Benim göbeğim çok kaşınıyor ya.Çatlak yağıda sürüyorum ama resmen atletli tv izleyen adamlar gibiyim. Elim göbeğimde. hartıl hartıl kaşıyasım var kendimi zor tutuyoruuuum
Günaydın kızlar
Bugün Doğuma girenlerin Allah yardımcısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah Llabfaresi
canm herkes gibi ben de çok duygulandım, ağladım burnumun direği sızladı. En yakının bile olsa bazen gaddar ve acımasızca laflar edebiliyorlar. Artık sende bir annesin önce bebeklerini ve kendini düşüneceksin. Sen çok güçlü bir annesin. İkizleri normal Doğum yaptığını yazınca çok şaşırmış vay be kadına bak süper demiştim hiç canını sıkma bu da bir imtihan.. Allah’ın izniyle sağlıkla bebeklerinle çıkacaksınız o hastaneden merak etme.. her fırsatta yaz bize
@Twicee canm su geldiği için ben olsam kalırdım. Sancı olsa giderdim ama bebek susuz kalacak, acil bir şey olursa hemen müdahale ederler orada. Allah yardımcın olsun
Avucumun içi ile kıyafetimin üzerinden ovalıyorum. Yağ sürünce de devam ediyor. Hala çalıştığım için iş yerinde yapacak bişeyim yok Bebiş de ayrı zorluyor. Bir ilki gerçekleştirip g öbek deliğimden çıkacak sanırım.
Benim göbeğim çok kaşınıyor ya.Çatlak yağıda sürüyorum ama resmen atletli tv izleyen adamlar gibiyim. Elim göbeğimde. hartıl hartıl kaşıyasım var kendimi zor tutuyoruuuum
Ben de çatladım ya ufff. Çatlamadan önce kafama takmam çatlarsam diyordum ama şimdi her gün kontrol ediyorum. Göbeğimin altından pramit gibi aşağıya doğru iniyor çizgiler.
Avucumun içi ile kıyafetimin üzerinden ovalıyorum. Yağ sürünce de devam ediyor. Hala çalıştığım için iş yerinde yapacak bişeyim yok Bebiş de ayrı zorluyor. Bir ilki gerçekleştirip g öbek deliğimden çıkacak sanırım.
butun gece de benim bebis cikis yolunu bulmaya calisti galiba
ha bire asagi baski hic boyle olmamamisti
butun gece uyanxikca siyummu geliyir doye fenalik geldi Efelihayat
canim hakkinda hayirlisi bebis geleceksede saglikla gelsin insallah
Ben de çatladım ya ufff. Çatlamadan önce kafama takmam çatlarsam diyordum ama şimdi her gün kontrol ediyorum. Göbeğimin altından pramit gibi aşağıya doğru iniyor çizgiler.
butun gece de benim bebis cikis yolunu bulmaya calisti galiba
ha bire asagi baski hic boyle olmamamisti
butun gece uyanxikca siyummu geliyir doye fenalik geldi Efelihayat
canim hakkinda hayirlisi bebis geleceksede saglikla gelsin insallah