2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Alerji gibi duruyor canım. Bizde de kuruyemiş hatta ayçiçek yağı egzama+kakada kan yapıyor. Zeytinyağı dışında yağ kullanmıyorum. Kuruyemişi tamamen kes. Domates de artırıyor madem onu da kes bakalım düzelir bence.
Ayyy cok fena ben nasil doyucam kahwaltida veganligi da gevti bu baska bisey oldu
Aynen veganlığın ötesi alıştım ben tam 1 ay oldu. Eşim fındık ezmesi almış bugün benimle dalga mı geçiyorsun yiyemiyorum bilmiyor musun dedim. Sana almadım ki kendime aldım diyor Sağ ol ya benim canım çekmiyor zaten görünce dedim
Bu arada hindistan cevizi de yağlıya kuruyemiş gibi alerji yapar mı ki ben de düşündüm almayı ama

Ayyy eveeet hindistan cevizi de yapabilir dogru soya sutu de sanirim yapiyo badem sutu de yaoar o zaman bafem kuruyemis ya

Ayyy eveeet hindistan cevizi de yapabilir dogru soya sutu de sanirim yapiyo badem sutu de yaoar o zaman bafem kuruyemis ya
Aynen badem sütü de yapar. Soya sütünü ben de duymuştum. İçinde süt kelimesi geçen hiçbir şeyi içmemeliyiz sanırım

Ya bende sut ve sut urunleri dana eri yumurra kestim ama hala alerjimiz devam ediyo cocugun yuzunde egzama simdi findigi cevizi de mi kessem sence ? Mandalina hic yemedim
Salçayı domatesi ve kırmızı şeyleri kessen daha öncelikli olur bence ama baktın hala devam ediyor o zaman kuru yemişi kesersin. Bana baştan hepsini kesti doktor. Bende bu sabah dayanamadım kuymak yedim ve çocuk gene çok fena etkilendi. Ah bu boğazımı bir tutabilsem (

Ayyy cok fena ben nasil doyucam kahwaltida veganligi da gevti bu baska bisey oldu
iş başa dusunce yapılıyor canim. Ben kendim yüzünden 10yil yaptim. Ekmek mayasi bile alerji yapıyordu bana. Geçmişti.. sonra oğlumu doğurdum, 2.5yilda doğum sonrasi devam etti.tetikledi doğum.. fotosentezle yaşıyordum. En basit ekmek, patlıcan, kuruyemiş, çilek, domates, kakaolu herşey, bazi ilaçlar, salam, sosis, sucuk, baharatlar, yumurtanın beyazı, kızartma, alımdakiler bunlar. Yiyemiyorum bana dokunuyordu.

Aynen badem sütü de yapar. Soya sütünü ben de duymuştum. İçinde süt kelimesi geçen hiçbir şeyi içmemeliyiz sanırım
Soya da alerjen canim.

Benim eşimde sağolsun abur cubur alıp geliyor. Sana da limonata aldım diyor. Komşumda diyor ki kocalarda diyet yapmalı. Kesinlikle katılıyorum onlarda diyet yapmalı :))

Belki faydasi olur.
Kanda baktıkları alerjenler: 3 çeşit ev tozu... 5 çeşit küf mantarı...
Yumurta aki, inek sutu, morina balığı, bugday unu, yer fıstığı, soya fasulyesi, yulaf unu, misir unu, öğütülmüş susam, kara buğday unu, bezelye, kuru fasulye, havuc, patates, portakal, elma, muz, şeftali... bunlara yeni oğlumun tahlilinde baktılar...

Bir de direk yasakladıkları vardı. Şimdi onları yavas yavas veriyorum. Onlarda:
Ceviz badem fındık fistik, kakao, salça, domates, mandalina, portakal, cilek, bal, boyalı seker, cips, balik ve deniz urunleri, meyve suyu, ketcap

Kizlar rica etsem.yakin zamanda.kontrolu olan.yada doktoruyla goruscek birisi on.Bıngıldak.kapanmasi ve d vitamin.kullanimini sorabilir mi icime.sinmiyor doktor.kullan.dese de bırakıcam
Bizimkinin bılgıldağı olması gerekenden fazla açıkmış 5 damla kullanıyoruz artık. Bence kullan

Kizlar merhaba. Ocean kan damlasi kullanan var mi? Damlayi biraz tukurdu kizim. Agzinin kenarlari kipkirmizi oldu. Normal mi herkeste oluyor mu yoksa alerji mi yapıyor anlayamadim.

Canım arada bir kaçak yaparsan daha önce yemediklerin boşa gider öyle düşün. Mesela benim canım bir şey istediğinde şimdi bunu yersem kaç haftadır yemememin bir anlamı kalmaz diyorum. O şekilde kendime engel oluyorum yoksa canım neler istiyor da işte..
Benim eşimde sağolsun abur cubur alıp geliyor. Sana da limonata aldım diyor. Komşumda diyor ki kocalarda diyet yapmalı. Kesinlikle katılıyorum onlarda diyet yapmalı :))
Ben de onu dedim bugün eşime sen de diyet yap diye. Çünkü sinir oldum.

Ya ben tam başlıyorum iki üç gün çok güzel yapıyorum sonra bir şey yiyorum ve başa dönüyorum. Kendime engel olamıyorum. Çok üzülüyorum sonra da (
Bende dedim sende diyet yap diye ben emzirmiyorum ki diyor. Tabi işin esprili kısmı benimkisi yoksa eşim her zaman destekçi :)

Kizlar merhaba. Ocean kan damlasi kullanan var mi? Damlayi biraz tukurdu kizim. Agzinin kenarlari kipkirmizi oldu. Normal mi herkeste oluyor mu yoksa alerji mi yapıyor anlayamadim.
Biz kullaniyoruz oyle birşey hic olmadi. Temasla olan alerji olabilir. .... dermatit denen birşeydi... dr.a bir danis canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…