Günaydın canım bence izmirden boşa haber bekleme yapabilseydim emin ol ben yatırabilirdim..hastanede arkadaşımın kuzeni hemşire.. o kadar yakından ilgilendi üstelik.. istanbulda kanuni ve zeynep kamil içinde yaptıklarını duydum ama bi başhekim tanıdığımız saolsun o hastanelerin bashekimlerini arayarak bildi aldı ve yapılmadığı ni söyledi.. o yüzden kan testini yatıracaksan buna kararlıysan boşa zaman kaybetme..ben verdim dün kanımı amerikaya gidecekmiş 10 günde çıkar bir aksilik olmazsa dediler..ama senden yana benim içim rahat kan değerlerin kötü değil içini ferah tut..bu sonuçla ben bile iyi şeyler hissediyorsam sende rahat ol ve bol bol dua et.
Merhaba güzel dilekleriniz için teşekkürler. Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun. Arayı kaçırmışım bebeginizin bas çevresi mi büyük cıktı?Benim iki oglumdada hep sınırda cıktı testleride yaptırmadım doktorumun hep bir endişesi vardı Doğuma kadar ya çok koca kafalı çocuklar olacak yada Allah korusun sorun olabilir demişti. Gercekten ogluslarimin ikiside koca kafalı oldu hala bile kafaları gövdeye oranla büyük. Icinizi ferah tutun herşey gönlünüze göre olur insallah
tepecik hastanesinin kolları var değişik yerlerde ama esas yer tapecikte . hatta suat seren göğüs hastanesinin tam karşısı . eğer gelipte kalcak yer fln sorunu olan arkadaş varsa evimi açabilirim seve seve. aklınızda olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda.aklıma gelmisken aramızda izmirde oturan varsa bir sorum var:
tepecik egitim hastanesi ile eski sifa hastanesi aynı yer degil. dogru mu anlamısım?
bilgisi olan yazarsa memnun olurum.
Aynen Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bende 3 çocuklu aile olma hissini merak ediyorum:)bizde seni kucakliyoruz teyzesiiki koca kafalıyı kucaklıyorum iclal:)
net yani ense kalınlıgı sınırda cıktı benim yavrunun. cok tesekkurler duanıza, amin diyeyim ben de.
eger sonuna getirebilirsk ikimizde uc cocuk annesi olacagız desenize...
sevgilerimi yolluyorum
tepecik hastanesinin kolları var değişik yerlerde ama esas yer tapecikte . hatta suat seren göğüs hastanesinin tam karşısı . eğer gelipte kalcak yer fln sorunu olan arkadaş varsa evimi açabilirim seve seve. aklınızda olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda.
amin gamzecim tesekkur ederim
insallah bebeklerimizi kucagımıza alırız da bebeklerle birlikte bir kutlama partisi duzenleriz sehir sehir. orada cay içip sohbet ederizince teklifine cok tesekkurler, esimin halası izmirde, kalmamız gerekirse orada kalacagız.
bilgilendirme icin cok sagol. tepecikteki bu dr(cuneyt eftal hoca) sevke gerek gorurse yazıyormus, sevk ve kan tahlilide eski sifa hastanesinde oluyormus. (genetik bolumu eski sifa hastanesindeymis) aynı gunde olur mu diye merak ediyorum bir yandan.
hayırlısı bakalım.
aklıma gelmisken aramızda izmirde oturan varsa bir sorum var:
tepecik egitim hastanesi ile eski sifa hastanesi aynı yer degil. dogru mu anlamısım?
bilgisi olan yazarsa memnun olurum.
oohoohEte dokunup sonra yıkamak çözüm değil.
Çünkü tırnak çevresinden, elinizdeki ufacık kesikten içeriye giriş olabilir.
Yukarıda saydığım nedenleri açıklayarak eldivensiz ete asla dokunma dedi benim doktorum.
Muhakkak eldiven edinin arkadaşlar.
Sağol canım rahat olmaya gayret ediyorum. Belki de haklısın bir sorun görmemiştir ama ben yine de ilk kontrolümde soracağım. Bir doktora daha gitmeye de karar verdim. Bu zamana geldik allh korusun bir terslik ihtimali varsa önlem almak isterim tabiki her şey allahtan ama önlem almak da bizim sorumluluğumuz. O yüzden atlamak istemiyorumCanım doktora sor kafan rahatlasn ama tehlikeli dönemleri atlatmissin şükür demek ki gerek görmemiş doktor kan tahlili de trombosit sonuçlarından da az çok anlaşılıyor ya pıhtılaşma belki onlar güzel çıkmıştır diye iğne vs vermemiştir kafanı rahat tut bence
Benim 6. Yilim artık bıkkınlık var zaten hocam boş yere uzatıyor süreci zaten çocukları uyutunca bakabiliyorum gece geç saatlerde uykusuzluktan perişan durumdayım. Allah yardımcımız olsun Tez vakitte kurtarsın insallah.
sirf bu surundurmelerinden dolayi doktoraya devam etmedim benAllah razi olsun canim
gecmis olsun.tekrar.Kizlar aradim doktoru kanama bianda bitmez 2 damla kanama cok değil kahverengi kanamada olabilir adet gibi yoğun olmadıkça gelmene gerek yok dedi progestana devam et ilişki yasak dedi
bana dedi.kızlar et doğramam lazım kırmızı et evdede eldiven yok.biraz araştırdım dokunmak değil çiğ et yemek zararlıymış hamileyken yazıyordu.doktoru dokunma çiğ ete diyen varmı
Çok haklısın canım sor tabi önlem almak çok önemli Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSağol canım rahat olmaya gayret ediyorum. Belki de haklısın bir sorun görmemiştir ama ben yine de ilk kontrolümde soracağım. Bir doktora daha gitmeye de karar verdim. Bu zamana geldik allh korusun bir terslik ihtimali varsa önlem almak isterim tabiki her şey allahtan ama önlem almak da bizim sorumluluğumuz. O yüzden atlamak istemiyorum
gecmis olsun canim.Benim gibi bronşit olan var mı hava kullanmaya başladım öksürük zaten zor hamilelikte dahada zormuş
bebegim canim. benimki fingir fingir, hic durmuyor. hele bisiler yedikten sonraKızlar ben sanırım bebeği hissetmeye başladım ilk bebek tam emin olamıyorum ama normalden farklı bişey, sağ tarafımda sabah uyandığımda hızlı ve hafif bir kıpırtı hissettim sanki pıt pıt dokunuyor gibi acaba gaz mı dedim sabah ama biraz önce aynı tarafta aynı şeyi hissettim bilmiyorum ama heyecanlandım paylaşayım dedim
Sevgiler herkese
Saol canmgecmis olsun canim.
Baya baya hissediyosun o zaman ne güzel. Bende tık yok :)) çok özeniyorum sizlere :))bebegim canim. benimki fingir fingir, hic durmuyor. hele bisiler yedikten sonradaha balik gibi kaymalarino da hissedeceksin sonrasi tekmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?