2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim gibi bronşit olan var mı hava kullanmaya başladım öksürük zaten zor hamilelikte dahada zormuş

insallah peridrol. acıkcası salı gunune randevu aldım tepecik egitimden. cuneyt eftal hoca'dan. gunubirligine gidecegiz bakalım. sevk almaya calısacagım kan testi icin. yas sınırım ve net olçum riskim sartları karsılıyor.

insanların bu kadar zora sokulması cok sinirimi bozuyor. ben her ay develete maasımdan gelir vergisi oduyorum yahu! bu mu yani sosyal devlet anlayısı? beni ozel laboratuvara niye zorluyorlar? madem devlette bu is oluyor niye ozel labr. bir torba para vereyim? onu baska bir ihtiyacıma kullanırım. her seyden ayrıca o kadar rant dolu o kadar somuruye acık bir sektor ki, hem kadın dogım hem ivf. dr'un agzından cıkacak bir kelimeye muhtacken, kafamda deli sorular...demem o ki sayet bu devlette oluyorsa bu hakkımı son damlasına kadar kullanmaya kararlıyım.

vira bismillah.

aklıma gelmisken aramızda izmirde oturan varsa bir sorum var:

tepecik egitim hastanesi ile eski sifa hastanesi aynı yer degil. dogru mu anlamısım?

bilgisi olan yazarsa memnun olurum.

iki koca kafalıyı kucaklıyorum iclal:)
net yani ense kalınlıgı sınırda cıktı benim yavrunun. cok tesekkurler duanıza, amin diyeyim ben de.
eger sonuna getirebilirsk ikimizde uc cocuk annesi olacagız desenize...
sevgilerimi yolluyorum

tepecik egitim hastanesi ile eski sifa hastanesi aynı yer degil. dogru mu anlamısım?

tepecik hastanesinin kolları var değişik yerlerde ama esas yer tapecikte . hatta suat seren göğüs hastanesinin tam karşısı . eğer gelipte kalcak yer fln sorunu olan arkadaş varsa evimi açabilirim seve seve. aklınızda olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda.

Kızlar ben sanırım bebeği hissetmeye başladım ilk bebek tam emin olamıyorum ama normalden farklı bişey, sağ tarafımda sabah uyandığımda hızlı ve hafif bir kıpırtı hissettim sanki pıt pıt dokunuyor gibi acaba gaz mı dedim sabah ama biraz önce aynı tarafta aynı şeyi hissettim bilmiyorum ama heyecanlandım paylaşayım dedim
Sevgiler herkese

Aynen Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bende 3 çocuklu aile olma hissini merak ediyorum:)bizde seni kucakliyoruz teyzesi

amin gamzecim tesekkur ederim

insallah bebeklerimizi kucagımıza alırız da bebeklerle birlikte bir kutlama partisi duzenleriz sehir sehir. orada cay içip sohbet ederiz ince teklifine cok tesekkurler, esimin halası izmirde, kalmamız gerekirse orada kalacagız.

bilgilendirme icin cok sagol. tepecikteki bu dr(cuneyt eftal hoca) sevke gerek gorurse yazıyormus, sevk ve kan tahlilide eski sifa hastanesinde oluyormus. (genetik bolumu eski sifa hastanesindeymis) aynı gunde olur mu diye merak ediyorum bir yandan.

hayırlısı bakalım.

Amin canım Rabbim dermansız dert vermesin . Moralini yüksek tut sen. inşallah verir sevkide . Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi inşallah

Şifa hst. Kapatıldıktan sonra tepecik hast ek binası gibi çevrildi canım. Ama isim olarak işte şifa kaldı insanların aklında.
Umarım herşey yolunda gider. Acil şifalar

oohooh sakinilan göze cöp batarmis, abartmayin yahu.

Sağol canım rahat olmaya gayret ediyorum. Belki de haklısın bir sorun görmemiştir ama ben yine de ilk kontrolümde soracağım. Bir doktora daha gitmeye de karar verdim. Bu zamana geldik allh korusun bir terslik ihtimali varsa önlem almak isterim tabiki her şey allahtan ama önlem almak da bizim sorumluluğumuz. O yüzden atlamak istemiyorum

Allah razi olsun canim
sirf bu surundurmelerinden dolayi doktoraya devam etmedim ben

Kizlar aradim doktoru kanama bianda bitmez 2 damla kanama cok değil kahverengi kanamada olabilir adet gibi yoğun olmadıkça gelmene gerek yok dedi progestana devam et ilişki yasak dedi
gecmis olsun.tekrar.

kızlar et doğramam lazım kırmızı et evdede eldiven yok.biraz araştırdım dokunmak değil çiğ et yemek zararlıymış hamileyken yazıyordu.doktoru dokunma çiğ ete diyen varmı
bana dedi.
bir de ete degen herseyi amonyak iceren bir kimyasalla yikaman gerekli. etten gelen bakterilerin olmesi icin. evde cif vs varsa onunla bicagi tahtayi elini vs yikabilirsin.

Çok haklısın canım sor tabi önlem almak çok önemli Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim gibi bronşit olan var mı hava kullanmaya başladım öksürük zaten zor hamilelikte dahada zormuş
gecmis olsun canim.

bebegim canim. benimki fingir fingir, hic durmuyor. hele bisiler yedikten sonra daha balik gibi kaymalarino da hissedeceksin sonrasi tekmeler.

eğer toksoplazmayı hiç geçirmediysen hamileliğin ilk 3 ayında dikkatli olman gerekiyor. eti eldivenle doğrasan iyi olur. sebzelerin iyi yıkanmış olması gerekiyor. dışarıda yediğin etin iyi pişmiş olması gerekiyor. bunlara dikket etmen lazım. gerçi senin ilk 3 ay geçmitir ama sen yine de biraz daha dikkat et :)
ben ilk hamileliğimde toksoplazmayı yeni geçiriyordum. avidite testi yapıldı. sorun çıkmadı. şimdiki hamileliğimde de oran yüksek çıktı yine avidite yapıldı allaha şükür yine bir sorun çıkmadı.
bu kez de cmv diye bir virüsü hiç geçirmemişim. onu ilk aylarda da almamaya dikkat etmem lazımmış. ilk 3 ayı atlattık inşallah
alıntı yaptığımı sanıp yapamamışım pembepatiks :)

Merhaba kizlar
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatladim ultrasonumda ters a dalgasi gozukuyordu en son onun ustune bir de ikili testim cok yuksek cikti. Doktorum cvs yaptirmami soyledi. Kesem zaten bastan beri cok kotuydu bunlarda ustune eklenince iyide korktum dun cvs yaptirdim bugun hizli sonuc cikti cok sukur kromozomsal bir sikinti yok ters a dalgasi bir kalp rahatsizligina da isaret ediyor olabilir ama artik ondanda korkmuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum 20 haftada detaylida bakariz dedi doktorum muhtemelen fetal eko falan cektirmem gerekecek su son 10 haftadir ilk kez rahat nefes aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…