2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oyyy dayan kuzu dayan.
Rookiemother nerelerdesin kızz çatlattın bizi hee
cnm sancilari 5dk da dizenli. gece nst deydi. yuksekler. kanamasi da vardi az. simdi saat 2deki randevusunu bekliyor. sancisi ve bel agrisi var.

İnşallah yarın güzel
Tedirginlik yasadigin koniyu tam anlayamadjm 3200 bebegin kilosu yazmisin ilginc geldi bana
Sanırım doğru ifade edemedim yada yazı dili olduğu için doğru aktarılamıyor. 3200 ise daha ne isterim. İlk kızım 3100 gr doğdu. 2600 e raziyim. Çok Az kilo almamın yani kendimin kilosunun beni tedirgin ettiğimi yazmıştım. Beni anlayan arkadaşlarda vardı sağolsunlar. Kahramanlık yapıp ağzımın payını verenlerdeolsun herkesin canı sağolsun

Kızlar bebeğin haraketlerin 2-3 gündür yok denecek kadar az. Bir iki kez oynuyor onuda zar zor hissediyorum nstde kalp normal çıkıyor ama haraket yok. Bugun gideceğim doktora bakalım en son geçen hafta gitmiştim
Benimki de canım az. hiçkirik var sabah kalkarkn aksama doğru oynuyo derken eskiye göre azaldı hareketleri

Canım agzinn payı gbi düşünme arkdsn yazdgni senin 2. Bebegin ve 37 yasindasn 7 kg alıp bebeğinin daha şimdiden 3200gr olması gayet normal birşey bunu anlamams olman şaşırttı bir çoğumuzu.
ben de 30. Haftaya kadar 1 kg bile almamstm ama kilolu hamile kalmstm. Ki sen çok zayıf bile olsan 7 kg almann normal oldgnu bilmen gerekn

Aynen hickirik falan pek kalmadi, sadece kasilma kasma var. Yerleri kalmadi bence, onlar da hakli. O kipir kipir hisler yok.
Benim kuzu hiçkirikla aciktim diyo sanki bana henüz kasılmam yok yada ben anlamyrm sertleşme çok nadir oluyor sanırım kasılma dedgmz o oluyo

Twicee ilk bebeğimde benimde suyum bitmiş halde eve yolladılar bugün ki aklım olsa kovsalar gitmezdim eve tam tamına 12 saat boyunca ağlayarak evde bebek hareketi saydım korkudan gözüme uyku girmedi o kadar kötü bir his ki neler oluyor içerde bilemiyorsun hastanede kontrol altında olmak en iyisi bence

L labfaresi yaşadıklarınız hiç kolay değil ama siz mükemmel bir annesiniz forumda çok aktif biri değilim sadece okuyordum son zamana kadar annelik zaten çok zor bir şey kaldı ki siz çoğul gebeliği tüm zorluklarıyla göğüslediniz yavrunun biri kucağında göreceksiniz kızınızında sağlıkla kollarınızda olduğu günleri konuşacaksınız burada eve dönüş yolunuzda buraya Mesajlar atacaksınız inşallah. İnanın 600 gr doğup 5-6 ay yoğun bakımda yatıp sağlıkla evine giden bebekler gördüm sen de kızında bu sınavı kolayca atlatacaksın inşallah buna odaklan lütfen
Maalesef insanlar iyi birşey yaptığını düşünerek boş boş konuşabiliyor sadece yanında olduğunu hissettirse yetecek insanlar bazen çok moral bozuyor ve farkına bile varmıyorlar sadece ama sadece çekirdek ailene odaklan.
Emzirme mevzusunda kendini neden kötü hissediyorsun senin yerinde olmak isteyecek durumda olanlar var bunu unutma lütfen böyle düşün. Belki şuanda senden çok daha kötü durumda insanlar da var desem beni yanlış anlayacaksın İnan moralini bozmak için değil sadece hepimizin şükredecek bir çok şeyi olduğunu hatırlatmak için söylüyorum çok kişi gördüm yoğunbakım kapısında bekleyen lütfen dua et kendine de iyi davran sende bebeğinde çok güçlüsünüz ve bu süreç geçecek dualarımızdasın ve keşke elimizden daha çok şey gelse

Kızlar normal dogum yapanlar ılk jınekolok muanenız be zaman.
bana su anda muayene altinda oldugum kadin doktorum dogumdan 6 hafta sonra geleceksin jinekolog kontrolune dedi. ev doktorumda tum hormon dengelerimi/eksik vitaminlarimi filan kontrol etmek istiyor, ona dogumdan 1 ay sonra gitmeyi dusunuyorum.
ama zaten 3 gun hastane ardindan evde 5 gun ebe olacak, yani dogumdan 8 gun sonrasina kadar kontrol altinda olacagim.

son bikac gundur cok agir hissediyorum kendimi, cok hemde. annem cuma gordugunde ‘bir hafta surmez dogurursun’ dedi. umuyorum bu hafta gelir, bayram arefesi veya esnasinda hic insanlari kendime baglayasim yok, hepiniz gibi

Yine de maşallah sana hala bişeyler yapmaya uğraşıyorsun. Aynı ağrılar bende de var. bir de üstüne sabah kramp girdi.
Allah yardimcimiz olsun zor gunler geldi catti. evde vakit gecmiyo biseylerle ugrasmak lazim. icimde bide devamli ‘hadi bugun dogurursam’ korkusuyla evi her gun supuruyorum, iyice sacma yani. ama harekette bereket var diye dusunelim biz yinede

ah bu ekstra agirliklar. bebekler enerjimizi silip supuruyo, tum gun bisiiler yiyorum. agzim 1 saat bos kalmiyo desem yalan degil. neyse ki kilo vermisim, +18den +17 ye dustum yine vallahi karpuzlari yiye yiye bu cocuk icimde ne oldu hic bilmiyorum

neler aticaksin buzluga, fikir olur belki? benim icli koftem sulu koftem ve pogacalarim var, pek yerim yok haricinde aslinda. kurabiye yapip tupperlerde saklayim diyorum bugunde iste.

ahahh ay kahkaha attim, halam whatsapptan sesli mesaj gondermis, kayseri aksani dusunun, dusunceli bir mesaj aslinda ama bildigin firca atarak ‘elaide selamun aleykum napiyosun senden haber gozluyoruz nezaman doguruyosun? bak komsum biz kapida otururken vallaha 10 dakkada dogurdu, sen nezaman doguruyosun hadi dogur yaw! operim canim Allah hayirnan kurtarsin’ la bitirdi sukur

Ay halaaaaa insallah bugun

Valla şekerime rağmen karpuz gömüyorum allahım korusun kurabiye çörek mayasız poğaça yapıcam extra taze fasülye var onları atıcam domates biber konservesi yapmam lazım kış için bebişten sonra hiç yapamam.. Bi ara da içli köfte yapıp atarım bebişten sonra pratik çıkar pişir olur hemen.. Şeftali kayısı nektarı yapıcam bu hafta full doluyum

Ayy hadi 10 dk da inşallah hepimiz amin sen de bugün yarın inşallah

Haha ben de bu bebeğin kilosu niye az diyorum Ayy sende karıştırdın ortalığı ne bilelim sen de az kilo almışsın daha ne istiyon doğumdan sonra fit anne olacaksın işte endişe edecek ne var bunda allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…