Ben.. Kızımda suni ile yaptım kendi sancım da vardı ama çok hafif ti ve ilerlemiyordu malesef suni sancı ile doğum yaptım.. Sen de sağlıklı kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Ayy benim bebiş aşağı inmiş kızlar komşum gördü de beni Aa karnın nasıl inmiş dedi bana so happy.. Ama zaten o çizgi mevzusu vardı ya karnın alt kısmı düz olmuş benim resmen
Ben.. Kızımda suni ile yaptım kendi sancım da vardı ama çok hafif ti ve ilerlemiyordu malesef suni sancı ile doğum yaptım.. Sen de sağlıklı kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Ayy benim bebiş aşağı inmiş kızlar komşum gördü de beni Aa karnın nasıl inmiş dedi bana so happy.. Ama zaten o çizgi mevzusu vardı ya karnın alt kısmı düz olmuş benim resmen
Korkulacak bişey yok aynı sancı ben ikisini de gördüm kendi sancımla da doğum yaptım suni ile de.. Sen dua et kendin için inşallah herşey çok güzel gider hemencecik geliverir bebiş
Bi ara konuşuldu ya hani göbeğin bittiği nokta ile orda bulunan kemik arasında sınır kalmıyor düzleşiyor bildiğin elinle dokununca kemiğe dayanmış oluyo bebek kanala doğru girmiş oluyor böylece
Korkulacak bişey yok aynı sancı ben ikisini de gördüm kendi sancımla da doğum yaptım suni ile de.. Sen dua et kendin için inşallah herşey çok güzel gider hemencecik geliverir bebiş
Yemene icmene dikkat ediyorsun dimi acili baharatli ekşili kizartmalar yeme en önemlisi usutmiceksin. Sicak suya otur biraz pamukla z. Yagi tampon yap canm
kızlar ben hiç doğuracak gibi değilim ilk gebeliğimde ödemim vardı, bunda hiç yok, ne elde ne ayakta şişlik, hala 37 no ayakabbı ve terlik giyiyorum, sadece göbek 12 kg aldım. rahat doğururum derken rahatı yerinde herhalde gelmiyor :)))
Ayakkabı numaramız, aldığımız kilo ve beklenen doğum tarihimiz aynı
Benimki de aşağıya baskı yapıyor, ara ara belime ağrılar saplanıyor ama yine de geleceği yok gibi. Zaten doktor çatı muayenesinde kemiğime basık dedi
Kızlar yine ben ve sorunlarım
Doğum yapalı 11 gün oldu bugün. Alt dikişlerim kapanmasa da ağrı vermiyor artık yani ayaklanacak durumdayım normalde. Ama bende hemoroid vardı ve doğum sırasında arttı maalesef ve şu an bana aşırı ağrı yapıyor. Resmen yürümekte bile zorluk yaşıyorum ayaklarımı sürüyerek yürüyorum. Krem vs kullanıyorum ama pek fayda etmedi.
Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Kaç günde geçti ağrısı? Ya da geçirmek için neler yaptınız?
Yemene icmene dikkat ediyorsun dimi acili baharatli ekşili kizartmalar yeme en önemlisi usutmiceksin. Sicak suya otur biraz pamukla z. Yagi tampon yap canm
Bnm ablamda ikinci doğumdan sonra çıktı çok çekti mahfetti onu ama ilaç ve yaninda sicaksu banyosu en iyisi oldu. Daha doğrusu sıcak suda oturmak. Resmen bu sayede iyileşti. Mutlaka yap şifa bulacaksın emin ol. Düzenli ilaç ve suya oturmaları yaparsan nasıl hızla iyileştiiğine inanamazsın