oyyy dayan kuzu dayan.Dün aksam kız arkadasimla sokağa çıktım. Aslinda cok da yurumedim ancak bugün yataktan kendimi kazimam gerekti ve bacak aramdaki kemigi bu sefer etlerimle birlikte bağışlama karari aldim. Ustumden gecen kamyonun plakasini alamamis gibiyim. Az toparlanayim görür o kamyon gününü!
Kociskom da artık gelsin diyor, sıkılmış. Bence gelmesin, 2 hafta daha idare edebilirim.
cnm sancilari 5dk da dizenli. gece nst deydi. yuksekler. kanamasi da vardi az. simdi saat 2deki randevusunu bekliyor. sancisi ve bel agrisi var.Rookiemother nerelerdesin kızz çatlattın bizi hee
İnşallah yarın güzelHayırlı geceler kızlar yarın sabah hastaneye gidiyoruz. Çok gergin stresli korkulu tedirgin heyecanlıyım yani bütün duyguları yaşıyorum. Bugün 50 kere falan ağlamışımdır. Hayatımda hiç bu kadar yogun duygu yüklemesi yaşamamıştım. İnşallah yarın size güzel haberlerle gelirim. 15.30 da sezeryan olacak kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Sancı hepnvar ama düzensiz.
Sanırım doğru ifade edemedim yada yazı dili olduğu için doğru aktarılamıyor. 3200 ise daha ne isterim. İlk kızım 3100 gr doğdu. 2600 e raziyim. Çok Az kilo almamın yani kendimin kilosunun beni tedirgin ettiğimi yazmıştım. Beni anlayan arkadaşlarda vardı sağolsunlar. Kahramanlık yapıp ağzımın payını verenlerdeTedirginlik yasadigin koniyu tam anlayamadjm 3200 bebegin kilosu yazmisin ilginc geldi bana
Benimki de canım az. hiçkirik var sabah kalkarkn aksama doğru oynuyo derken eskiye göre azaldı hareketleriKızlar bebeğin haraketlerin 2-3 gündür yok denecek kadar az. Bir iki kez oynuyor onuda zar zor hissediyorum nstde kalp normal çıkıyor ama haraket yok. Bugun gideceğim doktora bakalım en son geçen hafta gitmiştim
Aynen hickirik falan pek kalmadi, sadece kasilma kasma var. Yerleri kalmadi bence, onlar da hakli. O kipir kipir hisler yok.Benimki de canım az. hiçkirik var sabah kalkarkn aksama doğru oynuyo derken eskiye göre azaldı hareketleri
Canım agzinn payı gbi düşünme arkdsn yazdgni senin 2. Bebegin ve 37 yasindasn 7 kg alıp bebeğinin daha şimdiden 3200gr olması gayet normal birşey bunu anlamams olman şaşırttı bir çoğumuzu.İnşallah yarın güzel
Sanırım doğru ifade edemedim yada yazı dili olduğu için doğru aktarılamıyor. 3200 ise daha ne isterim. İlk kızım 3100 gr doğdu. 2600 e raziyim. Çok Az kilo almamın yani kendimin kilosunun beni tedirgin ettiğimi yazmıştım. Beni anlayan arkadaşlarda vardı sağolsunlar. Kahramanlık yapıp ağzımın payını verenlerdeolsun herkesin canı sağolsun
Benim kuzu hiçkirikla aciktim diyo sanki banaAynen hickirik falan pek kalmadi, sadece kasilma kasma var. Yerleri kalmadi bence, onlar da hakli. O kipir kipir hisler yok.
bana su anda muayene altinda oldugum kadin doktorum dogumdan 6 hafta sonra geleceksin jinekolog kontrolune dedi. ev doktorumda tum hormon dengelerimi/eksik vitaminlarimi filan kontrol etmek istiyor, ona dogumdan 1 ay sonra gitmeyi dusunuyorum.Kızlar normal dogum yapanlar ılk jınekolok muanenız be zaman.
son bikac gundur cok agir hissediyorum kendimi, cok hemde. annem cuma gordugunde ‘bir hafta surmez dogurursun’ dedi. umuyorum bu hafta gelir, bayram arefesi veya esnasinda hic insanlari kendime baglayasim yok, hepiniz gibiSen de de ağrılar başladıysa tamamız artık
Pelvik kemikleri Benim uzun zamandır ağrıyor. Özellikle yattığın yerden kalkarken falan. Doktor hep normal, artık bebek ilerliyor büyüyor dedi. Hemen hemen herkeste aynı sıkıntılar var. Bayrama kadar doğurursun sen
Allah yardimcimiz olsun zor gunler geldi catti. evde vakit gecmiyo biseylerle ugrasmak lazim. icimde bide devamli ‘hadi bugun dogurursam’ korkusuyla evi her gun supuruyorum, iyice sacma yani. ama harekette bereket var diye dusunelim biz yinedeYine de maşallah sana hala bişeyler yapmaya uğraşıyorsun. Aynı ağrılar bende de var. bir de üstüne sabah kramp girdi.
ah bu ekstra agirliklar. bebekler enerjimizi silip supuruyo, tum gun bisiiler yiyorum. agzim 1 saat bos kalmiyo desem yalan degil. neyse ki kilo vermisim, +18den +17 ye dustum yineAğrı sızı dan çok ne var kızbenim ayaklarımın altı bile ağrıyor ya bu da yeni çıktı diğerlerinde hiç hatırlamıyorum böyle bişey ya da unuttum ben de temizlikle oyalanıyorum dediğin gibi bebişler gelene kadar oyalanalım dondurucuya bişeyler atıcam ben de bugünlerde bakalım neler yapıcam kolum kalkmıyor gerçi şu an
Nisanlandik hala bekliyoz bide40 mı olmuşum
Bu haftaya kadar doğururum diye düşünüyordum hep. Ne bir sancı ne bir kasılma. Kızımın yeri çok rahat herhalde
Bende aynı durumdayım40 mı olmuşum
Bu haftaya kadar doğururum diye düşünüyordum hep. Ne bir sancı ne bir kasılma. Kızımın yeri çok rahat herhalde
Güzel haberlerle döner inşallah.. ❤oyyy dayan kuzu dayan.
cnm sancilari 5dk da dizenli. gece nst deydi. yuksekler. kanamasi da vardi az. simdi saat 2deki randevusunu bekliyor. sancisi ve bel agrisi var.
bende tam tersi hickirigini daha sik hissediyorum, her defasinda sevinip ‘aferin cocuum, miden mi genisliyo seniiin’ diyorumAynen hickirik falan pek kalmadi, sadece kasilma kasma var. Yerleri kalmadi bence, onlar da hakli. O kipir kipir hisler yok.
Valla şekerime rağmen karpuz gömüyorum allahım korusunbana su anda muayene altinda oldugum kadin doktorum dogumdan 6 hafta sonra geleceksin jinekolog kontrolune dedi. ev doktorumda tum hormon dengelerimi/eksik vitaminlarimi filan kontrol etmek istiyor, ona dogumdan 1 ay sonra gitmeyi dusunuyorum.
ama zaten 3 gun hastane ardindan evde 5 gun ebe olacak, yani dogumdan 8 gun sonrasina kadar kontrol altinda olacagim.
son bikac gundur cok agir hissediyorum kendimi, cok hemde. annem cuma gordugunde ‘bir hafta surmez dogurursun’ dedi. umuyorum bu hafta gelir, bayram arefesi veya esnasinda hic insanlari kendime baglayasim yok, hepiniz gibi
Allah yardimcimiz olsun zor gunler geldi catti. evde vakit gecmiyo biseylerle ugrasmak lazim. icimde bide devamli ‘hadi bugun dogurursam’ korkusuyla evi her gun supuruyorum, iyice sacma yani. ama harekette bereket var diye dusunelim biz yinede
ah bu ekstra agirliklar. bebekler enerjimizi silip supuruyo, tum gun bisiiler yiyorum. agzim 1 saat bos kalmiyo desem yalan degil. neyse ki kilo vermisim, +18den +17 ye dustum yinevallahi karpuzlari yiye yiye bu cocuk icimde ne oldu hic bilmiyorum
neler aticaksin buzluga, fikir olur belki? benim icli koftem sulu koftem ve pogacalarim var, pek yerim yok haricinde aslinda. kurabiye yapip tupperlerde saklayim diyorum bugunde iste.
Ayy hadi 10 dk da inşallah hepimiz aminahahh ay kahkaha attim, halam whatsapptan sesli mesaj gondermis, kayseri aksani dusunun, dusunceli bir mesaj aslinda ama bildigin firca atarak ‘elaide selamun aleykum napiyosun senden haber gozluyoruz nezaman doguruyosun? bak komsum biz kapida otururken vallaha 10 dakkada dogurdu, sen nezaman doguruyosun hadi dogur yaw! operim canim Allah hayirnan kurtarsin’ la bitirdi sukur
Ay halaaaaa insallah bugun
Ahh evet. Ne kadar heveslenmiştim doğum yaklaştı diye. 1 hafta oldu tık yokNisanlandik hala bekliyoz bideo da bi ise yaramadi agzimiza bi parmak bal calindi
Ben dedim birniki saate dogururm nasil olsa banyomu yaptim cantami komtrol ettim salonda bekliyodum ne geleen vaaar ne giden oldu 5 gunAhh evet. Ne kadar heveslenmiştim doğum yaklaştı diye. 1 hafta oldu tık yok
Haha ben de bu bebeğin kilosu niye az diyorumİnşallah yarın güzel
Sanırım doğru ifade edemedim yada yazı dili olduğu için doğru aktarılamıyor. 3200 ise daha ne isterim. İlk kızım 3100 gr doğdu. 2600 e raziyim. Çok Az kilo almamın yani kendimin kilosunun beni tedirgin ettiğimi yazmıştım. Beni anlayan arkadaşlarda vardı sağolsunlar. Kahramanlık yapıp ağzımın payını verenlerdeolsun herkesin canı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?