2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben dedim birniki saate dogururm nasil olsa banyomu yaptim cantami komtrol ettim salonda bekliyodum ne geleen vaaar ne giden oldu 5 gun
5 gündür çanta başında beklerken hayal ettim biran. Ay kıyamam ya ama nişanda sonra ne zaman geleceği hiç belli değilmiş şansınıza size de böyle oldu

Rabbim korusun insallah Bebisler tombul tombul dogdugunda ‘ne yedin kiz!’ dediklerinde karpuz deriz artik ahaha..
ay okadar seyi nezaman yapican ay taze fasulye dedinde aksam menude o var simdiden pisirsemmi. yattim kalkamadim yine netflixin karsisina. ay dur gaza getirdin kalkip dusa gireyim ardindan kurabiyeye basliim.

Haha yap yap hareket iyi bize ama yormamak şartıyla.. Her gün birini yapsam tamamdır ama domates biber işi 2 güne anca yaparım yavaş yavaş onu çok yapıcam çünkü çok lazım oluyo bana kışın..

Hepinizin duaları için Allah razı olsun diyorum. Hastaneye gittik doktor sezeryan öncesi tekrar muayene edeceğini söylemişti ve şokkk bebek yine dönmüş baş tam aşağıda değil ama sağ alt köşede. Suyum da yeterince varmış istersen biraz daha bekleyelim normal için dedi. Bence normal olmaz ama beklemek istiyosan da risk yok dedi. Çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Bende bekleyelim dedim.
İnşikak suresini soyleyen arkadaştan Allah razı olsun. Youtube dan o süreyi açıp hep secde pozisyonunda ileri geri yaptım kalçamı bence bu döndürdü. Yine ara ara sureyi açıp hareketi yapıyorum inşallah bebek yola da girer sağlıkla normal doğar.

Bu arasa kasıklarımda özellikle sağ tarafta kesik acisi gibi sancı var. Bu doğum sancısı mı yoksa yalancı mı sürede tutmuyorum akışına bıraktım artık.

Herkese de haber vermiştik doğum olucak diye kaynanamlar yazliktan geldiler mahcup oldum sanki kötü hissettim yalan söylemiş gibi ama doktor pazartesi kesin doğum olucak demişti. Offff zaten stresliyim

Sağlıkla kucağına al inşallah .. Ya yoluna girmiş işte hayırlısıyla vaktinde gelir bebiş.. Ya senin ne suçun var doktora göre hareket ediyorsun sen de sonuçta siz iyi olun da gerisini düşünme lütfen

Hakkınızda hayırlısı olsun siz normal Doğum istiyorsunuz diye duyduğumdan beri dua ediyorum inşallah sağlıkla döner normale bebişiniz diye çok sevindim sağlıkla ve istediğiniz gibi kolay ve sorunsuz bir doğumunuz olur inşallah inşikak suresi doğumuda kolaylaştırıyor okumaya devam edin birde inşirah bol bol hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Sindirim sistemim bu ara kendini temizliğe adadi, yine ayari oynamis bunun
Giyecek bi seyim kalmadi, makinaya camasir ayirdim kocama attirdim egilmiyim diye. Kedilerden biri yine cikarmis, kesin temizlenmesi lazım ondan kaçış yok. Ekmek kirintisiyla yola iz yapan masal kahramanlari gibi tuvaletlerinden salona kum yolu da yapmislar. Evlatlarim benim ya, analarini da ne cok severler ❤
Camlar perdeler gozume batmaya başladı, dun deli gibi kızartma yapinca kokmuslar tabi, yaşasın amerikan mutfak!
Buzdolabinin toparlanmasi duzenlenmesi lazim ama tarif edip yaptirabilecegim bir sey degil, o bekleyecek.
Bugün arkadasim da vardi, kociskom cok guzel bi sofra hazirladi dolu dolu açık büfe bayadir yemedigim kadar yedim.
Yarin daha iyi olurum ve hallederim. Çünkü neden olmasın.

En azindan hava oldurmuyor dunden beri, hep teselli olacak bir sey çıkıyor önümüze.

Sana böyle olumsuz düşünmek hiç yakışmıyor..sakin kendini bırakma sen çok çok güçlü bir annesinn..zor bi süreçten geçiyorsun evet ama bunların hepsi gelip geçici.. hepimizin duaları seninle eminim ki en yakın zaman da evlatlarını da alıp eve geciceksin

Kızlar doktordan biraz önce geldik. Çatı muayenem yapıldı fena değilmiş catım1parmak açılma var dedi.Bebekte iri olmadığı için ayın 17sine kdr bekleyelim.Kendi sancınla gelmezse,suni deneriz olmazsa sezeryana alırım dedi.40ı geçirmeyelim bebek kakasını yapabilir dedi.En geç ayın 17sinde doğum yapmış olacağım.Hakkımız da hayırlısı artık.

Benim göbeğim çok kaşınıyor ya.Çatlak yağıda sürüyorum ama resmen atletli tv izleyen adamlar gibiyim. Elim göbeğimde. hartıl hartıl kaşıyasım var kendimi zor tutuyoruuuum
Ben de sürekli duş aldığım ve ardından yağlandığım için su samuru ile kırkpınar güreşçisi arasında hissediyorum kendimi..

Hadi gözün aydın inşallah kendi sancınla bi avazda rahat bir doğumla kucağına al bebeğini

Canım taze fasulyeyi nasıl yapacaksın? Ben dana önce buzluğa koymuştum çıkarınca eşim bi daha yapma tadı değişmiş garip olmuş dedi. Gerçekten tuhaftı dolap kokusu sinmiş gibiydi. Geçen sene domatesli taze fasulye kavurup kavanozladım, tadı çok güzeldi. Ama ön aşaması uğraştırmalı oluyor çok. Bamya ve şeker fasulye koydum buzluğa, 10 kilo da vişne koydum. Bebeğe gelenlere soğuk soğuk veririz dedik. Kıymalı börek ve mayasız poğaça attık buzluğa. Tabi dolabım doldu kurban gelmedi daha. Sanırım derin dondurucu alıcaz, gerçi evde yerimde yok ama Arkada kapalı bir balkonum var oraya koyarım olmadı.

Kalça ağrısının aynısı bende de haftlardır var canım,kalkınca tutunarak zor yürüyorum .Yürüdükçe azalıyor ağrım.

Ben hafif yağda kavurup poşetleyip dondurucuya atıyorum pişirdiğim zamanda çözünmeden tencereye alıyorum ve domates konservelerimden ekliyorum soğan kıyma ile pişiriyorum çok severiz biz tadı kötü olmadı benimkilerin hiç..

tek tek alinti yapamadim. hepinize cokkk tesekkur ederim.

dogum esnasinda yani bebek dunyaya gelirken ne dua edersn kabul olur der buyukler. ben de topluca hepinizin dogumu kolay olsun diye dua ettim. eh azcik torpil gectim sizlere ..

canım allah razı olsun nasılsınız iyi misiniz? Ben evde bekliyorum hala

canım ya cok sevindim,,, sağlıkla ve huzurla nice yıllarınız olsun... Bende sabırla beklşyorum ikinici kızımı... hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…