi içtim. türkün aklı içkiyle mi çalıştı ne. anam dedim benim adetim gecikti dedim. bir anda geldi aklıma. hani korunuyom ya aklımın ucunda yok. eşim saçmalama dedi. valla git bir test al dedim. valla mı dedi. giderkende kapıya oğlumun yürütecini koymuştum. eşim dükkana götürsün diye dalga geçiyor benle alayım mı bunu içeriye diye. çocuk şarapçı olursa benim yüzümden.

nasıl kiz.rahim.uzunluğu bakmadi.mi.onu.gectim.kultur almadi mı her gittigimde.sağolsun kronik bakar
tam.yaziyordum.benden.cok yasicaksin yavrum @labfaresi ses ver arada tatlim insallah hersey.yolundadır

Canım banada hiç bakılmadı ve bakılmasında çok korkuyorummm her gidişimce bu sefer bakacak heralde diyorum korkarak giriyorum bide doktorum erkek tepki gösterenler olabilir ama napıyım ister istemez çekiniyorum aklıma gelince bile utanıyorum bide eşimin yanında bi erkeğin bakması tuhaf geliyo

Saglik.bu.canim yapacak bisey yok utanma haklisin.ama oda olmasi.gerekecek

Kız hiç şikayet etme ne güzel işte tadını çıkar boşver niye ise yaramaz olasın öyle düşünme keşke bnm pandacik da azıcık yardım etse :)

sağol tatlım verdiğin bilgiler için. bende hergün kavrulmamış badem ve ceviz yiyorum. tarçın evet şekeri dengeliyormuş. diyet yaparken yoğurda karıştırp yerdim yulafla

Yoktur problem cnm bnm sadece ilk gittiğimde kesenin birini gördü diğer kese diş gebelik mi diye şüphelendi baktı alttan ilk ve son oldu hep üstten bakiyo rahim ağzına fln da işime geliyor bnmde başka bir doktora gittim bir kaç kez kadın her gidişte alttan muayene yapmak istiyor eşim bile dalga geçiyor artık o kadına gitmeyelim hep kurcalıyor diye bence birazda doktorun tercihiyle ilgili

Kız hiç şikayet etme ne güzel işte tadını çıkar boşver niye ise yaramaz olasın öyle düşünme keşke bnm pandacik da azıcık yardım etse :)
Pandaciklarin hepsi ayni demek ki benim.pandacik da ayni hiçç kalsin.ya bosverrrr normal.temiz.ev

Canım kızları öyleydi ama erkek olarak tanidigm 3 erkek var hepsi harika insanlar
Eşim yengeç ne yalan söyleyim çok memnunum elbette sinir edici halleri var ama bi boğa Burcu olarak o bana katlanıyo diyebilirim.
Valla Kızımında ya Aslan ya da Koç burccu olmasını isterdim her zaman iki burçla da iyi anlaşırım seviyorum güçlü olsunlar helal aslanlara

coo seviyorum karpuzu bu sabah kahvaltida bile yedim 12 kilo aldim hamilelikte son dönem de kilo alimim durdu tuzu azalttim belki de ondandir ayaklarimin siskinligi de indi zaten. manken hamileligi gibi karnim sadece top oldu diger yerler eski modunda devam

biz tasiriz.kiralik.rahim vallahi soktayim.ya yok.yok

Kiz inanamiyorum.ya smear.yaptı.benimki her gidisimde kultur alir rahim.olcer inanamiyorum.ya dediginize enfeksiyon.bakmıyor mu ph falan
Beni de hiç alttan muayene etmediler şimdiye kadar 3 doktora gittim birisi de bakayım demedi ben hamile kalmadan 3 ay önce gidip vajinal muayene olmuştum gebelik düşünüyorum diye o zaman başka doktor smear filan bakmıştı da hamilelik boyunca kimse bakmadı

Bnm doktor da erkek öyle bir durum istese eşim direk kendi çıkar dışarı gittigim figer bayan doktor yapıncada çıkıyor ztn oda haklı Bn de olsam görmek istemezdim o durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…