2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yavrularin ikisine de gecmis olsun canim doktor kac kiloyken size mama baslatmisti ? Götursem benim kiza da mama diyecekler sanirim :/

Yavrularin ikisine de gecmis olsun canim doktor kac kiloyken size mama baslatmisti ? Götursem benim kiza da mama diyecekler sanirim :/
Saol cnm. Kac kilo olması degil, gunluk kilo alımına gore başladı. 20g alırken 11 e sonra da 4 g ma dustu günlük. 6170g di O zaman ama derdimiz günlük alımı düşmüştü. Refluden de anne sütü yaramıyordu çünkü kusuyordu, o yüzden özel reflu mamasi ve gaviscon başladık. 5 ay 1 haftalik..3 haftadır kullandık. Mama ve biberonu artık red ediyor. Sütüm artmış yeniden sukur.

Cok sukur canim insallah reflusu gectiyse sutten yararlanir , bizde de sütte sorun yok ama kilosu az :/ ek gidaya basladik bakalilm

kulot beze gecsem mi hic kullanmadim daha once normal sleepy kullaniyordum sizinti falan yapar mi acaba ?

Canım bizim doktor çorbaya ekmek doğra yedir bebe biskuvisi yedir demişti tabi bn yedirmedim o ayrı yediğin yemegin suyundan ver fln da demişti ama vermiyorum tuz ve baharat vermek istemiyorum çünkü enazindan 1 yasa kdr
Ev ahalisi ve sen nslsn cnm atlatabildiniz mi hastaliklari

Canım, bizde aynı sorunu yaşıyoruz, geceleri uyku sersemi yiyor ama sinirlerim bozuldu iyice, gündüz hipp kaşık maması ve ek gıda ile geçiriyoruz. Bu ara iştahsız gerçi ne verirsem zorla yiyor

Valla ben hep 2 çocuğu olanlar ne yapıyor diye düşünüyorum, Allah kolaylık versin canım

Beş buçuk aylık kilosu geriden gidince zorla mamayla bisküviyi karıştırıp veriyoruz ishal gibi oldu alerji olur diye çok korkuyorum. Bisküvi erkenmi bu ayda

Yok bebe bisküvisinden yedirdim. Kilo almıyor. Mamayla karıştırıp veriyorum alerji yaptı sanırım ishal oldu. Ne yapıcam bilmiyorum
Tatlim inek sütü var içinde neden verdin ki hersey kilo mu neyse geçmiş olsun mama başlasan doktor tavsiyesinde yada ek gıdaya geçsen

Biz de isler karıştı.
Bebeğim akciğer enfeksiyonu olmis. Hastaneye yattik az once. Damardan besleme vs.. üzgünüm ama yapacak baska birsey yok. Oğlumun alerjisi iyi durumdaymış. Mart ayinda baska tahliller yapılacak simdi dinlenecek vücudu..

Beş buçuk aylık kilosu geriden gidince zorla mamayla bisküviyi karıştırıp veriyoruz ishal gibi oldu alerji olur diye çok korkuyorum. Bisküvi erkenmi bu ayda
Karistirmamanizi ve vermemenizi tavsiye ederim. 2.ci bebegim. Ikisinde de 7- 8aydan once dr önermedi biskuvi ve ekmek.

O doktor diplomayi yirtip atsin yaa pess ...

Offf ((( nasil olmus yaa Allahim şifa versin canim insallah sabirli olmaya calis (

Yok kuzum. Bi ara liste atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…