Gözün aydın canım. Allah vaktiyle sağlıklı bi şekilde gözümüzün önüne getirsin bebeklerimizi.Merhaba kizlar
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatladim ultrasonumda ters a dalgasi gozukuyordu en son onun ustune bir de ikili testim cok yuksek cikti. Doktorum cvs yaptirmami soyledi. Kesem zaten bastan beri cok kotuydu bunlarda ustune eklenince iyide korktum dun cvs yaptirdim bugun hizli sonuc cikti cok sukur kromozomsal bir sikinti yok ters a dalgasi bir kalp rahatsizligina da isaret ediyor olabilir ama artik ondanda korkmuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum 20 haftada detaylida bakariz dedi doktorum muhtemelen fetal eko falan cektirmem gerekecek su son 10 haftadir ilk kez rahat nefes aliyorum
Merhaba kizlar
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatladim ultrasonumda ters a dalgasi gozukuyordu en son onun ustune bir de ikili testim cok yuksek cikti. Doktorum cvs yaptirmami soyledi. Kesem zaten bastan beri cok kotuydu bunlarda ustune eklenince iyide korktum dun cvs yaptirdim bugun hizli sonuc cikti cok sukur kromozomsal bir sikinti yok ters a dalgasi bir kalp rahatsizligina da isaret ediyor olabilir ama artik ondanda korkmuyorum bir sey cikacagini sanmiyorum 20 haftada detaylida bakariz dedi doktorum muhtemelen fetal eko falan cektirmem gerekecek su son 10 haftadir ilk kez rahat nefes aliyorum
Dedim ya cnm izmirde benim çok riskli olduğum yüzünden kan alamayacaklarını söylediler bende bunu anlamış değilim.bana direk amniyosentez yada kürtaj öneriyorlar.boyke saçmalık olabilirmi..bu devletin işini bende anlamış değilim o kadar başhekim araya soktuk hatrı sayılan bir devlet hastanesinin başhekimi o bile cvp alamadı dusun yapılmadığı konusunda direniyorlar..insallah peridrol. acıkcası salı gunune randevu aldım tepecik egitimden. cuneyt eftal hoca'dan. gunubirligine gidecegiz bakalım. sevk almaya calısacagım kan testi icin. yas sınırım ve net olçum riskim sartları karsılıyor.
insanların bu kadar zora sokulması cok sinirimi bozuyor. ben her ay develete maasımdan gelir vergisi oduyorum yahu! bu mu yani sosyal devlet anlayısı? beni ozel laboratuvara niye zorluyorlar? madem devlette bu is oluyor niye ozel labr. bir torba para vereyim? onu baska bir ihtiyacıma kullanırım. her seyden ayrıca o kadar rant dolu o kadar somuruye acık bir sektor ki, hem kadın dogım hem ivf. dr'un agzından cıkacak bir kelimeye muhtacken, kafamda deli sorular...demem o ki sayet bu devlette oluyorsa bu hakkımı son damlasına kadar kullanmaya kararlıyım.
vira bismillah.
Benim doktorum da kullan zaten 40 yaşında gebelere her halükarda coraspin veriyoruz dedi. Sanki gerekli değilmiş gibi konuştu ama içime kurt düştü soracağım yine de. Test filan bir şey yapsamıydık gerek var mı diye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende seninle aynı durumda sayılırım. Benim ilk hamileliğimde 6 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şimdiki hamileliğimde tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum 8. Aya kadar devam edeceğim. Birde kan uyuşmazlığımizda var.
oohoohsakinilan göze cöp batarmis, abartmayin yahu.
insallah peridrol. acıkcası salı gunune randevu aldım tepecik egitimden. cuneyt eftal hoca'dan. gunubirligine gidecegiz bakalım. sevk almaya calısacagım kan testi icin. yas sınırım ve net olçum riskim sartları karsılıyor.
insanların bu kadar zora sokulması cok sinirimi bozuyor. ben her ay develete maasımdan gelir vergisi oduyorum yahu! bu mu yani sosyal devlet anlayısı? beni ozel laboratuvara niye zorluyorlar? madem devlette bu is oluyor niye ozel labr. bir torba para vereyim? onu baska bir ihtiyacıma kullanırım. her seyden ayrıca o kadar rant dolu o kadar somuruye acık bir sektor ki, hem kadın dogım hem ivf. dr'un agzından cıkacak bir kelimeye muhtacken, kafamda deli sorular...demem o ki sayet bu devlette oluyorsa bu hakkımı son damlasına kadar kullanmaya kararlıyım.
vira bismillah.
elime poşet geçirdim hışır hışır baya yapmaya çalıştım bu şekilde .baktım olmuyor çıkardım malesef .domestosla herşeyi yıkadım cif de var birde cifle yıkayayım sağol canımsirf bu surundurmelerinden dolayi doktoraya devam etmedim ben
gecmis olsun.tekrar.
bana dedi.
bir de ete degen herseyi amonyak iceren bir kimyasalla yikaman gerekli. etten gelen bakterilerin olmesi icin. evde cif vs varsa onunla bicagi tahtayi elini vs yikabilirsin.
Epeydir takip edemedim mecalim yoktu ikilileri mi yuksek benim sadece ikiliolsa korkmazdim ters a akimi cok korkuttu trizomilerde olurmussnowmotion Çok çok sevindim.
Ne güzel zamanla inşallah her şey yoluna girer.
Şimdi dualarım B bilgevisne veperidrol84 için.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlara
u şeklinde olanları tavsiye etmişlerdi ben de alıcam haftaya bakıcam ebebekten bende zorlanmaya başladım yatarkenKızlar uyurken rahat edemeyen var mı benim gibi. Acaba hamile destek yastığı kullandınız mı?U gibi olanlar mı yoksa tek yönlü olanlar mı kullanışlı olur? Yoksa gereksiz mi? Ben oğlumda kırlentle filan idare etmiştim ama şimdi internette gördüm bir tane alsam mı bilemedim. Saçma bir alış veriş yapmak da istemiyorum. Rahatlatan bir şey ise alacağım.
Canım benim çok teşekkür ederim..öyle hi durumdayım ki hem içim rahat eminim temiz sonuç gelecek diyorum hemde çok huzursuzumm resmen yatağa verdim kendimi ki evde durmayan ben elimi kolumu bağladılar sanki o kadar halsiz ve çaresiz hissediyorum kendimi..snowmotion Çok çok sevindim.
Ne güzel zamanla inşallah her şey yoluna girer.
Şimdi dualarım B bilgevisne veperidrol84 için.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlara
david mi? ampül şeklinde kırılanlarından aylık 1 adet ekmeğe döküp yiyorumKızlar aile hekimine gittiniz mi bilmiyorum ama ben 8 haftalıkken kaydimi yaptırmıştım biraz önce progestan yazdirmaya gittim ebeyle konuştuk bana d vitamini verdi kendi kadin dogum doktorum vermemişti normalde 12. Haftada başlamak gerekiyormus devlet ucretsiz veriyormuş bu damlayi bilmeyen varsa alsin aile hekiminden dogumdan sonrada 6 ay kullanacakmışız
Bende bu sabah 2 li test sonucumu vermeye gittim banada verdi. günde 9 damla kullanılacakmış. 1 ay sonra kan ilacı vereceğim dedi.Kızlar aile hekimine gittiniz mi bilmiyorum ama ben 8 haftalıkken kaydimi yaptırmıştım biraz önce progestan yazdirmaya gittim ebeyle konuştuk bana d vitamini verdi kendi kadin dogum doktorum vermemişti normalde 12. Haftada başlamak gerekiyormus devlet ucretsiz veriyormuş bu damlayi bilmeyen varsa alsin aile hekiminden dogumdan sonrada 6 ay kullanacakmışız
Bende rahatsızım yatarken. Bacak arama kırlent koyuyorum.şimdi artık yan yatınca göbeğim düşüyor onu da destekleme ihtiyacı hissediyorum. alayım istedim ama kuzenlerim gereksiz vs dediler vazgeçirdiler. Bilemedim.Kızlar uyurken rahat edemeyen var mı benim gibi. Acaba hamile destek yastığı kullandınız mı?U gibi olanlar mı yoksa tek yönlü olanlar mı kullanışlı olur? Yoksa gereksiz mi? Ben oğlumda kırlentle filan idare etmiştim ama şimdi internette gördüm bir tane alsam mı bilemedim. Saçma bir alış veriş yapmak da istemiyorum. Rahatlatan bir şey ise alacağım.
Bende cok zor gunler gecirdim son 9 haftadir tek bir iyi cumle duymadim en son cvs yaptirdim hizli sonuc ertesi gun cikti ilkkez bugun rahatladim yedigim yemegin ictigim suyun tadina vardim sadece ikilim yuksek olsaydi boyle korkmayacaktim benim bir suru problemim vardi sizin icinde dua edecegimCanım benim çok teşekkür ederim..öyle hi durumdayım ki hem içim rahat eminim temiz sonuç gelecek diyorum hemde çok huzursuzumm resmen yatağa verdim kendimi ki evde durmayan ben elimi kolumu bağladılar sanki o kadar halsiz ve çaresiz hissediyorum kendimi..
Gözün aydın canım çok sevindim.Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?