2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cumaya kadar doğum kendiliğinden başlamazsa, cuma günü suni sancı verilerek doğum başlatılacak.
Suni sancı ile doğum yapan var mı kızlar?
Ben.. Kızımda suni ile yaptım kendi sancım da vardı ama çok hafif ti ve ilerlemiyordu malesef suni sancı ile doğum yaptım.. Sen de sağlıklı kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ben.. Kızımda suni ile yaptım kendi sancım da vardı ama çok hafif ti ve ilerlemiyordu malesef suni sancı ile doğum yaptım.. Sen de sağlıklı kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kendi sancım şu an hiç yok.
İnsan bilmediği şeyden çok korkuyor işte. İnşallah kolay geçer

Kendi sancım şu an hiç yok.
İnsan bilmediği şeyden çok korkuyor işte. İnşallah kolay geçer
Korkulacak bişey yok aynı sancı ben ikisini de gördüm kendi sancımla da doğum yaptım suni ile de.. Sen dua et kendin için inşallah herşey çok güzel gider hemencecik geliverir bebiş

Ayakkabı numaramız, aldığımız kilo ve beklenen doğum tarihimiz aynı
Benimki de aşağıya baskı yapıyor, ara ara belime ağrılar saplanıyor ama yine de geleceği yok gibi. Zaten doktor çatı muayenesinde kemiğime basık dedi

Oturma banyosu oneriyor doktorlar ama ne kadar iyi gelir sezeryanliyken yapilir mi bilmiyorum ama hemoroide iyi geliyor ve rahatlatiyor

Sıcak suya oturma dışında herşeyi yapıyorum. Hurma kayısı karpuz vs yiyorum
Bnm ablamda ikinci doğumdan sonra çıktı çok çekti mahfetti onu ama ilaç ve yaninda sicaksu banyosu en iyisi oldu. Daha doğrusu sıcak suda oturmak. Resmen bu sayede iyileşti. Mutlaka yap şifa bulacaksın emin ol. Düzenli ilaç ve suya oturmaları yaparsan nasıl hızla iyileştiiğine inanamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…