2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya nizde kan tahlili yapildi nelere alerjisi olsugu cikmadi doktor dediki bu ayda belli olmaz 2 yas altinda net sonuc alamayiz o kan tahlilinde sadece alerjisi oldugu cikti niye oyle... Siz devlette mi ozelde mi yaoptirdiniz bide
Bizde özelde kan tahlili yaptırdık ve çıktı neye alerjisi olduğu. Doktor çıkmaz ama yapalım gene de dedi ve çıktı hangi gıdalara olduğu. Sanırım bizim değerimiz fazla olduğu için çıktı ya da yapılan test farklıydı tek tek gıdalarda yazıyor testte.

Bende isterim doktordan bi liste fln yoksa ne vereceğini şaşırırım
Canim ben de çok kararsizdim, adim adim ek gida diye bir dökuman var arkadas mail atmıştı, 12.aya kadar gun gün neyden ne kadar verilmesi gerek cok detayli yazmislar istersen atabilirim , çikti aldim onu, hem ondan gidiyoruz hem de "bebek menuleri" uygulamasindan faydalaniyorum.

ah keske buyuyuncede yeseler bu ara buyuj kizum hic birswy yemiyo moralim cok bozuk hep kuru gidalar tost ekmk galeta cocuk tamamen diyete döndü moralim sifir
Sebzeleri firinda mücver şeklinde versen canim ablaya yemez mi acaba, istahsiz cocuk cok zor. Ben de kizima kilo aldirmaya calisiyorum. 6 ay doldu şu an 6250 gram doğum kilosu 2530 du. Çok uzüluyorum ben de.

Sebzeleri firinda mücver şeklinde versen canim ablaya yemez mi acaba, istahsiz cocuk cok zor. Ben de kizima kilo aldirmaya calisiyorum. 6 ay doldu şu an 6250 gram doğum kilosu 2530 du. Çok uzüluyorum ben de.
yok caim hic bisey yemiyir hic neler yapiyorum ama yemiyo
kilosunu kiyafetsiz mi tartiyorsunuz canim

Çok iyi olur canm bende hazırlıklara basliyim

Adet oldum kızlar iştahım o kadar acıldı kı anlatamam dört gundur o kadar yedım kı anlataam inşallah gecıcıdır

Anladim canim.yami doktor size dedimi sunlara alerjisi oldugu bu testte cikacak diye onu merak ettim

Yok, zaten biz daha alerji doktorunun kıymetli yüzünü göremedik. Direkt alerjiden randevu alamıyorsun, normal çocuk doktoru muayene edip testleri yapıp alerjiye yönlendirdi. Onu bekliyoruz şu an. Sizinki ne dedi?

Yok, zaten biz daha alerji doktorunun kıymetli yüzünü göremedik. Direkt alerjiden randevu alamıyorsun, normal çocuk doktoru muayene edip testleri yapıp alerjiye yönlendirdi. Onu bekliyoruz şu an. Sizinki ne dedi?
Anladim canim bizimko sadece dediki bu kadae kuxik bebekte neye alerjiai var cikmaz sadece alwrji varmi yokmu ona bakacaz dedi bu kadar ya neye alerjisi var ben cok merak ediyorum aut ve sut ueunu yumurta dana et hepsini kestim fakat bugun vucudu sivilce icindeydi ben artio acliktan bayilicam ve cok uzuluyorum onu boyle gorumce agliyorum neden boyle vucudu oluyo

Belki de o kestiklerin değildir kuzum, ben şahsen yoğurt yemeye başladım.

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki kuruyemişi kestin mi ya da ne bileyim kullandığımız sıvı yağlar bile etkiliyor. Zeytinyağı dışında yağ tüketme mesela. İnan ben de bildiğimden değil yani. Hislerime göre hareket ediyorum. Bir de bizim kakada kan oluyor egzamadan ziyade onu görmek daha da kötü oluyor bağırsaklarını bozdum diye üzülüyorum hep. İnşallah bu alerjilerin geçtiğini de görürüz yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…