2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyigeceler kızlar
Meme reddinden sonra biberon reddi
Ek gıdayla ortaya cıktı
Biberon mamasını icmiyor döküyorz
Püre vs derken bu böyle olmaz dedim hipp yulaflı mama aldım bugun
Annemlere de söylemistim biberon istemiyor diye,onlarda aptamilin kasık mamalarından almıs kutu kutu
Ev mama doldu tastı
Sütlü princli yaptım bi ögün gayrt güzel yedi
Öglen havuc,kabak buharda pisirdim icine 2 minik brokoli attm cok sevdi.
Kasıkla ver beni bile yicek cocukama biberonla kıyamet kopuyor

slm kizlar.. bugun 6. ay asilarimizi olduk ve ek gidaya basladik zaten armut muz elma vermeye baslamistim meyve emzigine koyuyordum muza bayiliyor digerlerini de yiyor yeterki vereyim.
biz kahvalti yaparken de veriyoruz biseyler. Bugun havuclu patatesli corba yaptim cok sevmedi sanki cok aç olmadigi icin olabilir yarin tekrar verecegim.
2 tane de dişimiz cikti allahim o kadar tatlı oldu ki yicem resmen. diş cikartirken hic bisey anlamadim ne ateş ne uykusuzluk ne de huysuzluk. Eskisi gibi konusmalara da basladi biseyler soyluyo ama keşke anlayabilsem simdilik cok mutlu mesut yasiyoruz arada sac baş yolunuyor ama olsun bende onu isiriyom odesiyoz

Canim findik fistio hicbisey ypo tereyagi zaten yemiyom sut ve aut urunu diye yani vallahi catlicam kafasi zaten harita gbi egzamadan sanki bakimsiz bir cocuk bizdw bilincsiz bi aileyiz cpcugumuzla.ilgilenmiyoruz anlayamiyorum.ben nerde hata yapiyorum... Ewet kan da cok cok kotu o.goruntuyu gormek...İnsallah guzelim insallah gever

Biz hala atesliyiz. 37.5/37.7 bandında devam. Diş sanirim diyorum bunun sonu ama bakalim.
Yarin oğlanı alerji dr.una kontrole götürünce kızı.da kendi dr.una göstereceğim. 9-10 cocugu olanlar ne yapıyormuş arkadas...

Çok geçmiş olsun tatlış. Ben de çok çocuklulara hayret ediyorum, bir tanesi beni nakavt etti.

Benim kız şu an 5ay 18 günlük. En son 4.ayında doktor kontrolüne gitmiştik rota vuruldu menenjit için de 6. Ay aşılarından bir ay sonra gel, 5. 6. Ayda gelmene gerek yok dedi. 6. Ayında sağlık ocağına gideceğiz ama yine de doktor kontrolüne gerek var mı? Gözüme kestirdiğim özel muayenesi olan bir doktor var gerek varsa ona gidicem hem denemiş de olurum diye ama biraz pahalı, ne dersiniz? Bu arada henüz su harici hiç bir şey vermedim ek gıda olarak kilo alımında bi sıkıntı olmadığı için gözümde büyüyor her gün ne yedireceğim, ne kadar yedireceğim.zor işler valla

Sizinkiler çocuksa bizimkiler ne arkadas masallah valla dişleri inci gibi olsun annesi sinemist57
Mysonismysun bu kaderimiz sorgulama uyku harammmmm
babyloading87 sonucta yiyor masallah bizim biberon kasik ek gida reddi her turlu cevo
ecefur ben tadimla basladim 6 a kadar her şeyi.tek olarak 1 2 3 kasik.olarak 3 gun gidiyorum karıştırma artirmak yok bu ay alissin dedim

Yav ben seni unutmuşum sen de mi Bursadaydın yahuuu?

Çok geçmiş olsun tatlış. Ben de çok çocuklulara hayret ediyorum, bir tanesi beni nakavt etti.
beni de 2 sı
Kızımın kilo geriliği var. Bebe Bisküvisi yedikten sonra sancılı kaka yapıyor. Glutene alerjisi olabilirmi çok korkuyorum
Sindirim sorunu yaratmistir. 7- 8 aydan once ekmek ve biskuvi yasak. Tabi bebegin ayını bilmiyorum. Bizde de kilo sorunu vardı. O yuzden mama desteği verdik. Elma havuc armut suyu ve muhallebi. Yoğurt bir de ama yoğurt alerji yaptı.

Ben saglik ocaginda sormustum 6.ayda uzman kontrolüne gerek var mi diye , bir sıkıntı yoksa hic götürmeyin dedi, bence de oyle turlu turlu virusler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…