2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kulot beze gecsem mi hic kullanmadim daha once normal sleepy kullaniyordum sizinti falan yapar mi acaba ?
2 aydır falan kullanıyorum. Sızıntı yapmadı. Çok kakasını yaparsa diğer bezler kadar azıcık çıkartıyor. Giydirirken biraz zor oluyor ayağından çıkartıyor. Kenarlarından yirtması da çok zor değil. Çok kullanışlı diyemem ama genel anlamda mennunum.

Ayh yavru ya. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.

Tatlim inek sütü var içinde neden verdin ki hersey kilo mu neyse geçmiş olsun mama başlasan doktor tavsiyesinde yada ek gıdaya geçsen
Mama yemiyor çok uğraştım. Mamayı yapıp bisküviyle karıştırıyorum öyle yedirdim. Şimdi biraz ara vereyim dedim Alerjimi yapıyor deniyorum. Yoğurt yediriyorum ama oda zorla. Alerjisi yoktur umarım glutene korkuyorum

Muhallebi denesen

Karistirmamanizi ve vermemenizi tavsiye ederim. 2.ci bebegim. Ikisinde de 7- 8aydan once dr önermedi biskuvi ve ekmek.
Ne vereceğimi şaşırdım. Mamayı bişeylerin içine katıp vereyim diyorum. Muz verdim biraz kabız oldu. Yoğurt veriyorum birde bebelacın pirinç muhallebisini veriyorum. Mamayı içmiyor kesinlikle ne verebilirim başka

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin

Sizin kaç aylık şimdi kaç kiloydu 5 aylıkken mamayı içiyormu rahatlıkla.

Sizede çok geçmiş olsun. Nasıl alerji oldu. Küçücük bebekler allahım hepsine şifa versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…