2 aydır falan kullanıyorum. Sızıntı yapmadı. Çok kakasını yaparsa diğer bezler kadar azıcık çıkartıyor. Giydirirken biraz zor oluyor ayağından çıkartıyor. Kenarlarından yirtması da çok zor değil. Çok kullanışlı diyemem ama genel anlamda mennunum.
Biz de isler karıştı.
Bebeğim akciğer enfeksiyonu olmis. Hastaneye yattik az once. Damardan besleme vs.. üzgünüm ama yapacak baska birsey yok. Oğlumun alerjisi iyi durumdaymış. Mart ayinda baska tahliller yapılacak simdi dinlenecek vücudu..
Mama yemiyor çok uğraştım. Mamayı yapıp bisküviyle karıştırıyorum öyle yedirdim. Şimdi biraz ara vereyim dedim Alerjimi yapıyor deniyorum. Yoğurt yediriyorum ama oda zorla. Alerjisi yoktur umarım glutene korkuyorum
Mama yemiyor çok uğraştım. Mamayı yapıp bisküviyle karıştırıyorum öyle yedirdim. Şimdi biraz ara vereyim dedim Alerjimi yapıyor deniyorum. Yoğurt yediriyorum ama oda zorla. Alerjisi yoktur umarım glutene korkuyorum
Ne vereceğimi şaşırdım. Mamayı bişeylerin içine katıp vereyim diyorum. Muz verdim biraz kabız oldu. Yoğurt veriyorum birde bebelacın pirinç muhallebisini veriyorum. Mamayı içmiyor kesinlikle ne verebilirim başka
Biz de isler karıştı.
Bebeğim akciğer enfeksiyonu olmis. Hastaneye yattik az once. Damardan besleme vs.. üzgünüm ama yapacak baska birsey yok. Oğlumun alerjisi iyi durumdaymış. Mart ayinda baska tahliller yapılacak simdi dinlenecek vücudu..
Sindirim sorunu yaratmistir. 7- 8 aydan once ekmek ve biskuvi yasak. Tabi bebegin ayını bilmiyorum. Bizde de kilo sorunu vardı. O yuzden mama desteği verdik. Elma havuc armut suyu ve muhallebi. Yoğurt bir de ama yoğurt alerji yaptı.
Biz de isler karıştı.
İki dakika babasına bıraktım çocuğu abisi geldi. Kahve yapıyordum, çocuğa çikolata yedirmiş abisi. Bir şey olur mu ya. Sinirdem patlayacağım el kadar çocuğun sindirim sistemimi var
İki dakika babasına bıraktım çocuğu abisi geldi. Kahve yapıyordum, çocuğa çikolata yedirmiş abisi. Bir şey olur mu ya. Sinirdem patlayacağım el kadar çocuğun sindirim sistemimi var