2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
naydın kızlarr
Sabah sabah kız düsme tehlikesi atlattı moralm yerle bir oldu
Anakucagına bagladım mutfaga gectim 2.dkda acmıs bagı,ayakları sallanırken bagırmasına yakaladım.Sok oldum
O can havliyle kostım ,alırken kafa dönenceye carptı
Azcık kızardı ama dra yazdım takip edin kusma vs olursa getirin dedi
1 saat oldu kusma yok cok sükür
Uyutmıcam bakalım
Kaldırıp atcam anakucagunı da

Kızlar ben ilk başta herşeyi kesmesem de sadece domates kuruyemiş Salça bi denesem diyorum..peki kaç güne etki eder ? 3 günde belli eder mi kendini

günaydın çook geçmiş olsun.. bağı nasıl açmayı başarmış bizim yaramaz. ahh şimdiden acabiliyorsa birazdaha neler yapacak acaba :) benim kız hala dönmeyi bile başaramadı

kaç yalık oldunuz ? domates alerji yapabiliyor.kuruyemişte size tavsiyem şüphelendiğiniz şeyleri tek tek keserek bir bakın önce domatesli şeyler vermeyin eger gecmezse domates değil başka birşeydir alerji yapan.

4 buçuk aylığız..bazen de diyorum baya sıkı bir diyete mi girsem yavrumun yüzünü gördüce kıpkırmızı kuru ve gittikçe dağılıyor diğer yanağınada..nemlendirici sürüyorum

Yüksekte miydi ana kucağı? Çok geçmiş olsun iyi ki yakalamışsınız..o vurmaya bi şey olmaz inşallah

Kendinde yapabilirsin canm daha uyguna gelir
Yaaa bunlar neee havuc patates bilmemne inanilmaz yemin ederim kafayi yicem

günaydın çook geçmiş olsun.. bağı nasıl açmayı başarmış bizim yaramaz. ahh şimdiden acabiliyorsa birazdaha neler yapacak acaba :) benim kız hala dönmeyi bile başaramadı
Bizde anlamadık
Az evvlede pusetten attı kendini önümde
Once ayagını atıyo,sonra kaydırıyo kendini yöntemi cözmüs
İkea mama sandalyesi aldık,kociye dedim bu onu devirir bak

Mysonismysun canım inan hepimiz aynı durumdayız. Ben de sık sık bunalıma giriyorum bir gün iyiyim bir gün kötü. İki üç gündür egzaması geçti de biraz daha iyiyim. Ama hep böyle oluyor bi geçiyor bir artıyor. Neye alerjisi olduğunu bilmediğimiz için işte belirsiz bir yolda ilerliyoruz. Mesela ben cevizi kuruyemişten saymadığım için yiyordum 1 hafta öncesine kadar. Hiç aklıma gelmedi alerjen olabileceği. Bunun gibi daha neler yiyorum da geçmiyor kim bilir. Bazen çok üzülüyorum ama Allah dermansız dert vermesin geçici bunlar diyeti oturtursak inşallah.

babyloading87 geçmiş olsun canım, artık hareketlendiler yalnız bırakmamak lazım. Kaşla göz arasında gözümüzün önünde düşme potansiyelleri var dediğin gibi. Destekli oturtayım diyorum ben de destek filan hak getire öne eğiliyor yana kayıyor tutmasam kafa üstü çakılacak yani. Kucakta bile sürekli eğilme çabasında. Yemek zaten hiç yedirmiyor tabakları kafamıza geçirecek yakında.

Promalt al bence sabah fena sekilde sut arttiriyor bide anason cayi asiri artririyor
Selam geçenlerde de konuşmuştuk
Sipariş verdim promalt
Etkisi kaç günde kendini gösterdi
Yeminle humanadan gram umudum kalmadı çoktan bıraktım. 3 kutu içmiştim
Bida çay içmem dedim bu tip ama denicem yaa

Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…