2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın canım. Allah vaktiyle sağlıklı bi şekilde gözümüzün önüne getirsin bebeklerimizi.

Ne guzel rahat bir nefes alabilmissin canim sikma canini ne gelirse rabbimden onun emanetini tasiyoruz

Dedim ya cnm izmirde benim çok riskli olduğum yüzünden kan alamayacaklarını söylediler bende bunu anlamış değilim.bana direk amniyosentez yada kürtaj öneriyorlar.boyke saçmalık olabilirmi..bu devletin işini bende anlamış değilim o kadar başhekim araya soktuk hatrı sayılan bir devlet hastanesinin başhekimi o bile cvp alamadı dusun yapılmadığı konusunda direniyorlar..

Benim doktorum da kullan zaten 40 yaşında gebelere her halükarda coraspin veriyoruz dedi. Sanki gerekli değilmiş gibi konuştu ama içime kurt düştü soracağım yine de. Test filan bir şey yapsamıydık gerek var mı diye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

O kadar haklısın ki. Hep ben de kızıyorum bu duruma duygularıma tercüman olmuş yazdıkların cevap yazmadan edemedim. Her ay gelir vergisi yanında her ay dünyanın sigorta kesintisi ödüyoruz. Resmen yılın 6 ayı devlete çalışıyoruz. Ancak insan gibi muamele görmek için özel hastanelere, hayatımız pahasında önemli olan testlere çuvalla para veriyoruz. Çok büyük adaletsizlik.

elime poşet geçirdim hışır hışır baya yapmaya çalıştım bu şekilde .baktım olmuyor çıkardım malesef .domestosla herşeyi yıkadım cif de var birde cifle yıkayayım sağol canım

Kızlar uyurken rahat edemeyen var mı benim gibi. Acaba hamile destek yastığı kullandınız mı?U gibi olanlar mı yoksa tek yönlü olanlar mı kullanışlı olur? Yoksa gereksiz mi? Ben oğlumda kırlentle filan idare etmiştim ama şimdi internette gördüm bir tane alsam mı bilemedim. Saçma bir alış veriş yapmak da istemiyorum. Rahatlatan bir şey ise alacağım.

u şeklinde olanları tavsiye etmişlerdi ben de alıcam haftaya bakıcam ebebekten bende zorlanmaya başladım yatarken

snowmotion Çok çok sevindim.
Ne güzel zamanla inşallah her şey yoluna girer.

Şimdi dualarım B bilgevisne ve peridrol84 için.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlara
Canım benim çok teşekkür ederim..öyle hi durumdayım ki hem içim rahat eminim temiz sonuç gelecek diyorum hemde çok huzursuzumm resmen yatağa verdim kendimi ki evde durmayan ben elimi kolumu bağladılar sanki o kadar halsiz ve çaresiz hissediyorum kendimi..

Kızlar aile hekimine gittiniz mi bilmiyorum ama ben 8 haftalıkken kaydimi yaptırmıştım biraz önce progestan yazdirmaya gittim ebeyle konuştuk bana d vitamini verdi kendi kadin dogum doktorum vermemişti normalde 12. Haftada başlamak gerekiyormus devlet ucretsiz veriyormuş bu damlayi bilmeyen varsa alsin aile hekiminden dogumdan sonrada 6 ay kullanacakmışız

david mi? ampül şeklinde kırılanlarından aylık 1 adet ekmeğe döküp yiyorum

Bende bu sabah 2 li test sonucumu vermeye gittim banada verdi. günde 9 damla kullanılacakmış. 1 ay sonra kan ilacı vereceğim dedi.

Bende rahatsızım yatarken. Bacak arama kırlent koyuyorum.şimdi artık yan yatınca göbeğim düşüyor onu da destekleme ihtiyacı hissediyorum. alayım istedim ama kuzenlerim gereksiz vs dediler vazgeçirdiler. Bilemedim.

Bende cok zor gunler gecirdim son 9 haftadir tek bir iyi cumle duymadim en son cvs yaptirdim hizli sonuc ertesi gun cikti ilkkez bugun rahatladim yedigim yemegin ictigim suyun tadina vardim sadece ikilim yuksek olsaydi boyle korkmayacaktim benim bir suru problemim vardi sizin icinde dua edecegim

Gözün aydın canım çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…