2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biraz mizmizlanmaya ihtiyacim var kizlar.
bu sabah yine kalca kemiklerim sagli sollu agriyarak uyandim. asagilardaki kemiklerde rahatsiz ediyo. uyandiktan sonra yuruyunce kalca agrilari geciyo ama. sizde de var mi kizlar bu durum?

ustune bel agrimda var bugun, o gecmiyo maalesef. utuye basladim yarim kaldi.

yine gunumde degilim galiba. kurabiye yapicam birazdan ama, bebegin gelecegi yok madem

sizlerde ne var ne yok?

Direniyorummmm canımmm çok az kaldı çocuğa sigorta yapacaklar az daha durursam zaten
Şafak doğan güneş
Valla artık utanıyorum her gören hadi artık git ne uzun sürdü senin hamilelik, ne zaman doğuracaksın diyorlar.
Bugün 3 te çıkcam, yarın yarım gün doktora gidicem, sürünüyorum

Sen de de ağrılar başladıysa tamamız artık
Pelvik kemikleri Benim uzun zamandır ağrıyor. Özellikle yattığın yerden kalkarken falan. Doktor hep normal, artık bebek ilerliyor büyüyor dedi. Hemen hemen herkeste aynı sıkıntılar var. Bayrama kadar doğurursun sen

Anaaaa aramızda ilk takvimi silinen sensin
E ne zaman gelecekmiş senin ehlikeyifçi Rahatı yerinde herhalde
Ah canım bilsem gelmiyor benimki nişanını yolladı bekletiyor anasını
Yarın kontrol var doktor yolumuzu çizeceğiz Salı günü dedi ne demek istedi bilmiyorum ama suni sancıyla mı başlatacak ya da sezeryan mı diyecek Doğumu mu beklicek yarın beli olucak canım

Sen cok güclusun ve cok iyi bir annesin..bizlerede örneksin canim benim bu sınav başariyla bitecek birgün az daha sabır lütfen..Allah yardımcın olsun dua edecegim sana

Sen valizini de al canım yanına. Belki hemen yatırır. İyi sabretmişsin valla.

Yine de maşallah sana hala bişeyler yapmaya uğraşıyorsun. Aynı ağrılar bende de var. bir de üstüne sabah kramp girdi.

Ağrı sızı dan çok ne var kız benim ayaklarımın altı bile ağrıyor ya bu da yeni çıktı diğerlerinde hiç hatırlamıyorum böyle bişey ya da unuttum ben de temizlikle oyalanıyorum dediğin gibi bebişler gelene kadar oyalanalım dondurucuya bişeyler atıcam ben de bugünlerde bakalım neler yapıcam kolum kalkmıyor gerçi şu an

L labfaresi
Ne zaman kendini uzulmus hissetsen ilk süt geldiginde parti yapan etrafindakileri düşün. O his seni mutlu edecektir. Senin sütun geldi kızım otesi var mi? Emzirmeden bisaltmakla gecen 40 gün. Uzun ama sonunda bitecek bir süreç. Yakinda gaziydi pokuydu beziydi konusacagimiz günler gelecek, bunlar unutulup gidecek.
Biz daha icimizden cikaramadik sen lohusaligi da katladin kenara koydun. Dogumu atlattin, iyilestin, iki bebekle bunca gün ilgilendin, her gün süt sağdin, isinle ilgilendin calistin. Sen zaten herseyi cok daha fazla fazla yaptın. İnsan vucudunun sinirlarini zorladin ve normal olarak hormonlarin da etkisiyle modun düşüyor bazen. İnsansin çünkü, cok normal. Kızımıza da hastaneden cikabilir onayi verecekler yakında. 2 kisi girdiginiz hastaneden 4 kisilik bir aile olarak cikacaksiniz.

Annen hem yasli kafasi hem bazi insanlarin savunma mekanizmasi gereği ne dedigini bilmeden konusuyordur, farkında değil. Aynisindan bende de var malum, cok bisi beklememek en iyisi. 4 torunu var 5.dogacak ve sadece birini seviyor, benimkini de sevmesini beklemiyorum. Onun sevgisine de ihtiyacimiz yok zaten, kenarda dursun bana yeter.

Arkadaslara gelince; yasamayan anlayamiyor. İlk günler herkes daha fazla ilgileniyor sonra onlar icin olağan oluyor halbuki olayi yasayanlar ağırlığı sonradan hissediyor, destek bekliyor. İnsan oğlu böyle azizim, hayat devam ediyor ve olayin dışındakiler dusunemiyor.

Bu anlik mod dusmesini de atlatacaksin. Boyun kadar iki tane evladin olacak ilerde. Azicik diklendiklerinde ben neler cektim sizden deyip cemkireceksin annelerin cemkirme hakkini sonuna kadar kullan.

Seni seviyoruz.

Dün aksam kız arkadasimla sokağa çıktım. Aslinda cok da yurumedim ancak bugün yataktan kendimi kazimam gerekti ve bacak aramdaki kemigi bu sefer etlerimle birlikte bağışlama karari aldim. Ustumden gecen kamyonun plakasini alamamis gibiyim. Az toparlanayim görür o kamyon gününü!

Kociskom da artık gelsin diyor, sıkılmış. Bence gelmesin, 2 hafta daha idare edebilirim.

Ben de senden halliceyim bugün dünkü tempo ağır geldi zaar.. Ama yıkılmadık ayaktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…